Şimdi Ara

6S pil değişimi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kapanma sorunları yaşıyorum ve telefonum pil değişim programında. Yalnız ben 9.3.5 kullanıyorum ve gayet memnunum yani para verseler 10'a geçmem o derece saçma sapan buglarla falan hiç uğraşamam onun dışında bana sunduğu elle tutulur yeniliği yok boş ciladan ibaret. Benim sorum pil değişimi için cihazı verdiğimde yazılımı güncellerler mi? Değiştirenler bilgilendirme yaparsa sevinirim.

• Guncellenme ihtimali yuksek. Musteri hizmetlerini ara sor bence.
  • Arkadaşım batarya değişimi için telefonunu ekran kilidi şifreli verdi, aynı şekilde batarya değişmiş olarak geri aldı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Arkadaşım batarya değişimi için telefonunu ekran kilidi şifreli verdi, aynı şekilde batarya değişmiş olarak geri aldı.

Derinden bir oh çektim.
  • Biz 6s de 2 gun once geldi pil degisiminden.yazilim guncellenmis sekilde.bilgin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadir59

Biz 6s de 2 gun once geldi pil degisiminden.yazilim guncellenmis sekilde.bilgin olsun.

Belki belirtilmediği için olabilir. Ben kesinlikle yazılımı değiştirmeyin derim. Pille ne ilgisi var sonuçta başlarım böyle kapitalist düzene. İstemiyorum iOS 10 unu.
  • Hocam en garantili yol, Apple Store'a götürüp işinizi anlık halletmek. Cihazım değişim programına dahil olsa bile vermem. Güncelleme ihtimalleri her zaman var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone X batarya değişimi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biz belirtmedik ama siz belirtirseniz guncelleme yapilmamasi icin, bir ihtimal dokunmama olasiliklari var:)
  • Apple storeye kendimiz götürsek anında değişim yapılıp veriliyor cihaz değil mi ? Telefonsuz kalma durumu falan yok yani , bende ios 9 dayım ve güncellenmesini istemiyorum takipteyim
  • 2 hafta önce degistirdim yazilim güncelleme yada telefonun sifirlanmasi gibi bir olay olmadi,verdigim gibi aldim cihazi.
  • Ben ekranimi 2 kere degistirdim ikisindede guncellemediler ayrica jailbreak falanda duruyordu sadece sifremi parmak izimi kaldirmami istediler cunku ekranla birlikte touch id sensorude degisiyor. Yani isin ozu ekran bana gore daha kritik bir donanim pil ise daha az onem arzediyor yani belirtirseniz kesinlikle guncellemezler diye dusunuyorum. Eger belirttiginizde neden guncellemek istemiyorsunuz diye sorarlarsa sirketimin kendine ozel applikasyonu var ve henuz ios 10 icin guncellenmedi isim icin bu uygulama cok onemli sakin telefonumu guncellemeyin diyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.