Şimdi Ara

69 lwl mage in pathos PuLSaR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sonnokta

ya kusura baqma farukcum ya wallaha ben hackleyen şerefsiz evlatları sandım o kadar zoruma gidiorki ßende ßurda görünce o sandım :( özür dilerim

önemli diil abi

@inndark şuan hack işinden kurtulmaya çalısıorus belki daha sonra
  • allah sana bağışlasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: IIEnJoYII

allah sana bağışlasın

amin !
  • ROM satan arkadaş kimdi Patos da ROM : ) ROM a karşıLık ne iStion söLe ßaqim : ) PuLSaR ın diğer sahißii oLarak aLırım
  • o charla geçen bi ark girmişti galiba hacklenmişin geçmiş olsun onada bi arkı wermiş şifresini
  • BeyLer GörüoRsunuz GiriLdiĞini Yazık Günah ya ßunLara naSıL izin weriorSunuz aNlamıoRum

Millet BenLiĞini unutmuŞ ßaşkasının Emeğine göz dikeßiLiorSunuz
  • ben nababilirim ki herif girmiş girme desem girmicekmi sanki yine girecek ee nabalım ben girmiş olsam ( girmemde ) diyelim girdim o zman bana laf söleme hakkın war şu an bana bi şey söleme hakkın war olacagını sanmam :S
  • peki ßu arkadaşın nereli ona nasıl uLaŞaßilirim ?_
  • bence mage earning çok kötü bi item en hadi hp az veriyo (20hp) bari defans verse 10 defans veriyo en azından 20 defans olmalı ayrıca mage earning alana kadar cypherda +10 hp küpe alabilirsinbence piyasa ya göre hp +9 yada hp +10 al derim
  • 1_haki_1 o haysiyetsiz herife nasıl ulasacağımız hakkında bir bilgi wer.Msn adresi olabilir tlf no olabilir ev adresi olabilir !
  • Arkadaşlar dün gece pathosta pulsar ile konuştum hatta nick im PriestKaan neyse dedim resmini forum donanımhaber de gördüm dedim o da haberi olmadığını söyledi yani arkadaş char ım derken bilmiyorum yani gerisini siz düşünün
  • rapper eğer onun hakkında bi bilgi bulursan bizi haberdar et
  • GüzeL Fakat Benim 62 Paper Magemde 1800 Hp vardı SEnin Nie Bu KAdar Az Anlamadım
  • PriestKaan SeninLE KonuŞan Bendim senden duydum ve direk siteye ßaqtım sen sölemeSeydin benimde haßerim oLmucaktı ßundan emin oL ßen ve MENCIFUL charın sahißiyiS şu 62 paper mage 1800 hp war diyen arkadaş sanırım sen üstleri okumadın dedik ki char hacklendi üstündeki takılar ne ßiliormusun STR 6 STR 7 sence ßuNlar ii mi ßen paper oLSam en az 3000 ( 3k ) HP oLur ßunu da unutma ßen INT cıyım lwl 64 müydü 65 miydi o civarlarda MP tamamlanıoR ondan sonra paso HP ye yükLenioRsun o da senin canının fırLamaSına neden oLur ßunu da sakın unutma... ßiz iSe 174 e Kadar INT wermişiz ondan sonra MP werioS HP ye ne kaLıor hiç ßiŞey canın düşük oLmaSı doğaL + TaqıLar str çaLdıLar çünkü hırsızlar.. !
  • Güncel !
  • evet güzel char ama tavsiyem bırak pk yı 72 ol öyle gel
    bizim orda levent abi var pathosda belki tanırsın lwl 75 orc mage adı kostrol..
    onla arada oynuyorum 72 çok işe yarıyo adam istediği kadar sağlam olsun yinede alıyom
    lightla deli gibi kitliyo
  • Güzel çar :D
  • millet Pulsar bir .erefsiz tarafından hachklenmiş olup tks edelim yalanı ile milleti dolandırmakta

hackleyen .erefsiz itemler kilitli olduğundan itemleri alamıo

oyunda ki herkese charı tks edelim diyerek milleti kandırıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: byZOrrO

millet Pulsar bir .erefsiz tarafından hachklenmiş olup tks edelim yalanı ile milleti dolandırmakta

hackleyen .erefsiz itemler kilitli olduğundan itemleri alamıo

oyunda ki herkese charı tks edelim diyerek milleti kandırıo

ulasabileceğimiz bi adres tlf no vb bişeler warmı ?
  • charın son hali ---->
    63 lwl e düşürmüşler
    takıları çalmışlar
    millete takas edelimmi diye pm atıyolar.
    Buna kim göz yumabilir ya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.