hangisinde elemantal damage fazla ıse onu tercıh et cunku mageler staflarda elemantal damage kullanır staffın ap si mage ıcın onemlı degıldır sadece staff vuruslarında belkı etkılı olabılır ap ama onun dısında stafflardakı ap mage ın vuruslarına yansımaz elemantal damage yansır buna gorede elemantal damage en fazla olan tabıkı woe kullanacaksı n
woe'dir bence de...
qörüntüsü yeter....
Bence elixir
Elixir daha iyi gibi bence
elixir derim ben
%100 woe daha iidir
quote:
Orjinalden alıntı: blackjack13
Woe diyenler hayatlarında kaç kez woe kullanmışlar.Yada kaç kez +6 woe +7 eliksir i karşılaştırmışlar acaba_? +6 woe 106 magic power ister.
intken karşılaştırma yapman hata woe giyince 112 int verceğinden 58 magic power karda olcaksın bu da lvl 72 de full mp +112 int yapmış olmak demek oluyo yani verebilceğin max damage erenionla olur +6 erenionla +7 arasındaki fark elixirle +6 erenion arasındaki fark kadardır int kalıp ice olcaksan elixir , flame olcaksan yarı int woe
+6 woe
Ben her zaman unique weaponları tercih ederim extra bonusları olmasından dolayı.
quote:
Orjinalden alıntı: blackjack13
Cz de kullancam diyosan woe derim ama en az +7 woe olmalı.Exp kasarken kesinlikle eliksir derim.65 lwl magem var +6 woe ve +7 eliksirim var.Eliksir woe ye göre 150 damage daha fazla verir.
Elixir kullanıyorsan , üstün de complete demektir. 160 int vermişsin. Lvl 65 demişsin , bu durumda 160 intten sonra Mp ye verecek fazla stat kalmamıştır. Woe yi böyle test edersen , yazdığın gibi yanlış bir sonuca ulaşırsın. Woe nin özelliği az int istemesi. 72 lvl da , 112 int verip sonra mp yi full 255 yapabilirsin. Woe yi 255 mp ile kullanırsan , farkı anlarsın. Unutmayın woe half paper stafıdır , en az 240 civarı mp vermeden kullanırsan , iyi damage vermez. Forumlarda çok yazdık bunu ama nafile. Aslında bunları okumamanız işime gelir. Alın woe leri beğenmeyin satın , benim işime gelir. Sizin sayenizde pazardan para kazanıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme