Şimdi Ara

6s'ler geçmiş olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ribery’nin müzmin sakat olduğu iddia edildi. Kasığında ‘pubalji’ adı verilen bir rahatsızlık bulunan Fransız futbolcunun, bu nedenle sık sık sakatlanıp, forma giyemediği belirtildi.

http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~530906,00.asp

avrupa'yı özellikle de romanya'yı aptal transferleriyle zengin eden fenerlileri ise gülmekten kırıp geçiren 6s'de yine aynı senaryo
    geçmiş olsun

• _____________________________
  • arkadaslar bundan sonra herkez kendi takimiyla ilgili topic acsin boyle acilan bir cok topic kavga sebebi oluyo ve bazi arkadaslarimiz ya banlaniyo yada uyeligi siliniyo ben playmakers 4 gun ban yedim ama bundan sonra hic bir tartismaya katilmayip hic bir kufur kullanmiycagimi soyluyorum yok yere burda atisiyoruz

Psikolojinin ve psikoanalizin dallarında aşağılık kompleksi, birinin bazı yönlerde kendini diğerlerinden aşağı hissetmesidir. Sıklıkla farkına varılmaz ve telafi etme düşüncesi, kişileri eziyet içine sürükler, şaşırtıcı bir kazanım veya aşırı bir antisosyal davranışla sonuçlanır.

Aşağılık kompleksi kendini üstünlük çabası olarak gösterebilir.

Yaptığım bu açıklamanın ışığında diyeceğim odur ki arkadaşlar özellikle Galatasaray'lı arkadaşlar lütfen geçmişteki bazı skorları hatırlatıp, yada Fenerbahçe gibi Türkiye'nin saygın üç büyük klubünden olan bir takım için "7enerbahçe" yada "7verenbahçe" gibi lakaplar takıp ortamı germeyelim. Fener'e sataşmanın "aşağılık kompleksi" dışında hiçbir anlamı yoktur. Galatasaray küçük bir takım mı ki FB'ye karşı "aşağılık kompleksi" duyalım ve FB'ye sataşalım. Büyük takımın büyük taraftarı susar, böyle tartışmaların içine girmez.

FB'li arkadaşlara da sesleniyorum. Ben Galatasaray'lı bir arkadaşınızın ama yukarda dediklerimden sizlerde kendinize göre dersler çıkartabilirsiniz. Varsayın ki ben FB'liyim ve size seslendim ok. Çünkü sizler de aynı hatayı çok sıklıkla yapıyorsunuz. Hatta bu forumda FB'liler bu hatayı daha sıklıkla yapıyor.

Bu tarz davranışları sürdüren arkadaşların nasıl bir sorunu olduğu yukarda izah ettim. Bu dediklerim BJK ve diğer takımların taraftarları için de geçerlidir.

mythief

Not : Bu mesaj başlıktaki 6S yazı üzerine atılmıştır. Gerekli görülen bütün topiclere bu yazı iletiliyor.

• çok gusel bi cevap!

----CEZA/RAPSTAR---

----------------------------------------------------
    e-mail=furcane53@hotmail.com
    !! forum.donanimhaber.com!!
  • çekemeyenler böyle oluyor işte
    bu adam söylendiği gibi süper bi futbolcuysa beş parasız 6s'ye niye gelsin Kadorsundaki oyunculara bile para ödeiyemiyen bi kulüp 6s Avrupa'nın veya en azından fransa'nın ii takımları nie almıo bu adamı Düşündünüzmü hiç
    petre,bratu,tamas için bunlar geleceğin romanya milli takımını oluşturcak popescu,hagi gibi adamlar diodunuz ONları da gördük
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mythief

Aşağılık kompleksi

Psikolojinin ve psikoanalizin dallarında aşağılık kompleksi, birinin bazı yönlerde kendini diğerlerinden aşağı hissetmesidir. Sıklıkla farkına varılmaz ve telafi etme düşüncesi, kişileri eziyet içine sürükler, şaşırtıcı bir kazanım veya aşırı bir antisosyal davranışla sonuçlanır.

Aşağılık kompleksi kendini üstünlük çabası olarak gösterebilir.

Yaptığım bu açıklamanın ışığında diyeceğim odur ki arkadaşlar özellikle Galatasaray'lı arkadaşlar lütfen geçmişteki bazı skorları hatırlatıp, yada Fenerbahçe gibi Türkiye'nin saygın üç büyük klubünden olan bir takım için "7enerbahçe" yada "7verenbahçe" gibi lakaplar takıp ortamı germeyelim. Fener'e sataşmanın "aşağılık kompleksi" dışında hiçbir anlamı yoktur. Galatasaray küçük bir takım mı ki FB'ye karşı "aşağılık kompleksi" duyalım ve FB'ye sataşalım. Büyük takımın büyük taraftarı susar, böyle tartışmaların içine girmez.

FB'li arkadaşlara da sesleniyorum. Ben Galatasaray'lı bir arkadaşınızın ama yukarda dediklerimden sizlerde kendinize göre dersler çıkartabilirsiniz. Varsayın ki ben FB'liyim ve size seslendim ok. Çünkü sizler de aynı hatayı çok sıklıkla yapıyorsunuz. Hatta bu forumda FB'liler bu hatayı daha sıklıkla yapıyor.

