< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnansetek -- 12 Ekim 2023; 10:47:35 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (153. sayfa)

-
-
Söylediğin herşeye katılıyorum ama söylediğin herşey Arap milleti için de geçerli. Araplarda kendilerinden olmayan herkesin hayvan kâfir domuz olarak görür. Hatta özellikle ne tarihte ne günümüzde Türkleri de sevmezler barbar olarak görürler. Hayatım Arap ülkelerinde geçti hala Araplarla çalışıyorum 7 24 Arap aileleri ile birlikteyim inan dediklerinde bir tane yanlış yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Helâl
_____________________________ -
Böyle birşey yok nerden atıyon sen onu? dindar olmayan arapları bilmem islam dininde ırkçılık yasak zaten hz.peygamberin kendi ağzından sözü var hiç bir ırkın birbirinden üstünlüğü yok diye.
Türkler olarak çok minnoşuz bu konuda zaten ırkçılığın alası bu ülkede var ha sanayi devrimi napolyon virusu o coğrafyanın tümünde hakim her ırk kendini mükemmel eşsiz perfect kudretli ve yüce görüyor.
O vİrus sayesinde teokrat devletler yıkıldı ırki devletler kuruldu milyonlarca kişide öldürüldü kıyım yapıldı corondan daha ölümcüldü zaten teokrat devletler yıkılsın diye üretildi lab ürünü
Sen ne mutlu türküm diye çığırıyorsan diğerinin ne mutlu arabım kürdüm ermeniyim diye çığırma hakkı gayet var seninki canda onunki patlıcanmı.?
böyle bir islam din adamı gösterin bakalım nerde varmış?
islamda sadece kafirler cehennemlik görülür onun dışında hayvan köle olarak görme karısına kızına tecavüz edip öldürme gibi bir olay söz konusu değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Ekim 2023; 11:29:35 >_____________________________
-
Yine sapla samanı karıştırmışlar.
Arapların içinde Türkleri sevende var, sevmeyende. Ya sizde ki Arap nefreti?
Türkler keza yahudi nefreti ile yanmıyor. Halklar arasında bir düşmanlık yok, aşırı kesimler dışında. Bunlarda her din, millet içinde olur.
Kudüs değeri olan hiçbir insan israil’e sempati ile bakmaz, kutsalı olmayanlarda anca yahudi savunur burada.
Çanakkale de her milletten insan savaşmış. Düne kadar bütün topluluklar aynı toprakta kardeşçe yaşamış.
Peygamber döneminde akrabalarını katleden müşrikleri bile affetmiştir.
Savaşı bile zorunlu olmadıkça yapmamıştır.
İslamda’ da böyle bir nefret yoktur. Hoşgörü dinidir islam. 40 yıllık kafir şehadet ile müslüman olur.
Hastalıklı fikirlerinizin ürünleri de hastalıklı oluyor. Çürüyün o hastalıkta.
Sizinde o radikallerden farkınız yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 12 Ekim 2023; 11:22:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Doğru İslam ve Hristiyanlık'ta da kâfirlere kötü davranıyorlar. Ama arada şöyle bir fark var, İslam ve Hristiyanlık evrensel dinler herkes vaftiz olup hristiyan ve şehadet getirip müslüman olabilir
Ama annesi yahudi olmayan biri yahudi OLAMAZ.
Bu korkunç büyük bir fark. Yahudilik bir etnisitedir ve kendinden olmayanlari hayvan olarak görür. Açıp Talmud okuyabilirsiniz. Korkunç şeyler yazıyor içinde. Ve Hz. İsa'nın hahamlara karşı geldiği için cehennemde kendi pisliğinde kaynadığına inanıyorlar. Hristiyanlardan da nefret ediyorlar anlayacağınız üzere. Vakti zamanında Paris'te Talmudlarin toplanıp yakılmasının bir sebebi var. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Disputation_of_Paris
Ayrıca İsrail laik seküler bir devlet değildir. Öyleymiş gibi PR yaparlar, güzel kizlarin asker üniformalı resimleriyle abaza yabancilara reklam yaparlar. Fakat aslında Talmud kuralları ile yönetilen dini bir devletidir.
Bu forumda siyonist övenler aşağıdaki videolardaki suçlara ortak oluyorlar.
