Şimdi Ara

400 Bin TL'ye Benzinli Manuel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Pazarlıkla 400, hatta 380 bin TL civarına alabileceğim bir araç önerisi rica edeceğim.

Yakıttan dolayı B hatchback diye düşünüyorum ama masrafsız binebileceğim daha başka araçlar da olabilir. Benim için yakıt ilk sırada değil. Hafta sonları bineceğim çoğunlukla.

Mümkün olduğunca yeni model ve kilometresi düşük olursa iyi olur. 15 yaşı çok geçmemeye çalışacağım.

Donanım beklentim pek yok. Ancak cam açma düğmeleri ortada olan arabaları genelde eliyorum.

Boyalı olabilir. Ağır hasar kayıtlı düşünmüyorum.

En iyi seçenekler neler olabilir? Punto, 207 benim tespit edebildiğim bu fiyatlara bulunabilecek en yeni araçlar.

Barvo gibi arabalara bulaşılır mı? Bazen aklım biraz eski D segment arabalara bile gidiyor. Ama km'ler genelde uçuk. Daha sonra elden çıkartması da zor olabilir.

Önerilerinizi varsa bilmek isterim.

• Punto 1.4 1.2 düşünülebilir. 1.2lerin bazıları 68 beygir pek gitmiyor ama 80lik bulursanız tatmin eder.
    Corsa 1.2 1.4 bakılır. Ya da i20 rio bakabilirsiniz. Bence en yeni en düşük km punto bulabilirsiniz gibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • i20, Yaris ve Cliolar başka bir segment muamelesi görüyorlar sanki. Corsa da benzer şekilde ama biraz daha iyi. Aslında sormak istediğim bir mesele de bu. Fiyatlar abartılı mı sizce ilanlarda? Yani pazarlık payları sizce ne kadar? Düzgün bir Yaris bulsam alabilirim. Ama en haşatlarının fiyatı 400'den başlıyor. 450-500'lük bir ilana teklif vermeye de çekiniyorsun ister istemez. Son zamanlarda tecrübe edinenler vardır belki. 50-100 aşağı inebilen oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 207 nin oynanmamış 1.6 dizeli daha makbul. Punto da şirket çıkması falan değilse olabilir.

Aveo 1.3 dizel ilk sahibinden aldın 2 senede 40000 km yol yaptım. Hiç zorlanmadan sattım.
    İkinci el araç alırken sahiplik durumuna bakıyorum.
    Ben alırken bravo temiz bulamayınca Aveo aldım. Bazen çok temizleri düşüyor.

-Kesinlikle Japon benim de ilk tercihim olur.

circassianman

-Dizele mi dön diyorsunuz. Dizelin masraf potansiyelinden çekiniyorum biraz. Hatta turbo benzinliler de bile tereddütlüyüm.

m_kucukaksoy

-Benzer düşüncelerimiz var aslında. Ama Türkiye'de Polo'nun haşatı Bravo'nun temizinden daha pahalı. Yine de Bravo'lara hala sıcağım.

Haşatı çıkmış bir Polo veya tutulan bir araç yerine tutulmayan temiz araç alırım. Keyifle binerim.
    Son 3 arabam öyle
    2012 panda ilana verdim 24 saatte satıldı
    2012 1.3 D aveo ilk gün satılıyordu. Alıcının hıyarlığı sonucu 1 hafta sonra satıldı.
    2017 1.3 D 500x kullanıyorum…

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ama esas çözmeye çalıştığım gerçek fiyatlama. Sandero'yu Dacia daha ucuza satıyordu muhtemelen. Bir çok aracın kasko değeri bambaşka. Yani kime ne fiyat teklif etmeliyim, neyin değeri ne kadar onu anlamaya çalışıyorum biraz da hala.

Manuel honda jazz / mitsubishi colt da ekleyin derim baktıklarınıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArAdiAzZz -- 18 Ağustos 2025; 22:20:4 >

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.