Şimdi Ara

6600 da bikaç problemim var,yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

İlk sorunum telefonumun Multimedia Mesajları ile ilgili.Herhangi bi resmi mms ile yolla dediğimde biyer açılıyo gibi oluyo ama açılmıyo,yeni mesaj/multimedia mesaj dediğimdede aynısı oluyor.Yani multimedia mesaj alıp gönderemiyorum,ayarlarla bi alakası yok,telefon mesaj menüsünü açmıyo acaba bunun sebebi nedir?Sistemde bir hata falanmı vardır?Varsa ben nerden düzeltebilirim,hangi dosyalardır acaba fexplorer ile değiştirsem.

İkinci sorunum ise,önce telefondan olduğunu ve hardware olduğunu düşündüğüm ama aslında software olan bir hata.2 tuşuna bastığımda genelde ya basmıyor yada bir anda 2-3 kez arka arkaya 2ye basıyor.O tuş yüzünden kontör yüklerken çok acı çekiyorum :) bunun software bi hata oldugunu nasıl anladın derseniz,aynı problem tuşun basmaması yada bikerede birden basması olayı çok yakın bir arkadaşımın telefonundada(6600) vardı ve telefonuna format attırdıktan sonra,böyle bi problem kalmadı ortada.Bunun sebebi nedir acaba?Ben telefona format atmak istemediğimden uğraşıyorum.

3. bi sorum daha var,cep telefonuna kayıtlı olan numaraları nereye kaydediyo?Sim kart dışında bu numaraları biyere kaydedemezmiyim?Bilgisayarıma atamazmıyım?Fexplorer ile rehberde bulunan numaraları kaydetmenin yedeklemenin bir yolu varmıdır,teşekkürler..

Yardımlarınızı bekliyorum :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.