Forum kapanır be üye azlığından sen diyorsun :) |
|
Fikri düşüncendir. Mental Mastürbasyona girer .. Hangi birisi ? Seçmelisin! Bahsettiklerin bunlardan biri olmalı. Hepsi veya birkaçı olamaz çünkü farklıdırlar ... |
_____________________________ |
Her cesidi yasaklanip, suc sayilmalidir. |
|
Hariçten gazel okumak nasılmış ? |
_____________________________ |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Allah yardım edebilecek olsa 50 kere ederdi. Eğer Alllah varsa halihazırda İsrail'in yanında. Anlayın artık bunu. |
sizi 10 ca peygamber adam edememiş hepsini öldürüp temizlemişsiniz,dindar hristiyanlar size bayılıyor sanmayın onlara görede hz.isanın katilisiniz. şu an para ve güce tapma odaklı destek alıyorsunuz olay bu,oda sonsuza kadar gitmeycek meraketme . < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ekim 2024; 17:40:6 > |
Hayat bir gündür, o da bugündür.
|
mech teistik bakıs acısıyla dogru söylüyor gibi |
Hayat bir gündür, o da bugündür.
|
Yoo cevabim gayet acik. Siyonizm yasaklanmalidir ve Propagandasini yapmak suc sayilmalidir. |
vaay birde müslüman geçinip domuz eti yedirilmiş alnını secdeye mi değdirmiş imana mı gelmiş de domuz eti yedirmişler ardından vatan millet sakarya edebiyatı yapmışlar dindarız vatanseveriz deyip domuz eti yedirmek ne alaka düşman bile yapmadı bugüne kadar |
GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE |
Biz sizin günde 5 vakit taptığınız yaratıcı ile masaya oturup pazarlık yapmış milletiz. Bizi başkasıyla karıştırma. |
|
Hehe sanki münakaşa kavga edecek güçleri vardı Allahın ezikleriydi ,lanetli ırkıydı (hiristiyanlara görede sadece bize değil hristiyanlar kovdu sürdü zaten), osmanlı acıdıda yardım etti,gücü anca son 70 yılda elde ettiler ettikleri gibide kan kusturmaya başladılar zaten. Sen bence biraz parayı tanrılaştırmayı azalt.. 1960 lara kadar abd de iş vermezlerdi bunlara peygamber katilleri lanetliler diye yahudi kimliklerini gizlerlerdi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ekim 2024; 19:49:56 > |
benim yazdığımla alakası yok. ben ne diyorum sen ne diyorsun. Abd nin batının ırkçı tutumu bizi bağlamaz. Savaştan kaçtıklarında biz ırkçılık yapmadık aldık onlar da bize parasal veya ilmi olarak güç kazandırdı. Mimari ticari vs anlamda anadoluda emek verdiler ve yedikleri kaba hiç tükürmediler. Abd de iş vermiyorlardı diye biz de mi öyle yapmalıydık bunu mu diyorsun? Lanetli olarak mı görüyorsun öyle mi görelim? filistin ise neler yaptı biliyoruz... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dünyadada genel olarak sevilmiyorlar dünya bir fakirleşsin ,bir kaosa girsin bunlar yüzünden o zaman görürüm senin para aşkını para bitti aşk bitti olucak sizin gibiler için. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ekim 2024; 19:46:29 > |