Şimdi Ara

69 lwl mage in pathos PuLSaR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben murat...bu oyundaki tün pulsar isimli charların sahibiyim...her servarda oldugu gibi burdada isim pulsar ve aresdeki magemin hevesini alamadın hacklendiği için burdada mage actım...ilk 60lardan olan pulsar aquarıum clanıyla birlikte asıl kendini bulmuş ve onlardan cok sey öğrenmiştir...eslantta alanla kesmedigi sey kalmamıstır...60+ buffer yokken buffsız sw siz falcon kesen adamlar ve hala öyle bazen...gün char 2 ay boşta kaldı lvl 66 %40 delircem ilk 70 cıkmıstı o sıralar ve a105 ve kutup 69 civarları olmuştu onların sayesinde hırslanıyordum ama zaman olmaması charın kasmasını engelliyodu 2 kişi kasma olayını manesteki charımda denemiştim o yüzden en güzeli satmak gibiydi...cok adam istedi frmtr.comda ilanlar verildi ssler kondu msn full adam doldu ama hepsi 5 para etmes...son anda birisini tanıdım 1-2 hafta konustuk baktım cok temiz iyi birisi bir miktar para üzerine verdim charı ama nbe kadar kötü oldum bilemessiniz...su anda charımın ismi EXCALIBUR dur 2 kişi oynuyoruz AQUARIUM dan bir kankamla beraber gercicogu süper insan ama banim kankalarım özeldir...beraber kasıyoruz 67 yolda bakalım inş. güzelolucak pulsar bu serverda cok insana yardım etti su anda 75 olan adamları az kasmadı falconda su anda vezirlikten rezilliğe dogru gidiyo...

gelelim konuyu acmamın asıl nedenine... tekrar tanıtayım kendimi adım murat ko daki butun pulsarların oONZz enjoyme excalibur bunların hepsinin sahibiyim...

en büyük üzüntüyü yasatan pulsar daki sorun sudur ark.lar sattıgım kişi dısında char giren forumlara yazılar yazan bir eleman var ve andream char geyikleri yapıyo sslerdede görüldüğü gibi itemler kilitli adam size veriyo sifreyi elinze birsey geçmiyo ama adam sizinkileri baska bir chara yolladı bile yada yaktı yada baskasına yolladı herneyse sonuç soyulan bir char ve rezil olan benim eski efsane pulsarım:s char su anda 63 müş sanırım böyle giderse iyiice b.ku cıkıcak ve kaybolucak char gerci böyle serefsizlikler yapıcaksa simdiden kaybolur inş. cok sıkıldım böyle konular yüzünden...herkes dikkatli olsun herkese kolay gelsin
    saygılar I'm PuLSaR ( orginal )

• waaay pulsar buymuş demekk
    süper char defans az
  • pulsar char olarak o ama asıl oynayan kişi benim...66 %46 dan sonra o char 2 kişi tarafından değişiyordu ( satılmak zorunda kalındı ) su anda ise kimde oldugu ve ne halde oldugu mechuldur...ss 69 dur ama su anda kaç allah kerim neyse yorum bana düşmek bu arada 66 da yani en son bendeyken kimse defansa ve hp ye bakmadan iş görüyordu önemli olan playerlık... yanlışmıyım??????

su anki charımda 66dır eger hack ve diger kötü seyler olmassa pulsarda yarım bıraktıgım hayalimi gercekleştiricem...pulsarın geçmişinde neler yaptıgını görmek isteyenler f r m t r c.m/pathos dan son sayfalara bakarak görebilrler...bu arada su anki buraya yazan pulsar kullanıcısı cristaller satılıkmı :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuLSaR-EXCALIBUR -- 13 Nisan 2007; 16:41:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PuLSaR-EXCALIBUR

pulsar char olarak o ama asıl oynayan kişi benim...66 %46 dan sonra o char 2 kişi tarafından değişiyordu ( satılmak zorunda kalındı ) su anda ise kimde oldugu ve ne halde oldugu mechuldur...ss 69 dur ama su anda kaç allah kerim neyse yorum bana düşmek bu arada 66 da yani en son bendeyken kimse defansa ve hp ye bakmadan iş görüyordu önemli olan playerlık... yanlışmıyım??????

su anki charımda 66dır eger hack ve diger kötü seyler olmassa pulsarda yarım bıraktıgım hayalimi gercekleştiricem...pulsarın geçmişinde neler yaptıgını görmek isteyenler f r m t r c.m/pathos dan son sayfalara bakarak görebilrler...bu arada su anki buraya yazan pulsar kullanıcısı cristaller satılıkmı :P

Evet görmüştümde excalıbur clan ismi değl miydi :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi øsan -- 13 Nisan 2007; 17:16:09 >

• Evet görmüştümde excalıbur clan ismi değl miydi :S

hayır EXCALIBUR benim diger mage'in ismi...clan olarak varmı bilgim yok...
  • bir kaç ss koycam benim geercekliğimi kanıtlıycak...

http://img65.imageshack.us/img65/8527/eskilerdensd2.jpg

eski kankalarımdan birisidir filistin
    http://img265.imageshack.us/img265/2224/eskilerden1wx5.jpg

manesteki wariorum...
    http://img127.imageshack.us/img127/6018/eskilerden2ur2.jpg

