Şimdi Ara

7 partlı xp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Benm sormak istedigim soru şu

Ben internetten 7 partlı bir xp indirdim.ama bunu cd ye nasıl çekecegim ve xp cd mi oluşturacagım..bunu bana resimli anlatım yaparsanız allah razı olsun..(:

• Dosyaya çıkar diyeceksin ilk partı çıkar zaten devamında ikinciyi isteyecektir o şekilde devam et bir dosyada topla sonra nero ile cd'ye yazdır..Torrent sitelerinden direk tek dosya halinde de indirebilirsin..

Edit imlası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat35nihat -- 9 Ağustos 2008; 12:02:48 >
    "Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir. Bilgi paylaştıkça çoğalır."
  • Nihat usta ççoookkk ama çooookkk teşekkür ederim..allah senden razı olsun..aradıgım şey tam buydu..
    "Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir. Bilgi paylaştıkça çoğalır."
  • Öğrenmiş olduk. :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MertcanE.

Kaç Mb İndirdin.

550-600 mb civarlarıdır fazla olduğunuz sanmıyorum ayrıca sp kaç???

• Ben de windows 2000 sp4 indirmiştim vakti zamanında içine gömülü trojenler virüsler doluydu çok sevimli birşeydi

artık herşeyi indiririm ama bir daha windows mu hayır sanmıyorum
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.