Şimdi Ara

6600GT aldım güç yetersiz gelmeye başladı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba herkese..imzamda görülen sistemde ekran kartımı yenileyim dedim ve leadtek A6600GT TDH aldım bugün..güzelce taktım..fakat bilg.ı açtığımda nvdia yetersiz güç algıladı çalışabilecek düşük ayarları ayarladı gibi bir uyarı çıkıyor ve yaklaşık 1-2 dakika sonra kapanıyo bilg .. eski ekran kartım 9600le yenisi 6600gt..bu kadar güç farkı varmı yetersiz gelecek kadar bu ekrankartları arasında.. kasam asus t-10, 300W.. tek harddisk tek dvd writer ve 2.1 müzik sistemi kullanıyorum.. bi de usb modem.. 300W yetmezmi bunlara? valla ortada bilg.sız kaldım.. bir görüşünüz öneriniz varmı? güç kaynağındanmı ekran kartındanmı sorun sizce?ne yapmalıyım?çok teşekkürler şimdiden herkese..

• Dostum en az 350w olsun psu'un.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaX2SeL -- 26 Kasım 2005, 17:34:57 >
  • ekran kartının extra güç girişine elektrk verdin mi?? 6600 gt lerde ekran kartınada psudan bi jack giriyosun.. bunu yaparsan sorun düzelir sanırım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: maarul

ekran kartının extra güç girişine elektrk verdin mi?? 6600 gt lerde ekran kartınada psudan bi jack giriyosun.. bunu yaparsan sorun düzelir sanırım..

9600u taktığım gibi taktım..ekstra bişi yapmadım?nası yapabilirim bu dediğini anlatabilirmisin?kutudan güç ayrım kablosu çıktı onla ilgili olabilirmi? valla halledebilirsek çok hayra geçeceksiniz arkadaşlar
  • ekran kartını bi incele dostum kartın üstünde bi giriş yeri olacak. power supplyın dan çıkan güç kablolarından birini buna gireceksin. nasıl harddiske cd rw a elektrik veriyosan bu kartada vereceksin çok basit.. benimde daha önce 6600gt vardı leadtek.. aynıı şeyi yapınca olay düzeliyo. bende şu anda 9600 xt kullanıyorum bu kartta öyle bi extra elektrik girişi yok.. dediğimiyaparsan sorun kalmaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: maarul

ekran kartını bi incele dostum kartın üstünde bi giriş yeri olacak. power supplyın dan çıkan güç kablolarından birini buna gireceksin. nasıl harddiske cd rw a elektrik veriyosan bu kartada vereceksin çok basit.. benimde daha önce 6600gt vardı leadtek.. aynıı şeyi yapınca olay düzeliyo. bende şu anda 9600 xt kullanıyorum bu kartta öyle bi extra elektrik girişi yok.. dediğimiyaparsan sorun kalmaz..

zaten boşta olan bi kablo o zaman değilmi? kusura bakma biraz cahilim bu tip konulara..sosyal bilimciyiz elektrik elektronik çok yabancı bana da .. bibakim hemen..
  • ordaki güç girişini takmazsan 3d ye geçtiği zaman kart görüntü veremez ve pc yi kapatır..
    güç kablosunu takmayı unutma ,takınca düzelir sorun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar hepinize teşekkür ederim..gerçekten sorun kalmadı..10 dakkadır açık bilg ve hata vermedi :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim..gerçekten sorun kalmadı..10 dakkadır açık bilg ve hata vermedi :)

kafan rahat olsun hata vermez bidaha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.