Türkiye savaşa falan girmesin Hamas'ın da Allah belasını versin. Ama forumdaki yahudi kuklalarina kalsa İsrail için savasacaklar nerdeyse. Allah akıl fikir versin bu eziklere.
Türkiye'deki iktidarın kötü göçmen politikasının sorumlusu bu bebekler değiller. Reise gücünüz yetmiyor ses cikaramiyorsunuz ama ezikliginizden garibanlara nefret kusuyorsunuz, katliam istiyorsunuz. Allah günahlarınızı affetsin.
Dan Cohen on Xtwitter
While they lie about beheaded Israeli babies, here’s what Israel is doing to Palestinian oneshttps://twitter.com/dancohen3000/status/1712268517418975730?t=1y-s3NwAgmZcPQTp8aiKAg&s=19alphabetagama on Xtwitter
A child was discovered in the rubble in Palestine. Let's hope he is alive 🥺 #IsraelPalestineWar #Israel #Palestine #Gaza #FreePalastine #hamas #Russia #iran #SaudiArabia #อิสราเอลhttps://twitter.com/alphabetagama20/status/1711764622309789980?t=m75gnJgpXOuwxOOeJq7s9A&s=19
-
Arkadaşlar anlamadığınız şey şu.
Radikal İslamcılar. Size sesleniyorum.
Bütün İslam coğrafyası yıllardır din üzerinden politika yapıyor. Durumları ortada.
Biz Türk'üz. Ama önce insanız.
Hiçbir sivilin ölümünü kabul edemeyiz. Hergün ne görüntüler izliyoruz.
Festivalde öldürülen insanlara ne kadar üzülüyorsam, üzerlerine yasak olmasına rağmen fosfor bombası atılan, evleri yıkılan, bebek yaşta öldürülen, sakat bırakılan, annesiz babasız bırakılan, evlatsız bırakılan insanlara da üzülüyorum.
Müslüman, Yahudi neyse ne. Bu konu bile değil.
Hiçbir masum ölümü hakketmiyor.
Biz batılırlar gibi vicdanımızı, acımızı, üzüntümüzü bir hesaba bağlayamayız. Müslüman, Yahudi diye ayıramayız.
Masumun gözyaşı bizi boğar. Türk milleti böyle bir millettir. Türküm. İnsanım.
Çok üzgünüm. Çok öfkeliyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinsahin -- 12 Ekim 2023; 11:40:34 >
-
yok mu yeni görüntüler arkadaşlar kaç aksamdır dizi film izlemiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Dün avusturya viyanada filistinli ve suriyeli grup polisin üzerine yürümüs
🇩🇪Deutsch-🇭🇺Ungarische Freundschaft. on Xtwitter
Wien hat auch ein Problem.https://twitter.com/Mike22615213409/status/1712373446322049271_____________________________ -
Hamas denen çakal sürüsü milleti taraya taraya giderken kimsenin sesi çıkmıyordu. Herkes soğukkanlılık mesajı veriyordu. Ne zaman ki İsrail'in operasyonları başladı, oradan burada tehditler gelmeye başladı. Bizim insanımızın en kötü tarafı gelişmiş ülkelerdeki insanların canının Türk vatandaşlarınınki gibi ucuz olduğunu sanması. Yok öyle birşey. Bir vatandaşının ölüsü için 1000 tane suçludan vazgeçmiş ülkeden sizin zihniyetinize göre hareket etmesini bekleyemezsiniz.
İsrail ordusunun operasyonlarında suçsuz insanlar ölüyor, çocuklar ölüyor evet. Bunu aklı vicdanı olan hiçkimse kabul edemez inkar da edemez ama Hamas'ın ev ev, mahalle mahalle basıp olaylardan haberi bile olmayan insanları ulu orta infaz etmesini normalleştiremezsiniz.
İsrail Gazze'yi niye bombalıyor? çünkü Hamas korkakları açıktan savaşmak yerine en aşağılık savaş yöntemi olan masum halkın arasına sızıyor. Öyle olunca da 1 tane hamas yaratığı ölüyorsa 10 filistinli de onunla birlikte ölüyor. İnternette '' Hamas using human shields '' diye aratın zibille kaynak var. Kaynağa inanmazsanız görsellerde aratın. İsrail tarafına mermi sıkan, füze atan bir asker neden bunu yaparken etrafına küçük çocukları alır? hmm?
