Şimdi Ara

7.352 sıralama ile ne yazılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Belki ailen ankaralıysa evde kalmak için yazılır ama yine de ailem ankaralı diye 7k sıralamayla 3 yıl boyunca bi kutuya gitmezdim.

• yuzyirmiyeseksen kullanıcısına yanıt

Cümlemde olasılıkları da belirttim. Okuyamıyorsanız sizin sorununuz. Sakız almakla alakası yok yani.

• itü özelini bilemem ama makine müh. ün kolay olacağını nereden çıkardın. en zor mühendisliklerden biri. işin gücün motorlar mukavemetler felan olacak. ha bitirince iş garantin kesin olacak ama. iyi düşün. gel omüye.

• atlasrise A kullanıcısına yanıt

%4-5 lik liseden mezun oğlumun arkadaşı 1 den 2 ye geçti. ders çalışma başarısı olarak iyi nitelikte biridir. 7k küsürle girmişti. 81 yada 83 le geçmiş seneyi. bak sakın aklını karıştırma. aybü asla omüye denk değil bence.

• hoppel kullanıcısına yanıt
    Benim de bilkent şehirde ara sıra işim çıkıyor hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fizisyen kullanıcısına yanıt

deü nün sistemi omü ile aynı. ayrıca deü ye bir sürü eleştiri yapan da var. yangından kaçarken doluya tutulmak olur ancak.

• maviplanet kullanıcısına yanıt
    Nasıl eleştiriler hocam? Bildiklerinizi yazarsanız herkes faydalanır

• DEÜ,Akdeniz,Gülhane,Eskişehir yazılır bu sıralamada.Ben aile yanında okumak istiyorum dersen orası ayrı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence aybü felan bulaşılmaz, ben de 7.5k yaptım geçen sene, esogü tıptayım. Sorun olursa sorabilirsin.

• kanka bende samsunluyum omü tıp anlamında baya iyi okul bence aybü falan hiç değmez. itü makine ya da omü tıp seçmek en mantıklısı ama hangisini okuyacağına karar vermen gerek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Memo for money kullanıcısına yanıt

hocam aile yanında OMÜ'de okumak mı yoksa yurtta kalıp ESOGÜ'de okumak mı. daha önce hiç ailemden ayrı kalmadım.

• onlyerencracked1 kullanıcısına yanıt

itü makine bayağı zor diyorlar. hatta gelmez diyen de var. sanırım OMÜ seçeceğim.

• atlasrise A kullanıcısına yanıt
    Ben de daha önce ayrı kalmamıştım. Bence bi noktada ayrı kalacaksın ve bu nokta o nokta olabilir. Yeni bi deneyim olur senin için.
    Kişiden kişiye değişir ama eskişehirde keşke aile evi yazsaydım diyen de vardı. Benim gibi halinden memnun olan da tercih senin.

• MordSithh kullanıcısına yanıt
    "Durumun varsa diye söylüyorum yoksa tabi ki duruma göre bakmalısın" gerçekten bütün olasılıkları çok güzel değerlendirmişsin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.