Şimdi Ara

6950 windows deneyim puanım düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

grafikler ve oyun grafikleri önceden 7.9 iken şimdi 6.6 oldu.ekran kartım 2 gb powercolor 6950.sizce sebebi ne olabilir?

• şimdi bir daha değerlendirme yaptım.ram ler 7.7 oldu diğerleri hala değişmedi.
  • Hemen yaptım. Değişen bir şey yok.

• ati catalystte kartın çalışma değerleri ne görünüyor ?
    3d mark felan yokmu kartı test edebileceğin
  • ati son sürücü ile(yüklediysen) win puanlarının düştüğü gibi yorumlar vardı forumda bir araştır istersen,öte yandan bu win puanlarının dikkate alınmaması gerektiğini düşünüyorum
  • problemi çözdüm beyler.ekran kartımın kalite ayarını yüksek kalitede kullanırım ama ayarlar varsayılana dönmüş ve özel ayarlara dönmüş.
    özel ayarlar kalite ve performansı düşürür.o yüzden sağ alttaki amd logosuna sağ tıklayıp 6900 series-3d ayarları-standart ayarlar-yüksek kalite yaptım.gene de yardımınız için teşekkür ederim.
  • vi7 aldanmayın kafasına göre puan veririr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxkillbillxxx

vi7 aldanmayın kafasına göre puan veririr

Windows 7 puanını gerçekten kafaya takmamak gerekiyor ama kafasına göre puan vermiyor. Benim düşüncem yeni driver ile yeni ekran kartlarının puanları arttırıldı eskiler düşürüldü (psikolojik baskı ) ya da ayarlar sıfırlandığı için oluyor.
  • Bence de takılmayın o indekslemeye, çünkü benim HDD Wester Digital Green serisi 6 küsür puan alıyorken Corsair 120GT SSD'ye geçince 5.9'a düştü Sonra kendi kendine 7.9 oluverdi
  • Blackbox yükle , birdaha test yap

http://hwmblackbox.com/

• Bu Windows un verdiği puana millet neden bu kadar kafayı takıyor anlamış değilim, şaka gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.