Bazı radikal dinci tipler İsrail'in varlığını kabul etmiyorlar. Böyle bir hakları var. Radikal Yunanlar da Türkiye için aynı şeyi düşünüyorlar mesela. Bunlar olabilir ama ne zaman ki düşünce fiziki aksiyona dönüşür işte orada özgürlüğünüz biter. İsrail'in attığı adımlar ağır ama bu adımları atmak zorundalar. Hamas denen çakallar ilk önce ellerinde tuttukları bebekleri, kadınları, yaşlıları bıraksınlar sonra da ya israil'e teslim olup af dilesinler ya da arazi olsunlar. Zira başka bir seçenekleri yok. İsrail haması bitirecegiz diyor, Filistinlileri öldüreceğiz demiyor. Burada Filistinliler de bunca sene Hamas'a kol kanat germenin faturasını ödeyecekler. PKK'lılar doğuda hendek kazarken bizim ordumuz oralara gül atmadı. Sırf dini inancınız veya ideolojiniz öyle diyor diye ikiyüzlülük yapmayacaksınız.
_____________________________ Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.
-
Ben anlamıyorum.
Gidin ülkenize savaşın
Orda yürüyüş yapsanız ne yapmasanız ne.
Yol paranız mı yok.
Zaten çoğunluğunuz oralara yürüyerek gitti.
Tejrara yürüye yürüye geri dönersiniz.
Tabi o zaman kadar savaş bitnezse
Ay, benim bugün mağdur olmam lazım
Çabuk bana mağdur olacapım bir şeyler bulun
Direkt sınır dışı edeceksin ülkelerine.
İlay Aksoy on Xtwitter
Pazar günü Saadet Partisi ve Gelecek Partisi'nin de katılacağı Filistin'e destek mitingi aslında Hamas ideolojisine destek mitingi olacaktır. BU MİTİNG CUMHURİYET'İN 100. YILINDA, CUMHURİYET'E MEYDAN OKUMA MİTİNGİNE DÖNÜŞECEKTİR!!! Sayın @AliYerlikaya'ya çağrımı ve uyarımı…https://twitter.com/ilay_aksoy/status/1712392539565621549_____________________________ -
Hamasın gerçekleştirdiği saldırılarda Türk vatandaşı olan 1 kişi hayatını kaybetmiş 1 kişi ise kayıp görünüyor.
The Spot on Xtwitter
⚪️SPOTLINE | Murdered And Missing Foreign Nationals by Hamas:https://twitter.com/Spotnewsth/status/1712395116340514923/photo/1_____________________________ 2025 Volkswagen TAYRON Elegance -
Bu görseldeki rakamların doğruluğu konusunda şüphelerim var. Hamas teröristlerinin yaklaşık 20 Tayland vatandaşını öldürdükleri biliniyor. Bu görselde yazılmamış bile.
Thai death toll rises to 21 in Israel attacks (cnn.com)
Türkiye'yi bilemiyorum ama ölü ve kayıp sayısı diğer ülkeler için de daha fazla olması lazım diye tahmin ediyorum.
Gerçekten de 1 vatandaşımız ölmüş diğeri kayıpsa ve bizim bundan anca şimdi haberimiz oluyorsa yuh diyorum.
_____________________________ Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.
-
-
-
- Almanya İçişleri Bakanlığı: "Almanya’da Filistin yanlısı tüm etkinlikler yasaklandı."
- Almanya başbakanı Scholz: "Filistin yönetiminin utanç verici sessizliği nedeniyle onlara bütün yardımı durdurdum."
- Beyaz Saray: "Hamas’ın çocuk kafası kestiğine dair doğrulanmış bir bilgi yok"
- İsrailli muhabir Nicole Zedeck: "Çocukların kafasının kesilmiş haberinde ben sadece duyduklarımı söylemiştim."
- İsrail Enerji Bakanı Israel Katz: "Kimse bize ahlâk dersi vermesin. İsrailliler evlerine dönene kadar Gazze'ye hiçbir elektrik düğmesi açılmayacak, hiçbir su musluğu açılmayacak ve hiçbir yakıt kamyonu içeri girmeyecek.”
- İsrail Sağlık Bakanı Moshe Arbel: "Hastanelerde tedavi altına alınan yaralı Filistinlileri infaz edebiliriz!"
_____________________________ Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born. -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X