Guti : Bonservis ödenmedi Hilbert : Bonservis ödenmedi Q7 : 7,3 milyon euro
Bu paraya bu transferler süper
e tabi süper 8 milyon euro Rodrigo Tabatadan sonra
quote:
Orijinalden alıntı: .Mirliva.
sodasını getirin
quote:
Sen tabata'ya 8 milyon euro verdiğimize inanmaya devam et..
quote:
Ya ne gereksiz bir yorumdur, ne boş yorumdur şu ya. Yemin ediyorum şurada sizin gibilere yazı yazmamak için kendimi tutuyorum ama bir yere kadar. Hayret bir şey daha ilk mesajdan konu baltalanır mı!
yönetimin çok büyük etkisi var demirören eskisi gibi kendi başına hareket edemiyor
Ben Onur! un anlatmak istediğinden farklı bişey söylememiştim ama hakikaten soda resmini ctrl+c yapıp sağda solda gezinen insanlar beni şu an düşündürmeye başladı. 8 milyon tabatadan sonra bu transflerin yapıldığını söylememin, bir beşiktaşlı olmasam bile söylememin, soda getirilecek tarafı nedir veya laf atılacak tarafı?
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
Bildiğim kadarıyla Schuster Hilbert'i beğenmemiş.
schusterin hilbert fink hakkında bilgisi var onun için şans tanımıyor
Kim ne derse desin ben o Tabata transferini "FUTBOL" transferi olarak görmüyorum. Hiç bir beyin o adama o kadar para vermez. İşin içinde başka işler var.
Haydaa fail olduk iyi mi! Yazdığım mesajda o bahsettiğim genel sabote edici kitleyle sizi bir tuttuğum için özür dilerim :) Ama takdir edersiniz ki oldukça çok görüyoruz öyle insanları, bu yüzden sert tepki gösterdim mazur görün.
Haydaa fail olduk iyi mi! Yazdığım mesajda o bahsettiğim genel sabote edici kitleyle sizi bir tuttuğum için özür dilerim :) Ama takdir edersiniz ki oldukça çok görüyoruz öyle insanları, bu yüzden sert tepki gösterdim mazur görün.
Özüre gerek yok efendim, iyi forumlar :)
quote:
Ben Onur! un anlatmak istediğinden farklı bişey söylememiştim ama hakikaten soda resmini ctrl+c yapıp sağda solda gezinen insanlar beni şu an düşündürmeye başladı. 8 milyon tabatadan sonra bu transflerin yapıldığını söylememin, bir beşiktaşlı olmasam bile söylememin, soda getirilecek tarafı nedir veya laf atılacak tarafı?
Valla hocam sayende bu konu dile getirildi, ve soda olayının dinlemeden anlamadan tabiri caizse şak diye yapıştırıldığını görmüş olduk bir kez daha.
öyle bi yöne gidiyo ki, Guti süper tranafer desen bile al sana soda diyecekler :)
2.500.000 € da Batuhan ve Gordon'dan geldi. Geçtiğimiz seneyi gördük zaten, 2008/2009'da sadece Sivok+Zapo'ya 9.200.000 € verilmiş. 2012 diyenler şu tabloya iyi baksın