arkadaslar benım de bır sorum olacak..6630 u yenı aldım fakat ınternetten ındırdıgım vıdeo goruntulerını gostermıyor..desteklemıyor dıyor...eger bu konuda bılgısı olan varsa benı bılgılendırırse cok sevınırım..sımdıden cok tesekkurler..
indirdiğin videoların uzantısı nedir arkadaşım
Tekrar söylüyorum.Sen müziğe ağırlık verecek gibisin.O nedenle W810'dan vazgeçmemelisin.100 ytl için değmez.
quote:
Orjinalden alıntı: Miex
quote:
Orjinalden alıntı: ugur67
6630 yerine 6680 al bence..
Aynısını diyecektim Kesinlikle öneririm 6680 kullanıcısyım 6630 a göre artıları var, en başta 262k TFT ekran mesela..
Hocam bende 6680 kullanıyorum ama o dediğini arkadaşla karşılaştırdık gözle zor ayırt ediliyo valla ama 6680 gerçekten çok güzel bir telefon çok memnunum
arkadaslar benım de bır sorum olacak..6630 u yenı aldım fakat ınternetten ındırdıgım vıdeo goruntulerını gostermıyor..desteklemıyor dıyor...eger bu konuda bılgısı olan varsa benı bılgılendırırse cok sevınırım..sımdıden cok tesekkurler..
Sana gelince dostum internetten indirdiğin videolar tahminimce avi formatındadır. "Smart Movie" adlı programı yükle.
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.Blof
Tekrar söylüyorum.Sen müziğe ağırlık verecek gibisin.O nedenle W810'dan vazgeçmemelisin.100 ytl için değmez.
100 milyonu sen ver alırım o zaman, para sebebiyle 6630'a çark ettim zaten arkadaşım..yoksa w810i istiyodum
bence 6630 cok eskidi yaa...daha yeni uygun bişiler düşün derim..6680veya81 falan
bu telefonun hafızası ne kadar kendi hafızası ama hafıza kartı değil
arkadasın dedıgıne katılıyorum birde 2 gb karta bence hıc ıhtıyacın yok 1 gb sana cok fazla bıle gelır bır 6630 kullanıcısı eskı bır kullancıısı oarak vırde oyle telas etmen gerek yok kolay kolay vırus gelmes altı ustu 3 program yuklıcen oda ne oldugu bellı saten okey
quote:
Orjinalden alıntı: Miex
1 - 2GB kaldırmaz 2-Bilmediin programları yükleme birde koruma programı yükle 3- Cevap yazarsın 4- Agile Messenger
1gb hafıza kartı alsan bile telefon bayaa bi kasar bu tellerin işşlemcileri düşük olduundan 512mb kullanınca kasıo gerçi çok müzik dinlemek istiosan haklısın ama mp3lerin kalitesini biraz düşürerek fazla mp3 sığdırabilirsin ama hafıza kartını 1gb almak kullanışsız gibime gelio ama genede karar senin kafan hangisine yatıosa onu al fazlada kafana takma
quote:
Orjinalden alıntı: vita es morte
100 milyonu sen ver alırım o zaman, para sebebiyle 6630'a çark ettim zaten arkadaşım..yoksa w810i istiyodum
Ben müsterihim.Elimden geleni yaptım.Telefonun şimdiden hayırlı olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme