Şimdi Ara

7 kişilik aile arabası? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
6
Favori
34.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: osgemrah

ikinci el ford galaxy bulmak imkansız nerdeyse düşük kilometreli bulursanız haberimiz olsun

Gerçekten ikinci elini bulmak zor ama bu segmente ki en iyi araç galaxy bana göre. bende almadan önce çok araştırdım. Yaklaşık 5-6 ay hergün ilanlara bir galaxy düşsün diye bekledim ve nihayetinde temiz 28,000 km bir tane denk geldi ve aldım. aşağıda ki ilana bir bak derim. ben 2010 modeli 67,000 tl ye aldım bu araç 2012 model ve motor gücü biraz daha farklı. fiyatı bana uygun gibi geldi ama nedir ne değildir bilemem. sonuçta bu arabanın sıfırı yaklaşık 120.000 TL

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-ford-2012-model-galax-selectiv-7-kisilik-full-paket-hatasiz-garantili-145766665/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_3482

quote:

ikinci el ford galaxy bulmak imkansız nerdeyse düşük kilometreli bulursanız haberimiz olsun

Gerçekten ikinci elini bulmak zor ama bu segmente ki en iyi araç galaxy bana göre. bende almadan önce çok araştırdım. Yaklaşık 5-6 ay hergün ilanlara bir galaxy düşsün diye bekledim ve nihayetinde temiz 28,000 km bir tane denk geldi ve aldım. aşağıda ki ilana bir bak derim. ben 2010 modeli 67,000 tl ye aldım bu araç 2012 model ve motor gücü biraz daha farklı. fiyatı bana uygun gibi geldi ama nedir ne değildir bilemem. sonuçta bu arabanın sıfırı yaklaşık 120.000 TL

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-ford-2012-model-galax-selectiv-7-kisilik-full-paket-hatasiz-garantili-145766665/detay

ilandaki araç benzinli gözüküyor. bildiğim kadarıyla galaxy benzinlisi türkiyeye gelmiyor.

• ozgur_3482 O kullanıcısına yanıt
    senin aldıgın araç dizelmidir.
    ilandaki araç benzinli görünüyor yakıt değerleri nasıldır bilmiyorum dizelin yakıtı nasıl ve benzinli araç bu fiyata alınırmı sence...
  • quote:

senin aldıgın araç dizelmidir.
    ilandaki araç benzinli görünüyor yakıt değerleri nasıldır bilmiyorum dizelin yakıtı nasıl ve benzinli araç bu fiyata alınırmı sence...

Benzinli olacağını zannetmiyorum. Benim araç 2.0 tdci motor. ortalama yakıt tüketimi 7 litre
    adama mesaj attım benzinliymiş 11 lt yakar diyor anca beklemeye devam edecez bir tane dizel var o da hasar kayıtlı girmem o işe bakalım önümüzdeki günler ne getirecek ya da alhambra alayım diorum 2 . eli elimde patlar gibi geldi hafta sonu citroene ve reanaulta bakacam
  • quote:

adama mesaj attım benzinliymiş 11 lt yakar diyor anca beklemeye devam edecez bir tane dizel var o da hasar kayıtlı girmem o işe bakalım önümüzdeki günler ne getirecek ya da alhambra alayım diorum 2 . eli elimde patlar gibi geldi hafta sonu citroene ve reanaulta bakacam

valla ben arabamı evin 2. aracı olarak aldığım için değeri düşer mi diye hiç düşünmedim. Uzun yıllar kullanacaksan sende düşünme. Seat alhambra yı bende çok beğendim. Eğer kafandan geçeriyorsan al derim. Diğer araçlara oranla içi çok geniş. Tam bir aile arabası.
    bulundugum yerde seat bayi bulmak cok zor bakalım adanaya gidecem orada da aracı bulabılırsek ne ala ama alabılırım iç hacim kesinlikle daha iyi yakıt bakımından sence captiva 2000 motor dizelmi az yakar yoksa 1.4 tsı benzinli alhambramı ben uzun bir tur yapacam ailemle önemli benim için :)
  • quote:

bulundugum yerde seat bayi bulmak cok zor bakalım adanaya gidecem orada da aracı bulabılırsek ne ala ama alabılırım iç hacim kesinlikle daha iyi yakıt bakımından sence captiva 2000 motor dizelmi az yakar yoksa 1.4 tsı benzinli alhambramı ben uzun bir tur yapacam ailemle önemli benim için :)

Bende uzun yolculuklara çıkacağım için bu arabayı tercih etmiştim. Captiva nın sınıfı çok farklı. Sonuçta bir arazi aracı ve arka koltuklar yükseklikten dolayı uzun yolculuklarda rahat değil. 3 sıra koltuklar zaten öylesine koyulmuş, yetişkin bir insan oturamaz. Ayrıca çok yaktığını bir çok kişiden duydum. 10 lt altında yakmaz gibi geliyor. eğer imkanın varsa alhabra al derim yada biraz daha bekleyip ilanlara galaxy düşerse ondan al.
  • Kesinlikle Mitsubishi Grandis Sinifinin en iyisi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5008
    1.6 hdi 110 bg motor var ve sehir ici 6.5 lt sehir disi 4.5 - 5.0 arasi yakiyor ve turkiyeye gelen modelleri en fullu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamdi mert -- 1 Ocak 2015; 11:10:06 >
  • crank06 C kullanıcısına yanıt
    Grandis'le ilgili bilgi sahibi misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crank06

Kesinlikle Mitsubishi Grandis Sinifinin en iyisi bence

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2.el-kamyonet-ucuz-fiyata-212584260/detay

yanlış ilana baktığım kesin ama hata nerde

• Seat Alhambara

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-seat-seat-alhambra-1.4-tsi-7-kisilik-214142682/detay

Vw Sharan ın ucuz türevi gayet güzel araba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut_shn -- 31 Mayıs 2015; 20:54:21 >
  • Biraz geç oldu ama C-max grand titanium x paket alındı 2011 model 44bin km

• quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

Biraz geç oldu ama C-max grand titanium x paket alındı 2011 model 44bin km

güle güle kullanın
    kaç liraya aldınız

• BatuKır B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
    58.500 tl

• Lodgy iyidir. Konforlu, ekonomik ve guvenilir bir arac. Daha ne olsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: hector81

Grandis'le ilgili bilgi sahibi misiniz?

Evet hocam yakın bi aile dostumuzda var 260.000 de arac ve hala csnavar gibi gidiyor . Içi cok genis donanimi gayet yerinde motoruda kasasina gore iyi bir arac Grandis . O da her Japon arabasi gibi yagini suyunu koy arkana bakma

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

quote:

Orijinalden alıntı: crank06

Kesinlikle Mitsubishi Grandis Sinifinin en iyisi bence

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2.el-kamyonet-ucuz-fiyata-212584260/detay

yanlış ilana baktığım kesin ama hata nerde

Cahil insanlar daha sattiklari arcin modelini bilmiyor yazık

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.