+8 salamander alıcakken son char satısı zamanları...:((
    http://img127.imageshack.us/img127/5870/eskilerden3fo5.jpg

pulsar gitti geldi excalibur ve ilk ss lerim pad mage ve nasıl damage ama:P
    http://img470.imageshack.us/img470/2294/eskilerden4oz1.jpg

benden bu kadar yeterince net olmustur sanırım hersey... herkese kolay gelsin saygılar.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuLSaR-EXCALIBUR -- 14 Nisan 2007; 23:30:37 >

• sen bi kere elixiri değiştir derim madem flamesin sağlam bi flame dmage veren bi staff al wrath erenion +6 en az alsan ii olur +6 sı 70 falme dmage verio bide flame ring flaan bul derim bulman zor bifrost itemleri silidi ama girip çıakrta bilirsin
  • güzelmişş
  • Murat bize şifre değiştirmek için premium aldığın kartların son 4numarası gerekli hurşit abi gil ile konuş.
  • char yakışıklı itemler güzell devamm etttt
  • Murat DeniLen arkadaş ßaq ii ki sen söLüoRSun char eSkiden Senindi sende Eray'a SatmıŞSın Eray benim kardeşim sayıLır ßen o charı 69 yapana kadar canım çıkTı ßiliormuSunuz...

Şifre deiŞtirmem Lazım ve Kredi Kartlarının son 4 haneLeri KSN numaraları ve click and buy e-mail ve 9 haneli digital numaraları istenmekte eğer pulsar ismini o kadar seviorsan ßi yardımcı oL da şu şifreyi deiŞelim ßen Rol Back iSticem mutlaka atmak zorundaLar.... tarih feLan herşey war bende siteden de daha önceleri çok ulaşmayı denedim anasını bellediklerim sürekLi oto mesaj gönderior

Şimdi iSe ya kartların son 4 haneleri yada şifre deiştirmeyi ßeqLicem

Şunu da söLim size : ) charı hackLeyen bebe'yi ßuLdum açık adreSi feLan war ßende emin oLun ßurya kendisini ne hale getirdiysem resmini koyacam :) ßu da diğer ş e r e f s i z lere öRnek oLur ;)

Name Of The PuLSaR --- Name Of GakGoS

aDaSaHiLi size sevgiler saygılar diler :) ben köydeyim geç cvp werior oLaßiLirim qusura ßaqmayın hadinin görüŞürüz kazma kürek ßeni ßeqlior :D

• quote:

Orjinalden alıntı: sonnokta

Murat DeniLen arkadaş ßaq ii ki sen söLüoRSun char eSkiden Senindi sende Eray'a SatmıŞSın Eray benim kardeşim sayıLır ßen o charı 69 yapana kadar canım çıkTı ßiliormuSunuz...

Şifre deiŞtirmem Lazım ve Kredi Kartlarının son 4 haneLeri KSN numaraları ve click and buy e-mail ve 9 haneli digital numaraları istenmekte eğer pulsar ismini o kadar seviorsan ßi yardımcı oL da şu şifreyi deiŞelim ßen Rol Back iSticem mutlaka atmak zorundaLar.... tarih feLan herşey war bende siteden de daha önceleri çok ulaşmayı denedim anasını bellediklerim sürekLi oto mesaj gönderior

Şunu da söLim size : ) charı hackLeyen bebe'yi ßuLdum açık adreSi feLan war ßende emin oLun ßurya kendisini ne hale getirdiysem resmini koyacam :) ßu da diğer ş e r e f s i z lere öRnek oLur ;)

aDaSaHiLi size sevgiler saygılar diler :) ben köydeyim geç cvp werior oLaßiLirim qusura ßaqmayın hadinin görüŞürüz kazma kürek ßeni ßeqlior :D

murat denilen arkadas güzel bi tabir :) sen ne denilen nelerdensin bilmem ama biraz daha sakin ve saygılı olmassan eline birsey gecmes...pulsar ismi benimle özdeşleşmiş birsey ama sadece isimde kalmıyor bunuda herkes biliyo...bana 69 yapmak için ugrasgtım deme benim kadar ugrastıgını düşünmüyorum kimsde düşünemez... ko su anda kimsenin hiçbir istedigini yapmıyo yapsa benimde yapıcaklarım var...neyse kötü haber vermek istemem ama ben kredi kartlarımı kapatırdım bunu erayda ( kardesin miş ya bunuda söylemesi lazımdı o biliyo cünkü ) biliyordu snaırım söylemeyi unuttu... herkese saygılar ...hakedenlere sadece...

