Şimdi Ara

Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (387. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.980
Cevap
72
Favori
553.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu savaş bir din savaşı çünkü

• tvnette akıl odası programında hamas ın filistinin seçimle gelmiş meşru yönetimi olduğunu söylediler.

israil bunların devlet olduğunu kabul etmediği için silahlı birimleri olamazMIŞŞ. o yüzden hamas terörist oluyorMUŞŞ...

vay anasını be. bu hamas filistinin seçilmiş hükümetiymiş ya lan. ben de öyle bir seçim hatırlıyorum diye düşünüyordum.

demek ki garibansan seçilmekte yetmiyormuş.

• Troller yine filistinlilerin yaptığı hainliği örtme çabasında.

Araplara laf ettirmenek için nasıl çırpınıyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Tamam kabul vallahi de çok haklısın inanmadığın dinin hocasına verginle maaş ödüyorsun vallahi haklısın.

Ama sen de bu vatanda yaşıyorsan şehitlik mertebesine inanmış Hz. Muhammed'in askeri anlamına gelen "Mehmetçik" in kurtardığı vatanda yaşıyorsun, sen de askeri müslüman olmayan bir ülkede yaşa o zaman kabul mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 1 Kasım 2023; 20:12:47 >
  • İsrail ordusu girmiş ya gazzeye. Yer gök video olmuş telegramda.

Kızılötesi drone ile tarama yapıp tankları çalıştırıyorlar. Tankla dronu birbirine senkronize etmişler ya la. Abooo. Terminatör filmi sahnesi gibi.

Geceleyin yerden fare çıksa bile tespit edip basıyorlar tank topunu. Nasıl kafasını dışarı çıkaracakta bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 1 Kasım 2023; 20:29:28 >
  • Müslüman kardeşleri ölürken, internette gezinenleri anlamıyorum. Yahu şehid olma şansı doğmuş, neden bunu kullanmıyorsun Filistin'e gidip savaşarak?

Onun yerine internette her türlü platformda laf ebeliği yapıyorlar :)

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    İsrail Gazzeye giremez diye burada boş yapanlar vardı bazıları kayıp.

Gerçekçi konuşmuyorlar paso gaz. Hayal aleminde yaşıyorlar. En başta da İsraili kuşatıyordu hamas.

• -OdATA- kullanıcısına yanıt
    Drone Kızılötesi ile hedefi tespit edip tanka koordinat yolluyor anladığım kadarı ile. Bu tankı bildiğin siha haline getirir. Duramazlarki bunun karşısında.

Yani savaş gemisi radarını bildiğin mobilleştirmişler fareleri tespit edecek kadar. Fare derken gerçek fare yani hamaslılara demiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 1 Kasım 2023; 20:37:51 >
  • -OdATA- kullanıcısına yanıt

10-50 kişi sokup geri çıkıyorlar büyük kara savaşından kastın buysa gülünür yani :)

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Sindiriyor aceleleri yok. Köşeye sıkışan onlar değil.

• ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geleceği açıklandı

İsrail'e gittiğinde "Buraya bir Yahudi olarak geldim" diyen Blinken Türkiye'ye ne olarak geliyor merak konusu..

• OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    Meydanlarda esip gürleyenleri görücez.

samimi söylüyorum protestocuları salacaksın bu deyusun üzerine.

bu itin yakasını bağrını, donunu kilodunu yırtacaklar. bunların hak ettiği bu. anadan üryan "yürü git şimdi abd ye eşşoğleşşek" diyeceksin...

benim sınırımda pkk ordusu kuran it bana gelmiş.

Patron olarak gelir. Patron gibi davranılır, saygıda hürmette kusur edilmez. Her dediği yapılır. Sonra gidince yerel medyada esip gürlenir bazı düşünme yetisi olmayanların gazı alınır 😂

Turkiyenin arabuluculuk yapmasına bile musade edilmiyor araplar tarafindan, bilinken turkiyeye geldiğinde konu enine boyuna konuşulur, ümmet için ne yapılabilir masum vatandaşlar için ne yapılabilir müzakere edilecektir, yanlış bi reaksiyon(protestocuların uzerine salınması gibi bi eşeklikten bahsediyorum yukarıda ümmetci yazmış) hamasin yanında filistininde tarih sayfalarında yer almasını sağlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevzat.Yildiz -- 1 Kasım 2023; 21:44:15 >
  • - İsrail ordusu Bir Zırhlı Tabur komutanı Binbaşı'nın hayatını kaybettiğini açıkladı.

• - Kassam Tugayları, Gazze'de sızma girişimi yapan bir grup İsrail askerine drone ile bombalı saldırı düzenlediği videoyu paylaştı.

Pars Plus on Xtwitter
    El Kassam Tugayları, Gazze/Beyt Hanun’un doğusundaki İsrail askerlerine gerçekleştirilen drone saldırısının görüntülerini yayınladı.
    https://twitter.com/i/status/1719783215085346823
  • Sivillere zarar gelmediği sürece, yesinler birbirlerini!

• - BM

"İsrail'in Jabalia kampını bombalaması savaş suçu teşkil edebilir”

• 
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.