Şimdi Ara

+7 bombastic bal / +8 avedon/+8 hb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar +80 wariror yapıcam bu ıtemlerden bırını su an alabilcek param var baska ıtem onerısınde bulunmayın lutfen 3 unden hangısı daha yararlı olur benım ıcın goruslerınızı beklıyorum hepsı aynı para :)

rof alamayacagım sole yanı +0 rof alcagıma +1 +2 roc alırım dıye dusunuyorum yada onun +60 olan takısı :)1.si damage olarak sıralama yaparsanıs sevınırım 2.side pk da hangısı daha ıyı olur 3. vs de hangısı daha ıyı olur :D bıraz sacma gelebilir ama yardımınıza ıhtıyacım var hemde acilen

Üniversiteyi 5 yılda bitiren 1 sene , 4 yılda bitiren 4 sene kaybetmiştir .
  • +7 +8 baal almanı onerırım tabi combona gore degisir avedon seri vurur ama yeterli gelemeyebilir damagesi +7 baal yavas vurursun ancak saglam vurursun Damageleri yeeterli olur Dual 2 Roc W.E P.E +1 veya +2 Iron neck iron belt veya Glass belt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: reaper12

+7 +8 baal almanı onerırım tabi combona gore degisir avedon seri vurur ama yeterli gelemeyebilir damagesi +7 baal yavas vurursun ancak saglam vurursun Damageleri yeeterli olur Dual 2 Roc W.E P.E +1 veya +2 Iron neck iron belt veya Glass belt

8 avedon 7 baaldan fazla vurmazmi benmi yanlis biliyorum :)

DH RUOJA
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf5800

quote:

+7 +8 baal almanı onerırım tabi combona gore degisir avedon seri vurur ama yeterli gelemeyebilir damagesi +7 baal yavas vurursun ancak saglam vurursun Damageleri yeeterli olur Dual 2 Roc W.E P.E +1 veya +2 Iron neck iron belt veya Glass belt

8 avedon 7 baaldan fazla vurmazmi benmi yanlis biliyorum :)

Damageleri karsilastiralim :)
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

hb clup olduğu için seri atack yapabilirsiniz.
    seçimim +8 hb olur

Sayın Ruoja, Guldurdunuz beni seri mi ? :D

quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

hb clup olduğu için seri atack yapabilirsiniz.
    seçimim +8 hb olur

Sayın Ruoja, Guldurdunuz beni seri mi ? :D

baal ve hb'nin atack speed'leri slow'dur.
    seri mi derken
    şöyleki

w+r+skill
    s+r+skill

yapabilen bir player.

hb'nin club özelliği ile rahatca fail vermeden damage verebilir diye düşünüyorum .
    ayriyetten baal axe bir silah hb ile kafa kafaya yarışabilecek fr damage mevcut .
    sonuç olarak görünüş açısından hb kullanırdım
    şahsi görüşlerim.

DH RUOJA

• 7 wirinom yeterli bence
  • Simdi soyle diyim. + 8 hb diger iki silahtan daha fazla damage verir. Ve soyledigin butun itemlerim attacklari slow. Hepsi ayni serilikte vurur. Ama benim gorusum krowaz silahi kullanman.. Chaos baal pahali olabilir ama bomabstic ya da sweet kiss alabilirsin. Bende +7 sweet kiss wirinom var ve cok memnunum. Vs'lerde cok avantajli oluyorum.
    bu árada combo expert duzeyde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf5800 -- 22 Şubat 2012; 12:19:59 >

Yani mesela neden avedon deilde hb cunku bu gun anlastm alcaktm aveyi damage olarak 80 de itemin ap si elementalden onemli deilmi ???

Element damage, Physical damageden daha onemli. Defalarca test ettim ben. Bu durumda hb her bakimdan avedon'u ezer.

Orijinalden alıntı: Shotter

quote:

Yani mesela neden avedon deilde hb cunku bu gun anlastm alcaktm aveyi damage olarak 80 de itemin ap si elementalden onemli deilmi ???

Element damage, Physical damageden daha onemli. Defalarca test ettim ben. Bu durumda hb her bakimdan avedon'u ezer.

o zaman dual 7chd dusl 7sharddan cok vururdu bence sacmalik

Orijinalden alıntı: wixwe00

baal

Chaos olsa dusunmemde bombastic sacma geliyo alabildigimde unfe ile bombastic

quote:

Orijinalden alıntı: wixwe00

baal

Chaos olsa dusunmemde bombastic sacma geliyo alabildigimde unfe ile bombastic

wirinom al
  • wrinom al deyıp gecıyorsun neden wrinom alayım acıkla o zaman herkes yazabilir yok hb al yok wri al yok ave al kullandıysanıs yada gercekten bılıyorsanıs yorum atın lutfen.. bu arada bska onerı yoksa avedonu alıyorm.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.