Şimdi Ara

7.85' ARTES D816 DUAL CORE A7 1 GB 8 GB ANDROID 4.4 --> 189 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
-1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır, 7.85" tablet almak istiyorum.

10 Kasım kampanyasında Kipa'dan Ipad Mini'yi 499 tl'ye almayıp bayağı pişman olmuştum.

Dün Artes D816 modelini gördüm.

Yanına birşeyler ekleyip 200 tl'te tamamlayıp, 25 tl de sevgililer günü çeki kullandım.

Firma bugün kargo yaptı, çek için bugün son gün. Belki faydalanmak isteyenler olur.

http://www.n11.com/8-artes-d816-dual-core-a7-1g-8g-and-44-siyah-P48946744

http://www.n11.com/8-artes-d816-dual-core-a7-1g-8g-and-44-beyaz-P48947847

İncelemesi:

https://www.youtube.com/watch?v=PpP32E5__tQ

Mobilite aramıyorsan evde kullanırım diyorsan D816 yı al.Piline rağmen fiyatı benzerlerine göre uygun

Orijinalden alıntı: asarcik

az önce hisense aldım. İndirimle 150 tl ye geldi. Acaba hangisi iyidir?

Artes q812 yi çıktığı gün aldım ve halen 2-3 saat civarı şarjı gidiyor :) servis olayı çok iyi birde ŞirinEvlere yakınım.

Ama sizin aldığınız 4 çekirdek artes ise 2 çekirdek. Sizin aldığınız daha iyi.

http://forum.donanimhaber.com/m_102439749/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l3g3nt -- 15 Şubat 2015; 18:38:45 >
  • l3g3nt L kullanıcısına yanıt
    iyi o zaman çünkü 5 dk önce alıp bu konuyu gördüm. Alır almaz pişman olmuş gibiydim. Şimdi içim rahatladı. İnşallah Hisense de de garanti iyidir de sıkıntı yaşamayız.
  • Yeğenime artes'in 2 gb ramli 9" tabletini alma gafletinde bulundum. Tablete defalarca factory reset yapmak zorunda kaldım. Kapatıyorsunuz açılmıyor. Kronikleşti diyebilirim. 2 - 3 tane her zaman yüklediğimiz uygulama var hepsi hepsi. Tekrarladığında servise yollayacağım. Hiç memnun değiller menülerde takılmalar var, sözde 2 gb ram var ama tablette ram herşey demek değilmiş ayrıca pil ömrü vasat. Tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asarcik

az önce hisense aldım. İndirimle 150 tl ye geldi. Acaba hangisi iyidir?

150 ye nasıl geldi hocam ? 25 tl çekler 200 tl üzeri için değil miydi ? başka varsa bizide aydınlat alalım biz de :)

GALATASA|RA|Y
  • 3-4 ay önce aynı modeli almıştım. Memnun değilim keşke almasaydım.
  • Maycomb kullanıcısına yanıt
    d816 dan mi memnun değilsin hocam? Neyini beğenmedin acaba? Eğer kronik sorunları varsa kutuyu açmadan iade edeyim.

Orijinalden alıntı: hidden

Yeğenime artes'in 2 gb ramli 9" tabletini alma gafletinde bulundum. Tablete defalarca factory reset yapmak zorunda kaldım. Kapatıyorsunuz açılmıyor. Kronikleşti diyebilirim. 2 - 3 tane her zaman yüklediğimiz uygulama var hepsi hepsi. Tekrarladığında servise yollayacağım. Hiç memnun değiller menülerde takılmalar var, sözde 2 gb ram var ama tablette ram herşey demek değilmiş ayrıca pil ömrü vasat. Tavsiye etmiyorum.

sitesinden yeni yazılım varsa onu atabilirsin hocam

Orijinalden alıntı: burrock

d816 dan mi memnun değilsin hocam? Neyini beğenmedin acaba? Eğer kronik sorunları varsa kutuyu açmadan iade edeyim.

Sesi çok kısık. Hem dış sesi hem kulak sesi rezalet. Cihazı 1 kere değiştirdim ama oda aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maycomb -- 15 Şubat 2015; 11:42:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hisense sero 8 in yanında çöp olduğunun farkındasınız umarım, ilgili konulara bakmanızı tavsiye ederim bu tabletlerin normal fiyatı o zaten hatta pahalı bile
  • Tableti bilemem ama Artesten aldığım ups konusunda servisi rezaletti. Üç gün telefonla bile ulaşamadım, ulaştığımda ise ilgili kişiye hiç ulaşamadım. 25 lira kargoyu bile ben ödedim.Alacakların aklında bulunsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.