Şimdi Ara

6bin YTL'ye???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    araba almayi dusunuyorum bu aralar. toplamda 6-6.500bin YTL harcayabilirim, (masraflari alim-satim vs. dahil)
    ogrenci olmam hasebiyle fazla masrafi-yakiti olmasin istiyorum, okula git-gel, sehir ici gez, yazin da belki sehir disina cikabilecegim bir araba ariyorum. dogan-sahin almayi dusunmuyorum nedense cok itici geliyor o arabalar bana. broadway veya uno da dusunmuyorum. sevmedigim bir arabaya her sabah binmek istemem :)
    neyse, bahsettigim gibi araba ne tavsiye edersiniz? benim aklimda lada samara 1999 model var, cevremdekilerin tavsiyesi, lada olsun diyorlar.
    arkadaslar lutfen bilen arkadaslar yorumlasinlar, bilmeyip de kotuleme ya da ovme yapmayalim genelde cogu konuda bunlari gordum :) ilk defa araba alacagimdan bu bahsettiklerim kafami cok karistiriyor sirf bu yuzden erteledim araba isini, simdi yeniden niyetlendim bu sefer olacak insallah :)

• Lada samara değil ama lada vega olabilir 1.6 16 valf gibi modern bir motora sahip yakıtıda makul.

Orjinalden alıntı: only-e30

Lada samara değil ama lada vega olabilir 1.6 16 valf gibi modern bir motora sahip yakıtıda makul.

hocam sagolun yorumunuz icin. yalniz belirttigim fiyata vega bulacagimi pek zannetmiyorum. Ankara'da oldugumdan fiyatlar cok dusuk degil, Istanbul olsa belki.

Orjinalden alıntı: Salih

en iyisi fiat uno..az yakar çok kaçar.parçasıda ucuz..

sagolun yardiminiz icin. uno almak istemiyorum.
  • dostum o fiyata tofaş fiat ve renonun odellerini istemiyosun ama lada da görünüş ve genel kalite bakımından kıyaslanırsa vasat değilmi, benim fikrim brodway derim hem nasıl olsa okul bitince falan satarsan veya acil bi şey olursa elinden çıkarman kolay olur
  • Tempra bulduk bir tane tanidiktan 1000ytl masrafi vardi birkac senedir pek binmiyor ve bakmiyordu. SX modeli, 5000 ytl'ye anlasacaktik sagolsun ustanin birisi senin araba 6bin lira eder demis, alamiyoruz o yuzden. o da inatci satamiyor :) bir ihtimal satamayinca gelecek bize eger olursa alirim Tempra iyi arabadir.

Orjinalden alıntı: mustafa_akin83

dostum o fiyata tofaş fiat ve renonun odellerini istemiyosun ama lada da görünüş ve genel kalite bakımından kıyaslanırsa vasat değilmi, benim fikrim brodway derim hem nasıl olsa okul bitince falan satarsan veya acil bi şey olursa elinden çıkarman kolay olur

hocam dedikleriniz dogru, lada'da konfor ve estetik adina birsey yok (gerci estetik tofas ve reno'da da yok) ama ben lada'yi kendi ilk arabam olacagi icin tepe-tepe kullanirim, bazi seyler ogrenirim uzerinde diye dusunuyorum. uzun vadede zaten alacagim araba(lar) belli :)
  • evet çok doğru bi tercih yapmışsın bende senin yerinde olsam lada samara alırım sebebi ise basit emsallerine göre çok ekonomik ve performanslı bir motoru olması, lada nın sağlamlığı, yedek parçasının ucuzluğu ayrıyetten bol olması.

http://araba.com/549500.html
  • samara iyidir ama demişsin ya sahin dogan itici geliyo die e samarada öle ahım sahım bişi diilki kardesim..bence sen temizlerinden bi sahin dogan bak derim hem yerli araba parcalar falan ucuzdur.sahin dogan diyipte gecme yani o paraya alınabilincek en ii araclardandırr....
  • kardes sagol ben cok dusundum :) eger ikisi arasinda kalacak olsam kesinlikle samara alirim. ama autoban'in veridigi civic linkine bakiyorum, bunlar da iyi gibi acaba parca durumu masrafi vs. nasildir bunlarin?
  • gidip 5 bin ytlye tempra alma sakın tempra çok güzel arabadır ama yıpranmış bir tempraya hiç bulaşma zaten 5 bin ytlik bir tempra yıpranmıştır.Tempra alacaksan 7 bin ytl olması lazım kmsi az olması lazım bide dijital ekranında sorun yoksa tadından yenmez ladayı boş ver bence 80 model toros al

Orjinalden alıntı: garfield24

arkadaşlar skoda favorit ile lada samara kıyaslanırsa hangisi daha üstün gelir?

skoda

Orjinalden alıntı: tekhatıram_

gidip 5 bin ytlye tempra alma sakın tempra çok güzel arabadır ama yıpranmış bir tempraya hiç bulaşma zaten 5 bin ytlik bir tempra yıpranmıştır.Tempra alacaksan 7 bin ytl olması lazım kmsi az olması lazım bide dijital ekranında sorun yoksa tadından yenmez ladayı boş ver bence 80 model toros al

almayi dusundugumuz Tempra gayet temiz bir arabaydi. sahibi bir tanidigimiz ve ilk sahibi, 15 yil boyunca goturdugu ustaya goturduk, usta taniyor zaten arabayi amortisor, tablalar vs. vs. 700 ytl masraf var ama motoru gayet iyi dedi (ki zaten 102binde) birkac yere daha gosterdik onlar da motor cok iyi, ufak-tefek bildik Tempra masraflari var dediler onun sebebi de 3 sene bakilmamis arada kullanilmis araba. ha bu arada ustaya da sorduk, dijital ekran hic de sorun cikaran bir parca degildir dedi :)
    99 model lada'dan bahsediyorum, 8 yasinda araba, 80 model toros

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycanli -- 29 Ekim 2007; 9:36:51 >

• 92 model springim var ilk günkü boyası 207 binde vuruğu kırığı yok kontak anahtarından tutda egsozu bile yeni düşün yani kaporta haric herşey yenilendi bilgin olsun 5500 ytl
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.