Şimdi Ara

68 Beygir 1.4 e-hdi motor pejo alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.876
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba 207 1.4 HDI aracım var 300bine merdiven dayadım. Motorunda henüz sorun yaşamadım. Bu araç atmosferik araçlar gibidir yokuşta tribe sokabilir adamı. 2500 üzerinde girerseniz keçi gibi çıkar . Enteresan huyları vardır bu motorun bazen 1.6 dizel atikliginde davranır ne zaman böyle yapacağını bilemezsiniz. İstanbul'da 22 km ort hızla 5.2 yakiyor. Uzun yolda bakmıyorum yakmıyor olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Verilmez değil, vermem ilk araba için diyordum. Şimdi 50 bine çıktı iş . Bakalım hayırlısıyla bakacağım bir araç var almak istiyorum kısmetse. Otomatik 2014 208

Amazondan al hocam

Hayırlı olsun şimdiden 208 ler güzel arabalar.

• 68 beygir için senelik 1550 TL vergi vermeye değmez. Bu güç size yetiyor ise 1.0, 1.2, 1.3 motorlu araçlara bakın derim. Vergi sistemine göre seneye ikinci elde daha çok tutulurlar hem de.

• volkan3156 kullanıcısına yanıt
    Hocam vergi sistemi icin araç kararı değiştirilmez bana göre. Ayrıca 4 yaşında olacak bu araç seneye bir alt vergi diliminde olması gerekmiyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

Merhaba 207 1.4 HDI aracım var 300bine merdiven dayadım. Motorunda henüz sorun yaşamadım. Bu araç atmosferik araçlar gibidir yokuşta tribe sokabilir adamı. 2500 üzerinde girerseniz keçi gibi çıkar . Enteresan huyları vardır bu motorun bazen 1.6 dizel atikliginde davranır ne zaman böyle yapacağını bilemezsiniz. İstanbul'da 22 km ort hızla 5.2 yakiyor. Uzun yolda bakmıyorum yakmıyor olabilir.

Umarım ben de severek kullanırım. Yakıtı için herkes şahane diyor, benim de tercihim 208'e kaydı hem yakıt hem de otomatik tercihim sebebi ile.

@selmand;

Keşke alabilsek Amazon'dan.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.