Şimdi Ara

697 TL Crea Notebook Bimeks !! (Ati HD3470-512mb/2GB/250HDD/T4200) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
13.556
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Peşin fiyatına taksitle alınca öyle bir kar oluyor ki.. Paranı değerlendiriyorsun sonuçta. 800' e satanlar da var zaten gördüğüm bir kaç forumda..
    quote:

Orijinalden alıntı: wertyon

quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

Direk kar amaçlı ya Valla toplumumuz bir harika.. Al taksitle bir de 720 nakite sat, vur kırbacı vur.

buna kar amaçlı demeyelim, kar amaçlı satış olsaydı 800 gibi bir fiyat çekilirdi ürüne... kimse 20 lira kar için uğraşmaz... gidip almak için yol parası var harcanan zaman var...internet üzerinden alınsa bile kargo ücreti var...kampanyayı kaçırıpta almayı düşünen arkadaşlar için bence uygun fiyat...

• jettem kardeşim teşekkür ederim kendini ii ifade ediyorsun...
  • arkadaşlar crea laptopa vistayı formatlayıp xp yüklemek istiyorum ? bu ürüne format atan varsa bana sırasıyla yaptığı işlemleri ve kullandığı programları yazar mı ? perfect xp cd sp 3 ile kurmak istiyorum...

bana yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim...
  • diğer notebooklara Sata driverlarını XP cd sine gömerek XP kuruyorlardı sanırım, bu şekilde olabilir ama, bu işlem nası yapılıyor bu konu hakkında da pek bilgim yok malesef.
  • Perfect xp cd ile sata driver sorunu olmadan rahatça kurabilirsin ama diğer donanımlara ait driver sıkıntısı olmaması için ilk önce şu anda bilgisayarında bulunan tüm bileşenlerin marka ve modellerini bir kenara not et ve daha sonra ilgili üreticilerin web sitelerine gidip onların xp driverlarını tek tek indirip yedekle.
    Win. kurmayı düşündüğün cd nin birçok versiyonunda gerekli driverlar zaten entegre ama yinede tanımama sorunu olabilir. Özellikle Ati ekran kartlarında çok sorun çıkıyor

(Örneğin benim şu an kullandığım notebookta kablolu ağ desteği sağlayan LAN bileşeni Agere Systems ET-131XPCI-E Gigabit Ethernet Controller diye geçiyor. Sen de bu şekilde aygıt yöneticisinden standart win. donanımları dışındaki aygıtların kendi üreticilerinin sitelerinden önceden driver yedekle)

Tabii ki formatlamadan önce Hiren's boot cd deki Ghost veya başka bir programla vistanın imajını almayı ihmal etme

quote:

Orijinalden alıntı: VATAN34

arkadaşlar crea laptopa vistayı formatlayıp xp yüklemek istiyorum ? bu ürüne format atan varsa bana sırasıyla yaptığı işlemleri ve kullandığı programları yazar mı ? perfect xp cd sp 3 ile kurmak istiyorum...

bana yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim...

• aşağıda xp driver ları var sanırım işinizi görür..

ftp://drivers.crea.com.tr/NOTEBOOK/NU_Serisi/Nu/WinXp/
  • vista webcami tanımadı acaba driverini indirebileceğim bir yer varmı?
  • herkese teşekkür ederim ilgisi için... xp kurdum perfect xp cdsi ile fakat Hypericum dediği gibi ekran kartını yüklemede bayağı bir zorlandım onu da hallettim fakat vistanın imajını almadım... bu benim için sorun olur mu ? yani ilerleyen zamanlarda vista yüklemek istesem (cd key var makinanın) herhangi bir vista cdsi le sorun yaratır mı ? orjinal vistam olur mu ?
  • Şu an bu fiyata satılan herhangi bir yer var mı ??
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.