Normalde ygs sınavlarım çok iyi olurdu ama bu lanet stres yüzünden sınavın içine ettik.Hayatımda hiç yapmayacağım hatalar yaptım.Tıp isterdim ama şu an boğaziçi bilgisayar düşünmeye başladım belli de olmaz puan gelsin.Lys de genelde lys 1 full veya fulle yakın kimya da böyle ama biyo max 4 fiz max 4 çıkar(görmediğim konular falan). şimdi ben 2000 e çekebilir miyim.9kdan 2 kya çeken çok adam gördüm ben yapabilir miyim 7kdan 2kya.Okul puanı 60 üzerinden 59 falan gelir.
quote:
Orijinalden alıntı: laptoprecai
Normalde ygs sınavlarım çok iyi olurdu ama bu lanet stres yüzünden sınavın içine ettik.Hayatımda hiç yapmayacağım hatalar yaptım.Tıp isterdim ama şu an boğaziçi bilgisayar düşünmeye başladım belli de olmaz puan gelsin.Lys de genelde lys 1 full veya fulle yakın kimya da böyle ama biyo max 4 fiz max 4 çıkar(görmediğim konular falan). şimdi ben 2000 e çekebilir miyim.9kdan 2 kya çeken çok adam gördüm ben yapabilir miyim 7kdan 2kya.Okul puanı 60 üzerinden 59 falan gelir.
Dediğin gibiysen rahatlıkla çekersin
Şimdiden dediğin gibiysen yolun açıkolsun
bilmiyorum ama ilk 10 k da yukselmek baya zor iş ama imkansız değil
zor iş
Nereye zor ya.Daha önce herhangi bir sınavda ilk 10k ya girmiş biri cevaplasa daha mantıklı olurdu.Tecrübe açısından dedim.7k isen muhtemelen puanın 447 falan geldi.7000 küsürüncü arkadaşım var çünkü.Bu sene ygs 1 de 2k tam 466.Fark 20 puan falan.Sen bunu lys ye çevirince fark 8 olacak.Yani 2000. den 5 soru fazla yapman gerekecek.Hiç zor bir durum değil.Hele şu anki netlerin süper.
keşke iş buraya gelmeseydi yorumlarınız için sağolun
Bence gayet iyi cekilebilir yani.Masallah forumda gerçekleri söylemekten ziyade moral bozma amaçlı kişiler var sanki :)
2k daki adamlar sanki her şeyi full mü yapıyor be? abartmayın bu kadar.normal lys denemesinde netler bu şekildeyse, gerçeğinde full bile gelebilir. lys çalışan insana gerçekten kolay, girince anlarsınız.
YAPAMAZSIN
quote:
Orijinalden alıntı: PrettyKiller
YAPAMAZSIN
sana noluo birader? kıskandın galiba arkadaşı
quote:
Orijinalden alıntı: bLackLisT.
quote:
YAPAMAZSIN
Adamın da sınavı kötü geçmiş.Moral bozmaya çalışıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: maftas
quote:
quote:
YAPAMAZSIN
4500 kötüyse evet kötü
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: maftas
quote:
quote:
YAPAMAZSIN
4500 kötüyse evet kötü
Amacım puanını kötülemek değil.Sen çıkmamışmıydın 1 hafta önce çok moralim bozuk diye.Ona göre söyledim. Hemen aklı sıra puanını söyleyip beni gö* edicen. Nese burada sidik yarıştırmayacam da bu kadar da bariz yapmayın şu hareketleri.
aslında yapamazsın güzel motive yöntemi bu sene herkes yapamazsın dediği türkiye genellerinde 700ün altına düşmedim yaparsın dediklerinde 7000 oldu bir 0 attık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme