Şimdi Ara

7-8 Ayda 20 kilo nasıl verilir ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İmkansız mı ya.. Çok yemek yemiyorum sadece hızlı yiyiorum ve genelde abur cubur oluyor; kola-patates, çukulata, dondurma tarzı şeyler...
    7-8 ayda 20 kilo nasıl veririm

• bunun tek yolu 2 bacağınıda kesip atman olabilirmi?
  • İmkansız değil, hatta daha fazla bile verilebilinir.
    O yediğiniz şeyleri tamamen keseceksiniz. Diyet + spor ile verilmeyecek kilo yoktur.

Önce diyetisyene, sonra spor salonuna.
  • Tabiki imkansız değil

Ayda 3'er kilo versen 7.ayın sonunda hedeine ulaşmış olursun

Yapıcağın ilk şey,kola-cips-çikolata gibi iinsanın yedikçe yiyesinin geldiği yiyecekleri bırakmak olmalı,ikinci şey ise spor !

Artık koşar mısın yürür müsün yoksa bi spor salonuna mı yazılırsın bilemem ama günde en az 1.5 saat spor yapman lazım

Sabah kahvaltını düzgün yap (abartmadan)

öğle yemeğini atlama ama az ye,istersen öğle yemeği yerine kuru kayısı ve bi avucun yarısını dolduracak şekilde leblebi yiyebilirsin,abartmadan diyet biskivülerinden yiyebilirsin

Akşam yemeğini 19:30'dan sonra yememeye özen göster,yağlı yemeklerden kızartmalardan falan uzak dur,adam gibi 1-2 dilim ekmeğini al 1 tabak yemeğini ye o kadar yeter

(bu arada aç kalarak diyet falan olmaz,sakın sabah yemeyim öğlen yemeyim akşam yemek yiyeyim gibi yanlış düşüncelere kapılma,ayrıca diyet bisküvilerini üstünde diyet yazıyo diye abartarak yeme )

• Cok cok rahat verirsin ! Unlu , tuzlu ve sekerlemelerden uzak durmalısın . Sarkma olabilir gobek cevresinde bunun icinde spor salonuna gitmeni oneririm bol şans
  • ekmeği kesmekle işe başlayabilirsin kesinlikle çok fark ediyor. ben 84 kilodan 75 e düştüm şu an.

kiloda yaşın etkisi de fazla. kaç yaşındasın? belki duruma göre normal sayılabilir hormon değişiklikleri nedeniyle. gerçi o yediklerin başlı başına fazla kilo sebebi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 ay da 32 kilo verdim
    5 yıl önce açıldı
    2 ayda 10 kilo alınır mı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.