suan fujitsu lifebook e734 kullaniyorum |
6k'ya alacagim laptop ile oyun oynanir mi

-
-
Oynatır ama düşük ayarlarda
-
ps4 pro al tüm oyunları al sat yaparak cayır cuyur oyna
-
quote:
Orijinalden alıntı: DJ TenOynatır ama düşük ayarlarda
degmez o zaman almaya
simdikiyle crysis 2'yi iyi grafiklerle oynadim
-
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806ps4 pro al tüm oyunları al sat yaparak cayır cuyur oyna
tv salonda odamda yok fakirim ben
-
4k monitörün varsa series x al bence o fiyatlara.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The Wıldernesstv salonda odamda yok fakirim ben
Alıntıları Göster600 liraya monitör satim sana?
-
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806600 liraya monitör satim sana?
Alıntıları Gösterallah versin
-
oynatmaz bence.
bi hevesle ps4 aldım, bi ton oyun. toplasan 1 2 oyun anca oynamışımdır. 1 senedir tozlu dolapta duruyor açıp yüzüne bakmıyorum.
oyun için pc'cilerdenim. şu an rtx 30 serisi laptop var.
ama teknoloji çok hızlı ilerliyor korkuyorum çıkacak oyunlara çok çabuk yetersiz kalır diye ekran kartı.
-
Knk şurdan gpu ya bak oyunlarda vereceği fps'yi görürsün
https://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
ama işlemci de önemli darboğaz yapmayacak bir işlemci olsun. bazı güçlü ekran kartlarıyla birlikte 10. nesil i5 oluyor mesela perf kaybına neden olur bu kombinasyon
-
hocam ps4e 1k veririm satarsanız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mxpayne
hocam ps4e 1k veririm satarsanız1.050
-
1100
1150
-
knk sen nerden çıktın yaa ben 1kya alacaktım
1200 bu arada
Unutulmayan Dizileryoutube
Akasya Durağı, Türk komedi, aile dizisi. Kemal Güneş (Zafer Ergin) zengin bir sanayicidir. Karısı Melahat Güneş (Melek Baykal) ve kızı Tuğçe ile birlikte güzel bir hayat sürerken şirketi iflas etmiş ve intihar etmiştir. Bunun üzerine Kemal'in 15 yıldır özel taksi şoförü olan Nuri Bey (Zeki Alasya) Melahat'ın taşındığı evde onunla konuşarak kurduğu Akasya Durağı'nda çalışmasını ister. Kızı buna karşı çıkar ama Melahat bunu kabul eder. Her hafta binbir çeşit sorunlarla uğraşıyor bütün Akasya Durağı. Sinan (Levent Ülgen) daha evvel başka bir filmde En Son Babalar Duyar'da Kadir adıyla oynarken bir sahtekarlık ustası olarak portre etmiştir. O karaterini bu filmde devam ettiren Sinan, Osman (Cezmi Baskın) (ya da Sinan'ın lakabıyla "Osman Aga") ona katılır. Osman, Trakya şivesi konuşmasıyla komik sahneler yaratır. Hep "Avrupalıyım" diye geçinir fakat kimse onu öyle düşünmez. Unutulmaz diziler, unutulmaz roller, unutulmaz sahneler; Unutulmayan Diziler Kanalı'nda sizlerle. İyi Seyirler.https://www.youtube.com/watch?t=202&v=2MTjW1BmoSA&feature=youtu.be1250 diyorum
-
1300
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mxpayne -- 23 Eylül 2021; 0:1:52 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X