Şimdi Ara

7.000$ a ulysse nardin maxi marine no 7161 aldim oneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
5.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurt disindan babam arkadasindan istemis bu modeli replika olup olmadigini nasil anlayabilirim turkiyedeki replikalari 250$ dir bu arada pc ye gecince foto aticam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer 7000$ ödediyseniz %99 orjinaldir, yanında sertifikası vs. gelir.
    200$ ödediyseniz %100 replikadır.
  • kalsit kullanıcısına yanıt
    Hocam 7.000 $ odedim fatura var ama iste kendim gidip almayica bi kusku olusuyor insanda @kalsit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Airbusstation

Hocam 7.000 $ odedim fatura var ama iste kendim gidip almayica bi kusku olusuyor insanda @kalsit

Şu 7.000 USD ödeyip başkasına sipariş edip getirttiğiniz saati görmek şerefine de nail olmak isteriz , bizden esirgemezsiniz herhalde ? Böylelikle orjinalliği hakkında size yardımcı olabilecek birkaç arkadaş çıkacaktır bu forumda ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hozburun

quote:

Orijinalden alıntı: Airbusstation

Şu 7.000 USD ödeyip başkasına sipariş edip getirttiğiniz saati görmek şerefine de nail olmak isteriz , bizden esirgemezsiniz herhalde ? Böylelikle orjinalliği hakkında size yardımcı olabilecek birkaç arkadaş çıkacaktır bu forumda ;)

Katılıyorum O'nu görmemiz lazım.
  • selam arkadaslar bendede bır adet ulyses nardın saat var orjınallııgnden %99 emınım gıbı , orjınallıgını nasıl anlarım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    best oil den 4.36 ya dizel aldım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.