Şimdi Ara

7/24 Acık Kütüphaneler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ygs-Lys ye hazırlanıyorum, evde pek rahat ders çalışamıyorum aklıma kütüphanede çalışmak geldi ama uygun bir kütüphaneye rastlamadım. Üniversite kütüphanelerini kullanabilir miyim? Üniversite kütüphaneleri haricinde istanbulda gece 23e kadar açık kütüphaneler var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

istanbul üni merkez kütüphanesi full açık ama dışarıdan giriş ne durumda inan hiç bilgim yok bi telefon açıp sorabilirsin

Hocam bu merkez Kütüphanesi dediğiniz beyazıttta ki mi eğer öyleyse Şirinevler civarında oturuyorum her gün gidip gelmek biraz zor diye düşünüyorum tabii nasıl gideceğimi de tam olarak bilmiyorum belki toplu taşıma ile rahat bir şekilde giderim. Bizim burada kültür Üniversitesi var oranın Kütüphanesi hakkında bilgisi olan var mı? Üniversitenin öğrencisi olmayan girebilir mi?

+ kültür için demişsin kültürde gece ders çalışacak olan adam sayılıdır . iü kadar gece destekli kütüphane varmıdır bilemem

İstanbul Üniversitesi 2011
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasık biti

bizim üni nin merkez kütüphane gayet güzel . şu sıralar full ama yer bulunmuyor

+ kültür için demişsin kültürde gece ders çalışacak olan adam sayılıdır . iü kadar gece destekli kütüphane varmıdır bilemem

Hocam dışarıdan başkası girebiliyor mu,?

Orijinalden alıntı: hadi123

quote:

girebiliyordu en son sonra üniversite öğrencisi dışında almamaya başladılar,iü merkez kütüphane beyazıtta hemen tramvaydan inince solunda kalıyor,su ürünleri fakültesi onun yanında edebiyat fakültesi onun da yanında merkez kampüs var ve ortam da çok canlı sabaha kadar açıktır şu sıralar final zamanı yer bulmak imkansız ama bi 10-15 gün sonra rahatlar dışarıdan giriş şu an olmayabilir

eğer orası almaz ise 17:00 'a kadar açık orhan kemal ilk halk kütüphanesi var merkez kütüphanenin tam karşısında kalıyor o da sağ tarafta orası da sessiz sakin bir yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 5 Ocak 2014; 21:53:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

quote:

Orijinalden alıntı: hadi123

quote:

girebiliyordu en son sonra üniversite öğrencisi dışında almamaya başladılar,iü merkez kütüphane beyazıtta hemen tramvaydan inince solunda kalıyor,su ürünleri fakültesi onun yanında edebiyat fakültesi onun da yanında merkez kampüs var ve ortam da çok canlı sabaha kadar açıktır şu sıralar final zamanı yer bulmak imkansız ama bi 10-15 gün sonra rahatlar dışarıdan giriş şu an olmayabilir

eğer orası almaz ise 17:00 'a kadar açık orhan kemal ilk halk kütüphanesi var merkez kütüphanenin tam karşısında kalıyor o da sağ tarafta orası da sessiz sakin bir yer

Merkez Kütüphaneye girebilsem yer illaki bulurımda herhalde giriş sıkıntı

Bana 18-23 saatlerinde çalışabileceğim bir kütüphane lazım böyle halk Kütüphanesi Vs yok mu ki

• bizim üni kütüphanesine dışardan giriliyor fakat bu final haftası için durdurulmuş sanırım şimdilik

kağıt vardı kütüphane girişinde hatırlamıyorum tam ne yazıyordu

İstanbul Üniversitesi 2011
  • hiç dikkat etmemişim kağıtlara falan ben genelde karı kız için gidiyorum oraya

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.