Şimdi Ara

6600GT'den anlayanlar..düşük fps sorunu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1gb ram
    amd 3200+

bazı oyunlarda düşük fps alıyorum arkadaşlar nedeni neler olabilir..
    aa 16x af 8xS şimdilik..ama denedim herşeyi fazla fark yapmıyor..??görüntü kalitesinden çok memnunum ama fps den değil takılmalar oluyor nadir de olsa

• AA 16x , AF 8x yaparsan kasar tabi ki... Bu ayarları kapat ve öyle dene... VGA'yı en çok kasan iki ayarı sona dayamışsın...

Oyunlarda uygun ayar : 1024*768 , 4xAA, 4xAF (bu kart için)
  • bende winfast var ama şöle söyleyebilirm eğer ekran kartının forceware güncellemelerini yaparsan epey bi hız farkı oluyor birde her youn için özel ayarlar var onları uygulamaya bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

AA 16x , AF 8x yaparsan kasar tabi ki... Bu ayarları kapat ve öyle dene... VGA'yı en çok kasan iki ayarı sona dayamışsın...

öyle de bu tugay beni deli etti o da sona dayamış hiç kasmıyo diyo 50 nin altına inmemiş quake4 te

musAKka saol deniyecem bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BÈZO -- 30 Ekim 2005, 10:25:15 >
  • Quake4'te AA açamazsın zaten anormal kasar, Tugay AF'yi açmıştır. AA'yı 8X açıp 50'nin üzerinde FPS almak imkansız kardeşim. Sadece 6600GT değil bütün kartlar o ayarlarda kasar Ben 1024x768 100Hz 8X AF ile oynuyorum. Görüntü şöyle;
     6600GT'den anlayanlar..düşük fps sorunu?
  • Oyunlarda uygun ayar : 1024*768 , 4xAA, 4xAF (bu kart için)

öyle de bu tugay beni deli etti o da sona dayamış hiç kasmıyo diyo 50 nin altına inmemiş quake4 te

sen onların öle dediğine bakma onların makinalarında kullanılan işlemci ve ram etkn daha yüksektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: BÈZO

quote:

AA 16x , AF 8x yaparsan kasar tabi ki... Bu ayarları kapat ve öyle dene... VGA'yı en çok kasan iki ayarı sona dayamışsın...

musAKka saol deniyecem bakalım

olm ben oyunun içinden 8x açtım sürücü ayarlarım 16x AF (evet 16x ve hiç kasmıyor 50 fps) 4x aa yaptım şu an oyundada 8x aa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İyi Sistem Düşük Fps
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tugay kardeş sen sürücü ayarlarına elleme orayı "application conrolled" olarak bırak. Oyun içinden yap AA ayarını, demin denedim de 8X AF'de 4X AA açınca, fps 40civarına düşüyo. 16X AA yapınca fps 10'larda sürünüyo. Yani benim sistemim de fena sayılmaz, senin 8X AA ile kasmaması mümkün değil gibi geliyor bana ki, ben 50FPS'yi 4X aa ile bile alamıyorum sen 8X açtım diyosun.
  • bişe diyecem..

full ayarlar CALL OF DUTY 2 de directx 9 da 20 -25 fps
    directx7 de 75 fps ve iddia ediyorum 7 daha güzel grafikler?????????

not:MaTaDoR ne dedin anlamadım yaw..açıkça yazsana yani ne yapmalıyım ayarları tam olarak quake için ayrı fear için ayrı cod2 için ayrı söylersen sevinirim
  • daha çözemedin mi lan bezo

olm git donanıma aç orda çözerler hemen
  • Hocam ben sunu soylıyım bende de 6600 GT var Benim ayarlar soyle ve pek kasmıyo gibi 4x aa 4x af 1024 yap ama i sakın 1gb ram falan yoksa Ultra Quality yapma biligisayarın a.k yo walla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeN() -- 30 Ekim 2005, 14:54:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ViRuS134

Hocam ben sunu soylıyım bende de 6600 GT var Benim ayarlar soyle ve pek kasmıyo gibi 4x aa 4x af 1024 yap ama i sakın 1gb ram falan yoksa Ultra Quality yapma biligisayarın a.k yo walla

aynı dedikleirni yaptım 1 gb ram var ultrada 25-30 fps alıyorum hatta 17 lere düşüo
    sen?

not:şöyle bi olay var düşük fps ye rağmen fazla takılma hissetmiyorum üzellikle cod2 de ama rahatsız edio beni yinede
    directx7 de 75 fps nin altına düşmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BÈZO -- 30 Ekim 2005, 15:06:38 >
  • BENİM AYARLARIM 2Xq AA - 16XAF - ULTRA QUALITY. PEKBİR SORUN YOK BU DURUMDA.
  • sorun olup olmaması önemli değil bende de sorun yok ama aldığınız FPS kaççççççççç????????????????????
  • quote:

bişe diyecem..

