Şimdi Ara

6s vs 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon alacağım.Evet başlıktan da görebileceğiniz gibi ikisi arasındayım. Gönlüm 6s'den yana ama ios 11'de performansında sıkıntı yaşanır mı hiç bilmiyorum.( İlk kez ios kullanacağım) sizce 500 daha verip 7 almalı mıyım arasındaki farklar aşırı mı(500'e değer mi?) 6s ve 7 arasında? Aldığım telefonu uzun yıllar kullanmak istiyorum 6s götürür mü yıllarca? Yorumlarınızı beklerim...

• ios 11 ile 6s de bence hiçbir sorun yaşamazsınız kasma filan olmaz. Ama eğer imkanın varsa 7 al. Bende şuan 6s kullanıyorum rahat 2-3 sene götürür

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok teşekkürler. Bende çok aradaydım ama 6s'in benim kullanım alanlarıma gayet yeteceğini düşünüyorum. Tek sıkıntı ios11de performansta sıkıntı yaşar mı yaşamaz mı onu düşünüyordum da
  • Ben 6s plus ile 7 plus arasında kalmıstım ama sırf kulaklık girişi meselesi yüzünden 6s plusu tercih ettim pişman değilim her 2 cihazda pişman etmez

• Bakın bu konu günde elli kez açılıyor. Allah aşkına konu açmadan önce biraz olsun foruma bakın. Ve sorduğunuz sorunun cevabı çok basit. Paranız yetiyorsa 7 alacaksınız. 500 TL çok fazla bir fark değil. Kamera, su geçirmezlik ve sağlamlık ve hissiyat açısından çok büyük bir fark sağlayan yeni home butonu sebebiyle 7 alınır. Ayrıca 6S'lerde genel bir problemi var. İlk partilerde olduğu söylense de çoğu 6S'te bu pil sıkıntısı var. Boşa riske girmeye değmez bence.

iOS 11 çıkınca 6S'lerde çok çok az olsa da ufaktan takılmalar başlayacak. Bunun kaçarı yok. Telefon ilk çıktığındaki performansı vermeyecek. Tabi ki kasmayacak, abartılı bir şey olmayacak. 5S bile kullanılabilir halde şu an. Ama hiçbir fark olmasını da beklemeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mmertkk

Ben 6s plus ile 7 plus arasında kalmıstım ama sırf kulaklık girişi meselesi yüzünden 6s plusu tercih ettim pişman değilim her 2 cihazda pişman etmez

Çok yanlış bir seçim yapmışsınız tek sebebi cidden buysa. Lightning girişli kulaklık zaten kutudan çıkıyor, ayrıca aparatı da kutudan çıkıyor kendi kulaklığınızı takmanız için. Bu kulaklık meselesi her yeni özelliğin çıkışında olduğu gibi çok yerin dibine gömüldü ama 7 aldıktan sonra bu meseleden şikayet eden sayılı insan olmuştur.

• 5s bile iOS 10'da sorunsuz çalışıyorken 6s anca iOS 13'te sorun çıkarmaya başlar zannımca. O yüzden gönül rahatlığıyla alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 telefonda alınır maddi sıkıntı çekmeyeceksen 7 al 7s-8 de yaklaşıyor

• NomadCRY kullanıcısına yanıt
    Sarj ederken müzik dinlemek en sevdiğim seydir hocam nasıl olucak bu 7 plusta

• Pişman değilim valla neden gereksiz yere o parayı veriyim ki

• Mmertkk kullanıcısına yanıt
    Cihaza 3-5 bin verirken bi altına baksaydın keşke kulaklık girişi var mı diye madem böyle heyecanlara sahipsin bu kadar önemli senin için
  • 2 senede bir cihaz yenilediğim için sorun yok yenisini alınca onuda alırım

Anlamadım ip7 veya plus sahip değilsin yani
  • 6s plus var suan belki yeni cihazı alırım

Sahip değilsen niye bu kadar dert oldu ki sana almazsın olur biter yeni gelecek cihazlar da böyle olacak artık
  • Alıstırıcam iste kendimi bundan sonra :)

İyi bakalım ..
  • Ha sırf şarjdayken müzik dinlemek için para verip aparat alacam. Nerede hani işlevsellik. 7 kullanıcısıyım bu arada. Kulaklık girişinin olmaması ve ön kameranın çöp oluşu dışında memnunum. Bi de uygulama patlamaları oluyor arada ama yapacak birşey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: DrHolyday

Ha sırf şarjdayken müzik dinlemek için para verip aparat alacam. Nerede hani işlevsellik. 7 kullanıcısıyım bu arada. Kulaklık girişinin olmaması ve ön kameranın çöp oluşu dışında memnunum. Bi de uygulama patlamaları oluyor arada ama yapacak birşey yok.

1- Cihazın şarjı varken kulaklığı takıp müzik dinlemek ki normal şartlarda gayet günü çıkarıyor
    2- Kısa süreli cihazı şarj etmek
    3- Bluetooth kulaklık kullanmak ve şarj etmek
    4- Aparat kullanarak şarj edip müzik dinlemek
    5- Telefon şarjdayken hoparlörden dinlemek

Bunlara rağmen inatla ben şarjda 3,5 mm kulaklığımla veya kutudan çıkan kulaklıkla diinliycem diyorsan da o cihazı satıp zibilyon tane marka var onlara yöneleceksin ya da ip 7 öncesi telefonları alacaksın adamlar böyle yaptı eleştirebilirsin,beğenmeyebilirsin fakat çözümleri de ortada .
    İlla ben o şekilde dinlerim müziğimi diyorsan canını çok sıkıyorsa biran önce kurtul o telefondan ve rahatla

Ayrıca ön kamera çöp falan değil 7 ve 7 plusta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D70944242 -- 10 Haziran 2017; 22:43:12 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.