sen şimdi markete gidiyosun 5-10 tane coca cola alıp yere döküyosun.. video çekmeyi unutma |
Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (10. sayfa)

-
-
Kola içmiyorum canım sağlığa zararlı 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Görüntülere ulasabilecegim kanal vs var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben müslümanım.Kudüs benim davam Türk askeri dediğin asker İslam ile var olmuş bu coğrafyada,İstanbula,oradoğuya,balkanlara,akdenize,doğu avrupaya islam sayesinde egemen olabilmiş.Sen müslüman değilsen kudüs senin davan olmaz elbet ama kendine Türk derken bir kere daha düşün,senin dediğin Türklüğe dayansaydık orta asyada moğolistanda falan yaşıyorduk şimdi.Kafatasçı saçma sapan bir Türklüğün peşinden gidiyorsunuz Türk’ün ne olduğunu tarihine bak anlarsın.
İsrail bayrağı paylaşan ergenler yahudinin gözünde yahudi olmayanın canı tecavüz edilmesine cevaz verilen bir mefhumdur.Sizin seküler veya anti-islamcı olmanız bizim gözümüzde sizi gâvur yapar ancak yahudi topyekün bakar bu toprağın insanına boşuna zorlamayın kendinizi çok istediğiniz avrupalı sıfatını alamayacaksınız.
Batı'nın İsrail desteğinin arkasında masonluk ve tapınakçılık gibi insanlık düşmanı tarikatlar var ve Bat devletlerinde siyasi olarak güçlü olanlar onlar. Yoksa antisemitizmin kaynağı zaten hristiyanlardır, müslümanlar değil. İsrail, sadece bir yahudi devleti olarak görülemez. İsrail siyonizm ideolojisi üzerine kurulmuş bir devlettir. Bütün yahudiler siyonist değildir. Dolayısıyla İsrail karşıtlığını, yahudi karşıtlığıymış gibi lanse ederek üste çıkmaya çalışan siyonistlerin yüzüne bu gerçek her zaman söylenmelidir.
Siyonizm denen ideoloji, coğrafyamızdaki en büyük virüstür. Müslüman, hristiyan, musevi herkes bu virüsten etkileniyor. İran devleti de İsrail devleti de kendi kirli terör ideolojileri için kendi insanlarını dahi gözünü kırmadan yem eden, ölümlerini izleyen terör devletleridir. Şahsen ikisinin de bu masonluk denen tarikatın küresel çıkarlarına hizmet ettiğine inanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
- İsrail:
"50 İsrailli vatandaş Hamas tarafından rehin alındı."
-
“Çünkü Türklük, Müslümanlık olmadan da yaşar ve nitekim yaşamıştır ama Müslümanlık Türksüz yaşayamaz. Onu ancak Türklüğün sel gibi akan kanları ayakta tutmuş, tutabilmiştir. Türkiye’den ayrılan Arap devletlerinin zavallı, âciz ve gülünç durumları ortadadır.”
-ATSIZ
-
İsrail askerinin ayağına taş değmesin, bir tane sağ terörist bırakmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sismancocuk -- 7 Ekim 2023; 16:10:19 > -
ARABIN ATINA BİNEN TEZ İNER
Filistinli sosyokültürel düzeyi yüksek birçok insan tanıdım.Hepsinin yakın ailesinde birçok kaybettiği var ve en avâmından en okumuşuna kadar davalarının bilincindeler.70 senedir topraklarına akın akın doldurulan yahudileri hakları gereği topraklarında istemiyorlar.
Buraya uygunsuz,olmaması gereken görüntüler atarak İsrail’i haklı çıkaramazsınız.İnsanların tahammülü kalmadı.Bu işin 70 yıllık geçmişi var.O insanların babaları,dedeleri,anneleri,çocukları öldürüldü siyonizm uğruna.İsrail ektiğini biçiyor.
Ancak yine de itidalli olmak gerekir çünkü bu saldırıların arkasında Netenyahunun satılmış ajanları da olabilir.Süreç bize gösterecek bunu
Benim hedefim daha büyük; Cumhurbaşkanlığı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türklük müslümanlık üzerine inşa edilmiştir.Türkler olmadan müslümanların durumu vahimdir kabul ediyorum çünkü kafire haddini bildiren müslümana Türk denir.Yani arap olsan da siyonistlerle mücadele ediyorsan Türksün.Arapların içinde hain olanı kadar Türk olanı da vardır.Filistinliler de ekseriyetle böyledir dostum
Birçok filistinli tanıdım bu adamları suriyelilerle,mısırlılarla karıştırmayın
Onların demelerine Osmanlı askerlerini katletti. Hemde en vahşi şekilde.
Osmanlilar Arap isyanı sonunda gidince yahudiler geldi.
Şu an Filistin bayrağı o dönemki Arap isyanı bayrağıdır.
👏👏 Türklüğün bu coğrafyada etnik bir tanım olmadığını öğrenecekler. Türklüğün içini boşaltmayı ve nizam-ı alem davasından elini eteğini çektirerek meydanın kendi sapkın, insanlık düşmanı ideolojilerine kalmasını amaçlayanların oluşturdukları yalan üzerine kurulu algılar, her yalan gibi eninde sonunda yıkılmaya mahkumdur. Bu coğrafyada Türklük bir davanın adı olmuş dile kolay bin yıl. Nasıl oluyorsa böyle zamanlarda hepsi Türkçü olur, başka zamanlarda da Türk kimliklerinden utanıp Batıya el pençe açarlar.
Filistin bayrağı, Filistin halkını ve devletini temsil etmek için kullanılan resmi bayraktır. İlk olarak Şerif Hüseyin tarafından 1916 yılında Osmanlı Devletine karşı başlatılan Arap ayaklanmasının sembolü olarak tasarlandı
Filistinli taş atanlar çıkıp çıkıp gelsinler İstanbul'a
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Korkunc görüntüler var ölen sivillerden +18
Jim Ferguson on Xtwitter
Breaking Israel: Entire families and car loads of Israeli civilians have been slaughtered in the most brutal surprise attack on the Sabbath when many Israelis were celebrating #Shabat The Israeli Defence forces appear to have been completely caught off-guard and the feared…https://twitter.com/JimFergusonUK/status/1710623083042619660 -
- İsrail, Gazze'yi vurmaya başladı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X