Bu tarz davranışları sürdüren arkadaşların nasıl bir sorunu olduğu yukarda izah ettim. Bu dediklerim BJK ve diğer takımların taraftarları için de geçerlidir.

mythief

Not : Bu mesaj başlıktaki 6S yazı üzerine atılmıştır. Gerekli görülen bütün topiclere bu yazı iletiliyor.

super devamlı FB topicleri acan 6sli userlarda sanırım bu yazıdan oluyor dimi_?

|Intel Pentium4 3.0 | Intel BayField D865GBF | Kingston 256+256 DDR 400Mhz | Seagate80gb 7200 + Seagate40gb 5400 | Winfast GeForce 256mb FX5700 LE TD | Creative SBlive 5.1 | Creative 4+1 4400 | Philips Flat 107s6 | Avermedia PCI TvCard | LG Cdrom 52x | LG Cdrw 52x/32x/52x|

• @ [V]iru[S]

açtığı konuya yada söylemlerine bağlı .. mesela sen hala inatla "6S" diyerek Galatasaray'a karşı duyduğun "Aşağılık kompleksi"ni kabul etmiş oluyorsun. Demek ki hem kendini taraftar olarak GS tarafından hem de takımını(FB'yi) Galatasaray takımında küçük görüyorsun ki "6S" diyerek kendini ispatlamaya kendini büyük göstermeye çalışıyorsun.

bak mesela bu aşağıdaki arkadaş Galatasaray'a karşı "Aşağılık kompleksi" duyarken aynı zamanda "kör"de çünkü zahmet edip okadar yazı yazdık ama görmemiş sanırım ve hiç yazı okumamış gibi devam etmiş ...

quote:

Orjinalden alıntı: zeze_1

sonradan hayal kırıklığına uğramayın die söliyim dedim
    bu adam söylendiği gibi süper bi futbolcuysa beş parasız 6s'ye niye gelsin Kadorsundaki oyunculara bile para ödeiyemiyen bi kulüp 6s Avrupa'nın veya en azından fransa'nın ii takımları nie almıo bu adamı Düşündünüzmü hiç
    petre,bratu,tamas için bunlar geleceğin romanya milli takımını oluşturcak popescu,hagi gibi adamlar diodunuz ONları da gördük

sizler laftan anlamıyorsanız içinizdeki "Aşağılık kompleksi" aşamıyorsanız gidin içinizdeki "üstünlük çabasını" başka forumlarda gösteriniz.

Olayı daha nasıl anlatayım bilemiyorum !

• Orjinalden alıntı: zeze_1

sonradan hayal kırıklığına uğramayın die söliyim dedim
    [/quote

Anelka süper futbolcuda peki neden Barcelona,Milan,Juventus gibi takımlara gitmedi..
    Neden gittiği her takımdan kovuldu...
    Neden bir sezonda 17 golden fazlasını atamadı..
    Madem bu kadar büyük golcü neden Henry'nin yerine Arsenal'da değil şu anda..
    Peki Fransa Milli Takım Teknik Direkterö Domenech Anelka için "bizim portföyümüzde 50 futbolcu var..
    Bunların 20 sini çağırırız 30'u evinde maçı izler.Anelka da bu 30 kişiden birisidir." diye bir açıklama yapıyor..
    Anelka'mı Fransa Milli Takımının geleceği...

• Komediyi geçti bu iş valla. Fbli bazı arkadaşlar artık Gs yeni masör almış ama bir gözü şaşıymış diye topic açacaklar. Yahu sizene saygı değer arkadaşlar. Para bizim, takım bizim, stad bizim, keyif bizim. Biz sakat futbolcu aldık çünkü Gs sakat futbolcularla şampiyon olmayı seviyor. Daha evvelde onlaca kere dedim Hagi ye Popescuya Taffarele dede bunlar, bastonlarıyla oynuyorlar diyenlerin bastonlar anı olarak evlerinde duruyor. Arada bir bakıp eski günleri yad ediyorlardır sanırım. Ribery dedik, adam dedik Fransa nın asist kralı Fransa lılar kafayı yiyor gitti diye ama siz hala kulp takıyorsunuz. Bence bundan sonra biraz tutarlı yorum yapın. Gerçekten bu muhabbetler benim 10 yaşındayken söylemeye utandığım laflarla dolu. Ama şu bir gerçek ki -bazı iyi fbli dostlarım üzerine alınmasın- Fb nin neden diğer takımlar tarafından sevilmediğini anlamaya başlıyorum.
  • Evet haklısın arkadaşım bu fenerliler böyle konuşuyor işte bundan dolayı kendilerine karşı kin uyandırıyorlar ben ne diyim daha baksana açılan konuyo. Hem Ribery sakat falan değilmiş tv de baktım antremanlarda süpermiş ve gelecek maçta hagi ikinci yarı oynatacakmış.
    Dünya bigündür;
    O da bugündür...
  • oyle sacma bişe olamaz sakatlanacak oyuncuyu bile bile kimse almaz

Orjinalden alıntı: tylor

oyle sacma bişe olamaz sakatlanacak oyuncuyu bile bile kimse almaz

Ulan bilse zaten almaz mal oğlu mallar bilmedikleri için alıyorlar!
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.