Bu sorun galiba bütün 6600gt'lerde var... Direct x7 ayarının daha fazla performans sağlayacağı kesin zaten fakat Direct x9'un kalitesi 7'den çok daha fazladır... Ama 6600GT'lerde gördüğüm kadarıyla Direct x9 da iğrenç grafikler oluyor... Bana hala sürücüsel bir hata gibi geliyor...

Directx 9'un grafikleri ile aldığım SS'ler vardı forumda...

http://forum.donanimhaber.com/m_4281729/mpage_1/key_/tm.htm

Görüntü farkını göreceksin hemen...

• quote:

Orjinalden alıntı: MaTaDoR

Tugay kardeş sen sürücü ayarlarına elleme orayı "application conrolled" olarak bırak. Oyun içinden yap AA ayarını, demin denedim de 8X AF'de 4X AA açınca, fps 40civarına düşüyo. 16X AA yapınca fps 10'larda sürünüyo. Yani benim sistemim de fena sayılmaz, senin 8X AA ile kasmaması mümkün değil gibi geliyor bana ki, ben 50FPS'yi 4X aa ile bile alamıyorum sen 8X açtım diyosun.

abi valla 8x aa 16x af de 60 fpslerde oynuyorum ya ama sürücü ayarlarımda 4x aa oyunda 8x aa anisotropicte 16x işte 60fps görüyorum ya

• quote:

quote:

bişe diyecem..

Bu sorun galiba bütün 6600gt'lerde var... Direct x7 ayarının daha fazla performans sağlayacağı kesin zaten fakat Direct x9'un kalitesi 7'den çok daha fazladır... Ama 6600GT'lerde gördüğüm kadarıyla Direct x9 da iğrenç grafikler oluyor... Bana hala sürücüsel bir hata gibi geliyor...

Directx 9'un grafikleri ile aldığım SS'ler vardı forumda...

http://forum.donanimhaber.com/m_4281729/mpage_1/key_/tm.htm

Görüntü farkını göreceksin hemen...
    saol anladım da hadi geçtik cod2 yi gelelim fearla quake4 e bu ikisini nasıl oynayacam ben yüksek fps ile?

• ayrıca cod2 yi 6600gt ile oynayanlar dx7 yi açıp daha kaliteli olduğunu söylüyorlar (ki doğrudur bendede öyle) ama dx9 unda bazı güzellikleri gidiyor örneğin karakter modellemeleri,güneşin silahın üzerine yansıması,tuğlaların texture leri dx9 da çok daha kaliteli ama silahın kaplaması ve bazı yerlerdeki texture kalitesi dx7 de çok güzel bu bizim için kötü örneğin 7800gtx i olan birisi hem dx7 hem dx9 daki kaliteyle oynuyor (yani dx9 da oynuyor ona bizdeki dx7 kaliteside ekleniyor hepsi bir arada süper bir kalitede oynayabiliyor) ama bizde o yok ya dx7 seçicen ya dx9 ikisindede diğerinde olmayan hem + hem - si var inşallah yeni çıkan sürücüyle dx9 da tüm + lar toplanabilir (tabi bütün kalite detayları dx9 da toplanınca bizim 6600gt ler kasım kasım kasılacak o ayrı mesele)

• 6600 gt yi satıp hangi kart alınabilir arkadaşlar?

• quote:

asus 6600gt 128mb ddr3 (TOP)
    1gb ram
    amd 3200+

bazı oyunlarda düşük fps alıyorum arkadaşlar nedeni neler olabilir..
    aa 16x af 8xS şimdilik..ama denedim herşeyi fazla fark yapmıyor..??görüntü kalitesinden çok memnunum ama fps den değil takılmalar oluyor nadir de olsa

diyorum ve ardından sana yuuuuuhhhhh diyorum güzel kardeşim
    elinde sli 7800gtx kartvarsa 16x 8x yap derim ama 6600gt ile 4x 8x önerebilirim ve o da fazlasıyla yeter...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.