Şimdi Ara

7 aylık 5S batarya durumu. Kötüye gidiyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7 aydan fazla süredir kullandığım 5S'imin bataryasında ciddi bir performans düşüklüğü olduğunu düşünüyorum. Gün boyu wifi'ye bağlı şekilde kullandım telefonumu. 20 dk oyun 30 dk youtube ve 30 dk civarında tumblr, twitter, imstagram kullandım. Kalan süreler ise whatsapp. Ekran parlaklığını hiç kısmadım, arka planda çalışan uygulamalara hiç dokunmadım, yani açık. Sizce normal mi bu süre?
     7 aylık 5S batarya durumu. Kötüye gidiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shkoksal -- 13 Eylül 2014; 19:40:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer hiç 3g kullanmadıysan normal değil az gitmiş.
  • bLind kullanıcısına yanıt
    Hocam tüm gün evdeydim, hiç 3G kullanımı yok o süre içinde.
  • Bende iphone 5 var 3g kullanmadığım zaman 4 saatin altını hiçbir şekilde görmüyorum bence değerler normal değil.
  • Degerler normal degil hocam. Zaten kendiniz de bir anormallik oldugunu fark etmisiniz malesef..

• quote:

Orijinalden alıntı: shkoksal

Hocam tüm gün evdeydim, hiç 3G kullanımı yok o süre içinde.

Kullanım önemli değil, açık bile olsa içiyor 3g

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bataryanın toplam gücünü yani kaç mAh enerji stoklayabileceğini gösteren bir program vardı sanki, adını bilen var mı? Ayrıca garanti kapsamında batarya yada cihaz değişimi yapılabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arka planda cihazi yoran uygulamalar acik olabilir ornegin maillerin aninda iletilmesi, konum servislerinin butun programlar icin acik tutulmasi, parlakligin surekli full de olmasi, airdrop ve sirinin surekli acik olmasi. Bunlari bir kontrol edin derim.

• Bataryani surekli sarj et,telefon kendi kendine kapanana kadar da bekletme,sarjdayken cihazini kullanma ayda 1 kez yada 2 ayda 1 kez sarjini bitirip full sarj et bataryan normal degerlerine donmese bile performans olarak iyi hale gelir,arka plan uygulamalarini da kapat cok fazla bir ise yaramamakla birlikte swarm gibi yer bildirim uygulamasi fena halde sarj harciyor,bence gereksiz.

• Yazmayi unuttum sirinin acik olmasi cok etkilemez fakat sirinin aktif olmasini saglayan sensor yani telefonu kulagina koydugunda siri aktif oluyorsa bu cok sarj harcar sensor surekli calisir durumda oluyor cunku.

• beter.böcek kullanıcısına yanıt
    Hocam dediklerinizi yapıyorum, şarj %40 %50 civarında eğer şarja takabiliyosam takıyorum. Şarjda çok kullanıyorum telefonu o kötü, ayda 1 kezde kalibre ediyorum bataryayı. Canımı sıkan aldığımdan beri aynı uygulamalar ve ayarlarla kullanıyorum. 3G de en az 4 saat kullanım 6 saat bekleme süresi gördüm ve tam performanslı kullanımda. O 4 saatte sürekli oyun oynamışımdır. Hatta oyun+müzik. Bugün bu performansı elde edince bataryanın ciddi bir performans kaybına uğradığını düşündüm.

Ayrıca siri kullanmıyorum.
  • Çok normalki, iphone 5 kullancısıyım, 6 ayda ölmüştü pil, iphone un normal hali bu yani, pil ölüyor hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: shkoksal

Bataryanın toplam gücünü yani kaç mAh enerji stoklayabileceğini gösteren bir program vardı sanki, adını bilen var mı? Ayrıca garanti kapsamında batarya yada cihaz değişimi yapılabilir mi?

Buradan inceleyebilirsiniz.
  • Garanti kapsamında batarya değişimi yaparlar mı acaba
  • iPhone 5'i sifir almistim ilk ciktigi zaman 2. ay sonunda bu hale gelmisti. O zaman Apple Store yoktu daha servise gondermistim bana anakart fabrikasyon hatasi demislerdi. Telefon degisimi oldu. Bence apple store randevu al ve git kontrol etttir. Degisim olur gibime geliyor.

• MaxCavalera kullanıcısına yanıt
    Ankara'da yaşıyorum telefonu MediaMarkt'tan almıştım _?
  • Hocam telefonun apple garantisi vardir mediamarkttan da alsan. Ama istanbul disindan nasil bir yol izleniyor bilmiyorum. Apple garantisini apple'in sitesinden telefonun seri numarasiyla kontrol etme imkanin var. Sehirdisi apple store sartlarina da apple sitesinden bak derim. Forumdaki konularada bakarak sehirdisi gonderim sartlarina bakabilirsin tecrubeli arkadaslar vardir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.