Şimdi Ara

'6800&6600gt' farka değer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bulduğum leadtek 6600gt ile 6800 arasında şu anda 100ytl lik bi fiyat farkı var. sizce 6800 ü mü almalıyım.. ? geleceği de düşünürsek ii etmiş olurmuyus ??

• valla 6600gt - 6800 arasındaki 100 ytl yi bulan değerler olmamalı.. Bence değmez, 6600gt al.. Ama paran varsa bir 6800 almak senin yararına olur.. Bunların haricinde sana bir öneri : biraz daha sabret piyasa değişcek.. ATI'ın x1600xt lerine nvidia cephesinden yanıt gelecek bu ne demek oluyor ? ATI ın x1000 serisi ve nvidia'nın 7000 serisi dahilinde yaklaşık 10 civarı yeni kart.. gerek üst seviye gerek orta seviye gerekse alt seviye.. Bu kartlar piyasaya oturduğunda 6000 ve x serilerinin fiyatları düşecek.. Fakat yaklaşık yılbaşına kadar beklemen lazım minimum.. Sabrederim dersen bence iyi edersin.. sana kalmış..
  • şu anda sistemin çoğunu topladım zaten bi monitör bi de vga kaldı. ama yılbaşını bekleyebileceğimi zannetmiorum para hazır aslında da danışmadan da almak istemedim. şu 1 -2 hafta içinde almayı düşünüorum. monitörü de ondan soora getirtijem.
  • beklersen kafan daha çok karışır bence git bi tane 6800 al hem biraz daha geleceğe yonelik olur
  • Hiç düşünme bile 6800 e paran yetiyorsa hemen al.
  • 6800 derim deger
  • yok yok karışmaz merak etme araştırmak lasım ii ce o kadar para verijes sonuçta.. boşa gitmesin yani. :P tecrubeli arkadaşlar.. bu kartları kullanan arkadaşlar.. önerilerinizi bekliorum

şimdiden yardımlarınız için tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagatay117 -- 11 Ekim 2005, 21:39:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4070ti super mi 7900xt mi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abi 6800 dururken 6600 bence alma...
  • aradaki fark kesinlikle 100ytl etmez.
  • Hiç gerek yok.6600 gt al.6800 gt almadıktan sonra verdiğin fark içine oturur.

Hatta yılbaşından sonrasını bekle ve göre yeni girenler fiyatı düşenler.Yinede tavsiyedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezerbaris

Hiç düşünme bile 6800 e paran yetiyorsa hemen al.

+1
  • bence aceleye gerek yok, 2-3 ay sonra piyasa durgunlaşınca pişmanlık yaşayabilirsin.. Çünkü artık tam sınır noktada, adamlar satabildiklerini satacaklar fiyatlar düşüşe geçene kadar.. Nvidia ve ATI'ın son silahları piyasaya oturunca orta seviye kartlar yavaş yavaş giriş seviyesine kaymaya başlayacaklar.. uzun vadede de olsa.. Bunların haricinde illa 2 hafta içinde alacam diyorsan ; x800gt düşünebilirsin, 6600gt ye göre daha performanslı bir kart, ayrıca sapphire x800gto adında bir model sürdü piyasaya.. Tr'de var mı bilmiyorum, ne zaman gelir onu da bilemiyorum fakat o da iyi bir kart fiyatı yine 220$ civarlarındaymış galiba.. yurtdışı fiyatı gerçi bildiğim kadarıyla ne kadar farkeder bilmiyorum.. ATI'ın x800gt sine Nvidia 6800xt adında bir kart piyasaya çıkacak söylentisi vardı doğru mu, doğru ise çıktı mı bilmiyorum bilgim yok bu kart hakkında.. Param var 6800 alcam diyorsan al, fakat aradaki farkı hissetmezsin.. doğru 6800 seri olarak 6600 serisinden daha üst bir seri fakat 6600gt ve 6800 arasındaki fiyat farkı performansa değecek kadar iyi değil..

• quote:

Orjinalden alıntı: DrFuchs[TURKEY]

quote:

Orjinalden alıntı: Fenris

beklersen kafan daha çok karışır bence git bi tane 6800 al hem biraz daha geleceğe yonelik olur
    güzel kardeşim şimdi seni idare edecek bi kart al o zmn. (9550 ge olabilir) yeni kartlar gelince fiyatlar çok düşecek ortalık vga kaynayacak. o zaman daha ucuza alırsın.

Bence de.
    Eğer mutlaka alacaksan 6800LE al.6800 e dönüşebiliyor.Daha ucuz,256 bit ve en az bir 6600 gt kadar performanslı.
  • 6800 al derim bende
  • 6800 al. AA açık durumda iken 256 bit bir karta sahip olmanın avantajını yaşarsın.Yok gerekmez diyorsan 6600gt yeterli.
  • walla şimdi zıt görüşler var ortada. bi pci-ex vga almazsam sistemim açılmayacaana göre kısa zamanda bi vga almam gerekior. 3000venice e yakışır kart olmalı ki artık şu oyun özlemimden kurtuliim.. (1 senedir evde pc bulundurmuorum :P ) o yüsden oyun performansından fazla ödün veremem. LCD monitör de kullanıcaamı göz önünde bulundurmak lasım.
  • kesinlikle 6800..aradaki farkı yüksek çözünürlükte ve af aa açıkken çok ii anlarsın..
  • kısa ve öz
    değmez
  • pipline ları açıp overclockla 6800GT yapma şansın çok yüksek unutmamalısın..........
  • ha pardon kısa ve öz demeyi unuttum..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.