evet doğru olan tamda bu israil abd yardımı ile bölge ülkelerden olacak bir saldırıyıda diğer ülkelerin topraklarını işgal etmek için kullanacak işte bu Melhame-i Kübra adım adım gelecek istrer inananın ister inanmayın olacak olan olacak < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 24 Ekim 2023; 9:52:36 > |
Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (310. sayfa)

-
-
Neden haine hain demek problem mi?
Önüne gelen Türk vatandaşına hain derken çok eğleniyordu bazıları.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İran hamasa yardım etmesin İsrail tek başına yeter zaten filistine.
Korkak İran yardım edeceğim bile diyemiyor terörist hizbullahı kullanıyor. Tam terörist devlet hareketi.
savunuculukla ne alakası var düzgünce bir soru sorduk. Sonuçta 2 trilyon dolar ihracat yapan bir ülke bu demek ki üretiyorlar ve dünya alıyor. İthalatı daha fazla tüketimde yapıyor dünyadaki diğer ülkelerin işine gelen yanı var Dolar olmasa alıp satmayacaklar mı?
dünyanın ekonomi çarkını bir nevi döndürüyorlar.
ben abd nin %30 sömürülerle %70 kendi üretimiyle güçlendiğini düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sen de bir 3.Dunya savaşı çıkaramadın..)quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06Eevet doğru olan tamda bu israil abd yardımı ile bölge ülkelerden olacak bir saldırıyıda diğer ülkelerin topraklarını işgal etmek için kullanacak
işte bu Melhame-i Kübra adım adım gelecek istrer inananın ister inanmayın olacak olan olacak
En büyük ticaret kalemi olan arabanın ortaya çıktığı ülkeden bahsediyorsun. Yarı iletken teknolojisi tasarımını elinde tutan ülkeden bahsediyorsun.
İyi ama bu dediğin olabilirdi abd üslerine saldırmışlar. Biden gibi biri olduğu sürece dediğin imkansız. Ayrıca kimse savaşa müdahil olmak istemez bak savaşı izliyoruz ne kadar kötü bir durum olduğunu herkes görüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üretmiyor, bir kağıdın üzerine mürekkep basıp karşılığında mal alıyor. Anlayana bu kadarı yeterli.quote:
Orijinalden alıntı: EvMüdüresiiisavunuculukla ne alakası var düzgünce bir soru sorduk. Sonuçta 2 trilyon dolar ihracat yapan bir ülke bu demek ki üretiyorlar ve dünya alıyor. İthalatı daha fazla tüketimde yapıyor dünyadaki diğer ülkelerin işine gelen yanı var Dolar olmasa alıp satmayacaklar mı?
dünyanın ekonomi çarkını bir nevi döndürüyorlar.
ben abd nin %30 sömürülerle %70 kendi üretimiyle güçlendiğini düşünüyorum.
hayatları çok kötü olunca elinden birşeyde gelmeyince hayatım kötü herkesin kötü olsunda diye 3 . dünya savaşı çıksın diye uğraşıyor komedi.
-
evet durum bu. israilin götü yemiyor bizzat bölgeye karadan girip temizlik yapmaya anca uzaktan vurup kaçıyor ama bu şekilde asla temizleyemez ve asla bölgeye istikrar gelmez sadece masum insanların kanını döker.
-
hurra diye kara harekatı olmaz ilk önce iyice sivcilleri kacırtıp güneye doğru sonrada her tarafa ağır hasarlar verince kara harekatı olur.
-
hamas sınırda bekleyen israiili askerlere saldırıya gecsin .ne diye geri binaların içinde sivillerin içinde duruyor.gidip saldırsın israilli askerlere ne diye bekliyor.
-
Onların düşüncesi şu acelemiz yok zaten o bölgede kıstırdık haması. Herkesi psikolojik olarak, maddi olarak çökertelim kimsenin isyan edecek hali kalmasın hamas da onları bekliyor olmasın gardı düşsün saldırırız diyorlar. Kale kuşatma gibi düşünüyorlar.
teröristden nizami harp mı bekliyorsun?
-
İsrail uzaktan vurup kaçmıyor. Bilerek kadın ve çocuk öldürüyor.Bunu düzeltelim.quote:
Orijinalden alıntı: Flying Dutchmanevet durum bu. israilin götü yemiyor bizzat bölgeye karadan girip temizlik yapmaya anca uzaktan vurup kaçıyor ama bu şekilde asla temizleyemez ve asla bölgeye istikrar gelmez sadece masum insanların kanını döker.
hamas ve diğer unsurları dize getirmek için dışarı çıkarmak için eğer teslim olurlarsa onca insan boşuna ölmüş olur yazık ederler zaten her şart ve koşulda filistinlileri öldürmeye kafasına koymuş
siyonizm öleceklersede savaşarak ölmeleri daha mantıklı hem israilin dünyaya ne mal oldugu kanıtlı sunulur hemde bolca siyonist destekçisi yahudi öldürülür
ben olsam teslim olmazdım düşmana asla teslim olmayın en batı ne doğu bunun sonuçları yemende, filistinde, bosnada, doğu türkistanda vs..... her yerde kanıtlı ispatlı vurun öldüremezseniz bile kolunu kopartın aklınızdan çıkarmayın bunu
hele yahudiye asla teslim olmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 24 Ekim 2023; 10:27:26 > -
Dünya ekonomisi bunlara bağlı dediğin şey olursa muhtemelen hepimiz açlıktan gebeririz. Ekonomiye öyle bir dalga vurur ki tsunami gibi yıkar geçer.
Bütün gün çocuklar ölmesin diyorsun ya çocuk ölümü yüz milyonları aşar.
Filistinde çocuklar ölmesin derken samimiyetsiz olduğunuz buradan belli oluyor.
-
tamam abicim ben samimiyetsizim
zaten siyonizmin ve emperyalizmin yıllardır çıkartığı savaşlar ve sömürü düzeniyle ölüp gidenler afrikada açlıktan ölenler doğrananlar insan değildi çocuk değildi
bosnada serebnetizda karnı deişilen kadınlar vs..... cezayirde yaşananlar vs..... bunlar hep yalandı onlar insan bu coğrafyadakiler urukhai ya da ork başlarındada sauron var vs....
-
Arkadaşlar, ben elime silah alsam ve rasgele sokakta sivil, kadın ve çocuk öldürsem ya da helikopterim olsa rastgele apartmanların tepesinden bomba atarak masum insanları öldürsem bana ne dersiniz, acımasız seri katil, insanları katlediyor. İsrail uçaklar ile, silahlar ile binlerce masum insanı katlettiginde aslında çok tehlikeli ve acımasız seri katil olmuyor mu ? Şimdi bunun adı savunma ya da savaş mı oluyor !
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X