Şimdi Ara

6S Plus 64 GB ile iPhone 7 32 GB Takas etmeye değer mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bende 6S Plus 64 GB var iPhone 7 32 GB ile takas etmeyi düşünüyorum sizce değer mi ? iP7 ile takas etmek istememin sebebi yeni cihaz olması ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihaz yenide ekranı küçük, şarjı daha az gidecek ve hafızan azalıcak. Ha suya dayanıklı olucak ön kamerası ve arka kamerası biraz daha iyi olacak, işlemcisi hızlı olacak. Ekranı biraz daha parlak olacak falan filan. Kıyasla sana göre değer ise takas et

• Degmez:Buyuk ekranli telefondan 7 ye gecmem ben kesinlikle. 6s i birak 6 plustan bile gecmem 7 ye

• Ben güncel kalırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s Plus'tan, 7 Plus'a geçmek için bile büyük sebepler yokken, 7'ye geçmek baya mantıksız hareket olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmckr -- 2 Ekim 2016; 12:49:00 >
  • ben olsam geçmem kayda değer tek fark su geçirmemesi oda çok önemli mi bence değil geri kalan herşeyleri hemen hemen aynı şarj ve hafıza sıkıntısı çekmeye değmez
  • buyuk hata olur. bazilari guncellik demis, git 1000tl lik 1 ay once cikmis samsung tel var onu al dermis gibi olmus.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • powerbank +kulaklık kullanılmaz olduktantan sonra 7 ye geçmek çok akıllıca değil.plus a alışmış bir kişi küçük bataryalı bir modele alışamaz diye düşünüyorum.
  • Geçmicem arkadaslar yorumlarınız için teşekkür ederim.

• Kararınızı vermişsiniz ama ben de yorum yapmak istedim.

Eğer fiyat farkı çıkmadan değiştirebiliyorsanız düşünmeden değiştirin. Ben de aralarında fark olmadığını düşünüyorum ama yeni modele masrafsız geçmek daha mantıklı bence.

Hafıza olarak 64 den 16 a geçilse idi ben de tereddüt ederdim ama 32 GB şu an için yeterli bir hafıza.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReJim kullanıcısına yanıt
    kafa kafaya verse belki verilebilri ama kimse kafa kafaya vermez yeni cihaz çünkü üste 350-500 rahat ister o kadar meblağda 7'nin 32 GB'lığı için değmez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.