Türkiye'nin güvenliği Filistin'den başlar. Türkiye derhal bölgeye askeri gemi ve asker göndermeli, boğazdan geçirdiğimiz o savaş gemilerini bayramlarda biblo gibi yüzdürmek için yapmadık. Türkiye derhal asker göndermeli, derhal. Ebubekir SOFUOĞLU on X https://twitter.com/Ebsofuoglu/status/1719434885335503173?s=20 |
Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (373. sayfa)

-
-
İki taraf da kötü
Demin hamasa laf ettirmeyen sendin
Haması korumaya mı kodlandın?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok beklersin
Çok cesaretin varsa kendin git
Arkadaşım birincisi kesilem çoçuk kafası doğru değil. Bu yazından taraflı olduğun çok ortada. İkincisi ben hamasım tarafında değilim. İki tarafında masum insanlarına üzülmeye kodlanmışım. Seninde insanı duygularını ortaya çıkaracak bi güncellemeye ihtiyacın var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bak yine hamasın yaptığı yok sayıp diğer tarafa döndün.
Kodlanmışsın bunu aş bence.
Hamasa laf edemeyecek durumdasın.
Haması nerde korudum arkadaşım. İlk başlarda Hamasa sövdüm diye uzaklaştırma almış adamım ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 31 Ekim 2023; 23:10:53 >
Her şeye doğru değil diyorsun
Ben israilin yaptıklarını söylüyorum ama yok yetmiyor sana.
Yahu bu konularda bile insan olan hiç din ayrımı yapar mı? İnsanlıktan bahsediyoruz! Adamlar dinci minci diye yaftalarlar milleti. israil denen sözüm ona devlet olunca unuturlar.
Dürüst olsunlar biraz dürüst!
Bir "insan evladı" şu durumu görmüyorsa, hamas kılıfına sarılıp bu VAHŞETİ görmezden geliyorsa, söz biter artık!
NOKTA!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok ikisi de aynıymış! İsrail'in İ'si bile yok sene 1947, getirmişler Filistin'in ortasına İsrail diye birşey kurdurup Filistin topraklarını işgal etmiş, ama ikisi de aynıymış. İnsanlıktan nasibini almamış ateist soytarılar başka bir vasıfları yok tek vasıfları din düşmanı olmaları.
-
Bütün olayları yakından takip ediyorum.
Çoçuk olayı abd tarafından ortaya atılıp sonra böyle bir açıklamamız yok dendi. Geri kalan söylediklerin doğru. Bu durum hamasın suçunu azaltmak için yazmıyorum.Doğru neyse (tabi şimdilik) onları belirtim. Ayrıca İsrailin yalanlasada hastaneyi bombaladığı , bilerek masumları katlettiğide bir gerçek. Sen tarafsız değilsin. Yada çok araştırma yapmamışsın.
Turkiyenin güvenliğinin filistinden başladığını düşünmek hayalden öte değil, bir kere filistin sınırımızda bile değil, arada Suriye, ırak, misir, urdun, lubnan var.
Israilin bunların hepsinin içinden geçip bizim toprakları elini kolunu sallayarak alması kolay değil, bu sadece ümmet din vs. Kutsal toprak vs. Güden vatandaşlarımızın düşünceleri, herkes kendi toprağına sahip çıkacak, filistinlilere kendi ırkı araplar bile sahip cikmada nazlaniyor, senin kaç kilometre öteden müdahale talebinde bulunman bile abesle iştigal, Türk olmasanda Arap olabilirsin bu sebeple turkiyenin müdahale etmesini isteyebilirsin bunu tabiki anlayışla karşılarım sonuçta İsrail orantısız müdahalede bulunuyor, şunu unutma kimse turkler gibi adil savasmaz, biz daha suriyeye giremiyoruz onca mülteciyi aldığımız halde, israilemi gireceğiz bu rüyadan uyanmalisin,
Amerika oraya donanmayi yigdi, senin daha gemilerin ulaşamadan içinden geçerler, siha iha uçururum dersen suriyede 2 tane düşürüldü, buradan alacağın sinyal olması gerek ampul yanmalı, bir şeye kalkismadan önce 10 kez düşünmek gerekir, adamlar bi twetle ülkenin içinden geçiyor daha savaşı birak ambargodan bahsetmedim bile, bizim turkiye olarak orada ki vatandaşlar için barış için ugrasmaliyiz ama artık bu mümkün değil malesef , reisin din aşkından hamasi tutması arabuluculuk pozisyonu bırakmadı, Artık söz dinletemezsin, yalnız BM nezdinde bi mücadelede bulunup ateşkesi sağlayabilir bunun sinyalini BM verdi geçen günlerde
