Şimdi Ara

6s - 7 hangisini tavsiye edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi aksamlar. 3000 tlyi geçmeden ios tarafina geçmek istiyorum. Amazonda fiyatlar aşağıdaki şekilde. Şimdi,
    1- 2019 a girerken hala 6s alinir mi?
    2- 6s ve 7 arasında neredeyse 1000 lira var. Farka deger mi?
    3- saydığım cihazların ömrü ne kadar olur?
    Bunun dışında tavsiyelere de açığım. Teşekkürler

6s Linkihttps://www.amazon.com.tr/Apple-iPhone-Gümüş-Türkiye-Garantili/dp/B07CKWJZGW/ref=mp_s_a_1_7?ie=UTF8&qid=1541618877&sr=1-7&pi=AC_SX110_SY165&keywords=iphone&dpPl=1&dpID=4195CC3c6FL&ref=plSrch

7 linkihttps://www.amazon.com.tr/Apple-iPhone-Gümüş-Türkiye-Garantili/dp/B07BHMLQWV/ref=mp_s_a_1_13?ie=UTF8&qid=1541698868&sr=1-13&pi=AC_SX110_SY165&keywords=iphone&th=1&psc=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akut1 -- 9 Kasım 2018; 21:21:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 6s i gecen sene aldigim zaman arada 400 lira fark vardi ve yine degmez deyip vermemistim farki. Fakat simdi dusunuyorum da 400 liraya daha iyi bir kamera, su gecirmezlik, daha iyi bir ses sistemi ve fiziksel olmayan home butonuna degermis. Fakat 1000 lira cok fazla ve ben degmez diyorum. 7 sahipleri belki kizabilir ama bu iki telefonun omru bence ayni. 7 fazladan 1 surum guncelleme alir ama 6sle ayni oldugu surumlerde performans farki pek yok.
  • Peki 6s hala alınabilir bir telefon mu? Alırsam kaç yıl daha götürür?

• akut1 A kullanıcısına yanıt
    6s-7 arasinda işlemci farki ve hometuşundan başka fark yok onkadsr farkada gerek yok sürüm yükseltmedikçe rahat 2-3 yil götürür seni.

• Cevaplar icin sağolun. Bir iki hafta icinde almam lazim. Kullananların tavsiyelerine ihtiyacım var. Baska cihaz tavsiyelerine de açığım.

• 6s aldım yazın ve cillop gibi telefon, yağ gibi akıyor çok çok memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle 6s. Kalan 1000 lira ile başka ihtiyaçlarınızı görürsünüz en azından cebinize kalır ama kesinlikle 1000 lira için değecek bir şey yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv Tavsiye Sizce Hangisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Suya dayanıklılık,daha iyi işlemci,ois,daha iyi bir kamera. Aradaki farklar bunlar. Plus olsaydı plus alın derdim ama şu anda 2side benzer cihazlar.

• Benzer fiyat araliginda p20 lite falan var. 6s mantikli androide bulaşma mı dersiniz yoksa bi degerlendirmek gerekir mi?

• Ben hiç 6s kullanmadım. iPhone 7 ilk çıktığında satın almıştım hala kullanıyorum. 6s’in tek avantajı Jack olmasıdır muhtemelen ama AirPods kullandığım için bunun da eksikliğini aramıyorum. 7 gayet güzel bir telefon. Fiyatına bakarsak bence piyasadaki alınabilecek en iyi telefon. Yapamadığı bir iş yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıldır 6s kullanıyorum 6s/7 arasında işlemci , ois , suya dayanıklılık dışında pek fark yok 1000 tl farka deyecek. Ben telefon parçalanmadığı sürece 2-3 sene daha kullanmayı düsünüyorum

• 6s kullanıyorum tavsiye ederim,seni pişman etmez.7 ile pek farkı yok,boşuna fazla para verme

• Peki 6s kullananlar batarya performansından memnun mu? Plus modeliyle kıyaslarsak ne durumdasınız? (Çok soru sordum ama bir kere alıp uzun sure kullanmak istiyorum. İdare edin artık)

• quote:

Orijinalden alıntı: akut1

Peki 6s kullananlar batarya performansından memnun mu? Plus modeliyle kıyaslarsak ne durumdasınız? (Çok soru sordum ama bir kere alıp uzun sure kullanmak istiyorum. İdare edin artık)

Batarya konusunda fark var plus öneririrm sırf bu yüzden 7den 8 plusa geçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: akut1

Peki 6s kullananlar batarya performansından memnun mu? Plus modeliyle kıyaslarsak ne durumdasınız? (Çok soru sordum ama bir kere alıp uzun sure kullanmak istiyorum. İdare edin artık)

Aynen,batarya sıkıntı oluyor,plus alsan daha iyi olur

• 7 tavsiye ederim. Nedenleri:

Suya dayanıklılık,

Kamerada OIS,

Daha iyi ön kamera,

Fiziksel olmayan Home tuşu (bozulması daha zor),

Daha iyi ekran,

Daha iyi işlemci.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.