Şimdi Ara

66 binden 40 bine cekilir mi beyler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mat da turevin yarisi bitti bi de integral var.Konu eksigim az kaldi cekilir mi sizce 40 bine?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çekilmez
  • Sen su m*llara bakma, canları sıkılıyo takliyolar burada oylesine. Cok rahat cekersin

• Mf yim bu arada

• kardeş bende 62k dan 40a çekmeye çalışıyorum mat geo tamam gibi integralin yarısındayım şimdi ama fen çok kötü 15 net yaptım ygs de düşün. çekebilir miyim bilmiyorum bende. ama kolay çekersiniz diyorlar.
  • 50 de 40 mat yap digerlerindede mıçma 35 yaparsin

• quote:

Orijinalden alıntı: eno70

çekilmez

Ben senin gibi 6 ay ygs calisip 2 ay lys calisan embesillerden degilim kardesim sen raad ol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okadar yüksekte olmayan netlerle 62 den 40 küsüre çeken arkadaşım var geçen yıl fenler 20 yi geçemedi ama 15 altıda kalmadı matta 20 küsürlerdeydi sanırsam yani rahat rahat çekersin şöyle bir örnek vereyim 61 net mat geo ve 70 net fen ile 20 k dan 7 k ya atan arkadaşım var bunlar hayal değil tabiki geçen yıl zordu diye böyle oldu kaça çekerimle uğraşma yapabileceğinin en iyisini yap mezunum geçen yıl 30 k ygs yaptım bu kaça çekerimlerle uğraşıp adam gibi çalışmayınca 35 k ya geri ittik öyleleride var benim gibileride sen bunlara takılma elinden geleni yapmaya bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: bergov

kardeş bende 62k dan 40a çekmeye çalışıyorum mat geo tamam gibi integralin yarısındayım şimdi ama fen çok kötü 15 net yaptım ygs de düşün. çekebilir miyim bilmiyorum bende. ama kolay çekersiniz diyorlar.

15 netle nasil 62 bin oldun mati mi fulledin

• casaryus96 C kullanıcısına yanıt
    atarlandı
    soru sormuşsun cevabını verdik.
    herkes aynı fikirde olmaya bilir bunu anlayacak kapasitede olmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: casaryus96

quote:

Orijinalden alıntı: bergov

kardeş bende 62k dan 40a çekmeye çalışıyorum mat geo tamam gibi integralin yarısındayım şimdi ama fen çok kötü 15 net yaptım ygs de düşün. çekebilir miyim bilmiyorum bende. ama kolay çekersiniz diyorlar.

15 netle nasil 62 bin oldun mati mi fulledin

mat geoda sıkıntı yok ama fende çok eksik konu var ygs dede 34 falandı mat. fen çalış çalış bitmiyo

• nereyi hedefliyorsun kardeşim ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.