BM NATO AB bunların baş aktörü ABD dır, mümkün olduğunca bu ülke ile fazla zıt gitmeden kopara bildiğini koparmaktir, yoksa SURIYE IRAK AFGANISTAN VIETNAM vs. vs. sanada özgürlüğü getirirler, fesli gibi keşke yunanlar kazansaydı demistiya sende keşke ataturkun izinden gitseydik dersin ama hersey için çok geç olur, bu sebeple öncelikle yapmamız gereken vatan müdafaa dır. Diğer ülkeler için mücadele barış olmalıdır,
Türkiye savaş için başka bir ülkeye zıplama gibi bor lüksü yok, sadece barış gücü vs. olarak asker gönderebilirsin, Irandanda fazla umitlenme bu savaşa yine müdahale edecek olan araplardir. Savaşı bitirecek olanlar yine büyük devletler olacak büyük ihtimal barış anahtari mısırın elinde gibi duruyor Arap ülkeleri mısırla birlik olursa iş çözülür, sanırım 11 Kasım Arap Birliği toplanacak ve ateşkes için gerekli ortam hazırlanmış olacak, şuan hamasin temizlenmesi için israile verilen bi süre var gozukuyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevzat.Yildiz -- 31 Ekim 2023; 23:25:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Israilin Gazzeyi ele gecirmek istedigini bilen Gazze halki neden Gazzeyi terketsin? Adamlarin basina bomba yagiyor, kaybedecek hicbirseykeri kalmamis. Ellerinde son kalan Gazze var. Israil kendini savunma hakkina sahipse, Gazzelilerin boyle bir haklari yokmu?
Bana sorarsan ben insanlarin din irk ayrimi yuzunden birbirlerini öldurmelerini yanlis buluyorum. Ne yazikki hepimiz bu oyuna geliyoruz. Insan ne zamanki karsisindakini kendi gibi goren bir bilince ulasirsa o zaman dunyaya huzur gelir. Koca medeni ulkeler birbirini girtlaklarken sozumona kendini daha medeni sayanlarda alkis tutuyorlar. Olan insanligin en saf hali cocuk ve bebeklere oluyor. Hicbirsey insan hayatindan daha onemli olamaz. Kimseye kalmayacak bu dunya ama hic ölmeyecekmis gibi yasiyoruz.
Suna ikna oldum, dunyada medenilik yok. En gelismisiinden tutunda en gericisine dek hepsi aynilar. Sadece kimisi vahsi yonunu daha iyi maskelerken digerleri bunda daha basarisiz oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 31 Ekim 2023; 23:29:49 >
Ben İsrail sivilleri öldürmedi dedim mi?
Aksine söylüyorum baya halkı korkutarak sürmeyi düşünüyor.
Burada hamasın da rezil durumunu söylüyorum herkes ona cinleniyor.
Savaştan korkan ölümden korkan son çare kaçar ne yapacak?
Savaş uçağına taş mı atacak?
Hamas bunu bilerek bu savaşı neden başlattı?
Onlara Israil ölümden baska bir secenek vermedigi icin artik öüme kucuk yasta alismislar. Bu sebeple Israilin boyle bir dusman karsisinda basarili olma sansi yoktur. Israilin kini kendi sonunu getiriyor. Attigi bombalarla sactigi ölümle kendi gelecegini bombaliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 31 Ekim 2023; 23:33:21 >
Şu an İsrail yönetimi de dinci sence plan yaparlar mı nefretle saldırıyor.
Çözüm Kore gibi olması ama iki tarafta da hiç öyle bir düşünce yok.
AdamAdam on Xtwitter
BREAKING NEWS: Israeli Defense Minister Yoav Gallant: We have suffered heavy losses in Gaza in the last 24 hours.https://twitter.com/MagufuliMugabe/status/1719435395698438414savunma bakanı 24 saate ağır kayıplar verdik.
-
İsrailin sivil katlettiğini başka arkadaş için belirtim.👍🏻 Benim için ayrım yok. Terör örgütünün tanımı açık.Hamas terör örgütüdür. Ancak İsrailde terör devletidir. 2 side suçludur. İki tarafında masum insanlarına üzülmemiz lazım.
İsrailli ateistler gidin RTE'ye oy verin bak o da Filistin'e asker göndremiyor hadi seçimler de yaklaştı bak tek vasfınız neydi sizin hadi yerine getirin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X