Bildirim
7 saat Ders 5 saat İnternet iyimi arkadaşlar?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
7 saat? ciddi misin sen?
okuldan kaçta çıkıyorsun? -
quote:
Orijinalden alıntı: crosewer
7 saat? ciddi misin sen?
okuldan kaçta çıkıyorsun?
ne biliyon okula gittiğini? -
quote:
Orijinalden alıntı: metallurgy
quote:
7 saat? ciddi misin sen?
ne biliyon okula gittiğini?
http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=799118
Mesleği: öĞRENCİ -
quote:
Orijinalden alıntı: metallurgy
quote:
7 saat? ciddi misin sen?
ne biliyon okula gittiğini?
bilmiyorum okula gidip gitmediğini şok haliyle sorulmuş bir soruydu o -
5 saat internet fazla değil mi biraz?Günde 2 saatle sınırlandırmalısın bence. -
7 saat ders çalışabiliyosan çalış geri kalan o 5 saatin 2 saati internete gir.Diğer kalan 3 saate de dışarı çık temiz hava al spor yap body git
-
yok öyle birşey 7 saat ilk 15 bin 10 saat ilk 10 bin falan anca komik olur dershaneye gidip sadece orda dersi dinleyen birisi ilk 5 bine rahat giredebilir saatlerce çalışıp ama ilk 30 bine giremeyen de olabilir. Ne kadar çalışcana sen karar vermelisin bildiğin bir şeyi dönüp dönüp uğraşmanın yarardan çok zararı vardır -
Yatar bu program.Yatması da iyi olur. Çünkü programın gereksiz bişey olduğuna inanıyorum. Neyden eksiğin varsa onun üzerine gitmelisin. Ayrıca 5 saat internet de fazla internete gireceğine 3 saat kitap oku senin için daha faydalı olur. Özellikle türkçe açısından.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::aLp::: -- 12 Aralık 2009; 14:09:36 > -
Ben böyle programlara inanmıyorum. Çünkü biz insanoğlunun yapısı gereği bu tip programlamalar bir süre sonra yatar. Biz belli bir programa gelemeyiz.
Ha çok yüksek puanlar yapanlar ve dereceye girenleri söyleyeceksiniz bana. Onlar için size 2009 ÖSS 1.'lerinden (SAY-2'ydi galiba, pek hatırlayamıyorum.) birinin söylediği sözü aklımda kaldığı kadarıyla söyleyeyim: "Ya ders başındaydım ya da tuvalette."Bu da bir program değil ki. Deli gibi konu çalışmak, tekrar yapmak ve bol bol soru çözmek, vaktini başka şeylerle meşgul etmemek...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X