Şimdi Ara

7. SENE MEZUNA KALINIR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 6. Senesine kalan var mı ki?
  • Kalan var hocam hayata birdahamı gelicen sanki ailevi sıkıntın yoksa kal
  • Artık 30 yaşına kadar ailenle yaşarsın
  • RunoaD R kullanıcısına yanıt
    lan hayat biter 7.sene mezuna kalsan sen hala bir daha mı gelicen diyon
  • 25 yaşından sonra güzel bir üniversitede okumak ardından ömür boyu güzel bir işte çalışmak mı yoksa hazırlanmayı bırakıp ömür boyu sevmediğin bir işi yapıp pişmanlık içinde yaşamak mı?

10. sene bile kalınır.
  • 6 sene yüksek tempoda ders çalışıp kazanamadıysan kalınır diyemem kalmaya değer ama baya zor bir iş mezuna kalmak. Ben bu sene 6. Kez giricem ama geçen sene hazırlanarak girdim sadece bu 2. Senem ciddi manada. 2. Sefer tekrar hazırlanmak bile etkiliyor insanı.
  • Troll olsan ya da olmasan bile iki şekilde cevap vereceğim

Eğer ki hayatında verdiğin kararlardan dolayı mutlu değilsen yaptığın seçimlerden dolayı pişmansan ve yapabileceğine,başarabileceğine inanıyorsan kalınır.
    Çevrendeki insanların baskısına katlanabileceksen aldırmazlıktan geleceksen kalınır.
    Disiplinli olacaksan planlarına uyacaksan kalınır.

ikinci düşüncemde şöyle
    7.sene mezuna kalan bir insansan büyük ihtimalle 25-27 yaşları arasındasındır.
    Türkiye şartları altında çok parlak bir insan değilsen yada çok ön plana çıkamıyorsan maalesef okuduğun bir üniversitenin sana bir kaygısı olmayacaktır. Türkiye Eğitim konusunda en berbat ülkelerden biri maalesef. Üniversiteyi sadece Üniversite diye öğrenci yetiştiren bir sistem. Kimsenin yeteneklerine veya başarılarına göre eğitim veren bir sistem değil. O yüzden aslında şu soruyu kendine sormalısın
    Gerçekleştirecek emellerim var mı ?
    Var ise bunları Türkiye de gerçekleştirebilir miyim ?
    Eğer emellerin var ise ve Türkiye de gerçekleştiremeyeceksen bunu yapabileceğin tek çıkış yolu Üniversitedir.
    Ama sadece elim para tutsun karnım doysun diyorsan Üniversitede harcayacağın zaman ve emeklerin ile bir iş kurabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: RunoaD

Kalan var hocam hayata birdahamı gelicen sanki ailevi sıkıntın yoksa kal

Hayat mı kalıyor kardeş
  • 4-5 sene evli eşine katlanamiyor bosaniyor insanlar 7 senede çocuk yapmış olman lazım ÖSYM'den
  • troll mü bilmiyorum ama tıp kazanabileceksen 50 yaşında bile kalınır işin garanti oluyor. baksana kaç yaşında adamlar sokakta simit satmaya çalışıyor.onlar gibi olacağına kazan kurtar hayatını .(tabii o kadar fakir olmazsın ama asgari ücret alırsın o da çok kötü.)
  • kalınır ben 9.senemdeyim 9 senedir evde oturup çalışıyorum ama şu günlerde hafif sıkılmaya başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: golllum

lan hayat biter 7.sene mezuna kalsan sen hala bir daha mı gelicen diyon

ya kardeşim boş konuşma dün adamın biri 31 yaşındayım tıp okuyayımmı diyor daha dün açtı adam konuyu bu bölümde aç bak ne kadar boş konuşuyosunuz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViaEA

quote:

Orijinalden alıntı: RunoaD

Kalan var hocam hayata birdahamı gelicen sanki ailevi sıkıntın yoksa kal

Hayat mı kalıyor kardeş

kalıyor 1 sene daha sabredip adam akıllı çalışıp tüm hayatını adam akıllı dizayn etmek varken neden mutsuz bir hayata sürüklensin?
  • Trollsun büyük ihtimallede idealizm felanda bir yere kadar 8 senede 2 uni bitiyor
  • B0kunu cikarmak olur

1.hata

2.kaza

3.tercihdir de

+3 den sonrasi da artik anladiniz
  • 8. Sene kalinır mi arkadaslar?
  • Mezuna kalma buguna girdin galiba knk
  • quote:

Orijinalden alıntı: cclareon1302

kalınır ben 9.senemdeyim 9 senedir evde oturup çalışıyorum ama şu günlerde hafif sıkılmaya başladım
    Çok güzel. Bu sene kazandınız mi hocam yoksa 10. Seneye devam mı?
  • Hocam 2010 gibi gelirse 8. Seneye mezun olacak gibiyim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.