• quote:

Orjinalden alıntı: PuLSaR-EXCALIBUR

quote:

Murat DeniLen arkadaş ßaq ii ki sen söLüoRSun char eSkiden Senindi sende Eray'a SatmıŞSın Eray benim kardeşim sayıLır ßen o charı 69 yapana kadar canım çıkTı ßiliormuSunuz...

murat denilen arkadas güzel bi tabir :) sen ne denilen nelerdensin bilmem ama biraz daha sakin ve saygılı olmassan eline birsey gecmes...pulsar ismi benimle özdeşleşmiş birsey ama sadece isimde kalmıyor bunuda herkes biliyo...bana 69 yapmak için ugrasgtım deme benim kadar ugrastıgını düşünmüyorum kimsde düşünemez... ko su anda kimsenin hiçbir istedigini yapmıyo yapsa benimde yapıcaklarım var...neyse kötü haber vermek istemem ama ben kredi kartlarımı kapatırdım bunu erayda ( kardesin miş ya bunuda söylemesi lazımdı o biliyo cünkü ) biliyordu snaırım söylemeyi unuttu... herkese saygılar ...hakedenlere sadece...

Eray abi ile çok konuştuk onada dedik kredi kartının 4numarası lazım ben bilmiyorum murata sorarız dedi.

• Ep yakışır...Güzel karakter
  • benim kadar emek vermedin dedin lwl 1 den 60 a getirmek yad 65 e getirmek ayrıdır 69 a getirmek ayrıdır ßunu da unutma charı kurtarayım Char'a NCS basacam tekrar pulsar ismine devam edersin patos da en ii cLan ise N3rwana cLanıdır ßunu da unutmayın o cLan kadar harika ßi cLan görmedim cyperdede oynadım cyper dahil n3rwana gibi bi clana rastlamadım o kadar harika ve muhteşem bi clan

şu anda ondan önemli tek dileğim şu şifre deiştirme gelsin iletişim bilgileri keşke benim adıma olsaydı şu anda k2network u mahkemeye werirdim ama ßenim adıma deil

arkadaşlar eĞer iLetiŞim adresi doğru bilgiler olan arkadaş warsa sallamasyın olmayan arkadaş warsa K2network u mahkemeye wersin çünkü siteye kayıt olurken güvenilir dior eğer böle bir arkadaş warsa mahkemeye werdiği takdirde süper derecede bişey tuttur. K2network a da ders olur weren arkadaş olursa emin olsun ki arkasında'yız... Ben Kendim Şahsen Senin arkandayımdır kim oLursa ama mutLaqa werdin tazminat davası açın kesinlikle kazanırsınız Sanal hırsızlık reel hırsızlıktan daha kötüdür ...

Mahkemeye verip tazminat davası açın elimizden geleni de yapalım

K2NETWORK'A ÖLÜM !!!

• quote:

benim kadar emek vermedin dedin lwl 1 den 60 a getirmek yad 65 e getirmek ayrıdır 69 a getirmek ayrıdır ßunu da unutma charı kurtarayım Char'a NCS basacam tekrar pulsar ismine devam edersin patos da en ii cLan ise N3rwana cLanıdır ßunu da unutmayın o cLan kadar harika ßi cLan görmedim cyperdede oynadım cyper dahil n3rwana gibi bi clana rastlamadım o kadar harika ve muhteşem bi clan

su anda kasmak kolay ben seni eslant boşken kasarken görseydim bide :) nerwana clanında olamanın faydaları bide clansız kas bakalım:P neyse bilen bilir ezikler arasında kasmanın zorlugunu...

pulsar ismine yakısmayan durumda o ismi o serverda kirletildi birdaha pathosda o ismi kullanmamki:P

bu arada f r m t r . c o m da en iyi mage ve clan tartısması var katıl istersen:D bak istersen... pathosda hiçbir konuda bozulmadan ilerleyen ve en eski clan sadece AQUARIUM kaldı bunuda unutmayın:p

• quote:

PriestKaan SeninLE KonuŞan Bendim senden duydum ve direk siteye ßaqtım sen sölemeSeydin benimde haßerim oLmucaktı ßundan emin oL ßen ve MENCIFUL charın sahißiyiS şu 62 paper mage 1800 hp war diyen arkadaş sanırım sen üstleri okumadın dedik ki char hacklendi üstündeki takılar ne ßiliormusun STR 6 STR 7 sence ßuNlar ii mi ßen paper oLSam en az 3000 ( 3k ) HP oLur ßunu da unutma ßen INT cıyım lwl 64 müydü 65 miydi o civarlarda MP tamamlanıoR ondan sonra paso HP ye yükLenioRsun o da senin canının fırLamaSına neden oLur ßunu da sakın unutma... ßiz iSe 174 e Kadar INT wermişiz ondan sonra MP werioS HP ye ne kaLıor hiç ßiŞey canın düşük oLmaSı doğaL + TaqıLar str çaLdıLar çünkü hırsızlar.. !

Tamam kardeş hatta bana parada göndermiştin ama ben maliceyi unuttum 63 point i buff a verdim malice siz priest ç.ksüz erkeğe benzer :)

• Ya ArkadaŞLar ßiLmioRum ne dieyim İnanın ki o kadar canım sıkkın ki :( Kimse kusura ßaqmaSın eğer ßu zamana kadar kırıcı keLime kuLLandıySan özüR diLeRim ... Ama char 69 dan 63 e düşürüLdü o kadar canım sıkkın ki şu cLan MeSelesine ßi geLelim :D ßi ßaqaYım şu yarıŞmaya :Pp
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.