Şimdi Ara

69Lvl warrior skill point tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
12.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ilkergokban

Selam arkadaşlar 69 lvl warriorum var base oynuyorum uzun bir süre +70 kasmayı düşünmüyorum.

Attack : 69
    Defense : 42
    master : 9

Şu anda skill pointler bu şekilde, ben bunu

Attack : 60
    Defense : 50
    master : 5
    Passion : 5

olarak değiştirmeyi düşünüyorum.Bir faydası olur mu str açmam dışında ?

Passionu açmana gerek yok 15 str için onun yerine sana defans verecek skili kullan çok daha faydalı olacaktır. Zaten ptlerde pri sana str verebilir.

Attack : 60
    Defense : 55
    master : 5

yapmalısın mutlaka..

Warriorun bir skill'i vardı, tp oluyordu en yakındakine. O skill basede kulelerin arasında cok işe yarar. Adamı kuleler arasında keser kesmez, arkadaki priestine ışınlanırsın. Böylece hem np'yi almış, hem de matayı kurtarmış olursun.

Bu yüzden o skill için ne kadar point gerekiyor o kadar ver kalanı Attack'a aban

Orijinalden alıntı: Nickname...

Base charısın. 70+ kasmayacağın için provokeye de ihtiyacın yok.

Warriorun bir skill'i vardı, tp oluyordu en yakındakine. O skill basede kulelerin arasında cok işe yarar. Adamı kuleler arasında keser kesmez, arkadaki priestine ışınlanırsın. Böylece hem np'yi almış, hem de matayı kurtarmış olursun.

Bu yüzden o skill için ne kadar point gerekiyor o kadar ver kalanı Attack'a aban

O açık şuanda 50 defans skili descent , oyun içi ortalama mesafe 20metre sanırım fazla uzağa ışınlanmıyor ama çok işe yarıyor gerçekten..
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.