arkadaslar nvidia geforce experience yeni sürücü oldugunu gösteriyor .bu surucu yuklemeden once eskısını tamamen sılmem mı gerekıyor yoksa kendısı otomatık yapar mı? yenı surucu nasıldır yuklememe gerek var mı ? oyunlara optımıze dıye bır sey var bunu kullansam ıyı olurmu yrdımcı olursanız sevınırım.
Valla dostum bende gtx 660 Ti kullanıyorum.Win 8.1 kullanıyodum şu driverı bi kaldıramadım.Ne nalet bişeymiş bi win 8.Format attım 7 ye geri döndüm. Sanada programı kaldırım,ccleaner ile kayıt defterinden silip , temiz bir kurulum yapmanı tavsiye ediyorum.
quote:Orijinalden alıntı: BeranSetaou Valla dostum bende gtx 660 Ti kullanıyorum.Win 8.1 kullanıyodum şu driverı bi kaldıramadım.Ne nalet bişeymiş bi win 8.Format attım 7 ye geri döndüm. Sanada programı kaldırım,ccleaner ile kayıt defterinden silip , temiz bir kurulum yapmanı tavsiye ediyorum. Lanet o bu arada
quote:Orijinalden alıntı: GoGetSomeSleep Oyunun orjinalse optimize et,birde adı üstünde güncelleme eskisini silmene gerek yok. oyunlar orjinal.optimize ne işe yarıyor biliyormusun .nvidia kart ilk defa kullandıgım ıcın bılgım yok .
quote:Orijinalden alıntı: BeranSetaou Valla dostum bende gtx 660 Ti kullanıyorum.Win 8.1 kullanıyodum şu driverı bi kaldıramadım.Ne nalet bişeymiş bi win 8.Format attım 7 ye geri döndüm. Sanada programı kaldırım,ccleaner ile kayıt defterinden silip , temiz bir kurulum yapmanı tavsiye ediyorum. win 7 kullanıyorum dedıgın gıbı yapacagım saol .son surumu(331.58 sanırım) denedın mı bır sorun varmı?
quote:Orijinalden alıntı: accuphase35 quote:Orijinalden alıntı: BeranSetaou Valla dostum bende gtx 660 Ti kullanıyorum.Win 8.1 kullanıyodum şu driverı bi kaldıramadım.Ne nalet bişeymiş bi win 8.Format attım 7 ye geri döndüm. Sanada programı kaldırım,ccleaner ile kayıt defterinden silip , temiz bir kurulum yapmanı tavsiye ediyorum. win 7 kullanıyorum dedıgın gıbı yapacagım saol .son surumu(331.58 sanırım) denedın mı bır sorun varmı? Yükledim ama oyunda test edicek vakit bulamadım.Alanya'yı dolaşmakla meşguldüm ayakkabı arıyodum 6 mağazada 42.5 ayakkabı bulamadım vay arkadaş ne nalet mağazalarmış.
quote:Orijinalden alıntı: Elite ` quote:Orijinalden alıntı: BeranSetaou Valla dostum bende gtx 660 Ti kullanıyorum.Win 8.1 kullanıyodum şu driverı bi kaldıramadım.Ne nalet bişeymiş bi win 8.Format attım 7 ye geri döndüm. Sanada programı kaldırım,ccleaner ile kayıt defterinden silip , temiz bir kurulum yapmanı tavsiye ediyorum. Lanet o bu arada Nalet.