Bildirim
6577 SIRALAMYLA SAMSUN 19 TIPA GİTMEK HATA MI:??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sen niye samsunu istiyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: parskedisi
Sen niye samsunu istiyorsun
yakın diye kocaeliyle samsun tıpın ne farkı varki bu arada hangisi gelir -
diğer ikisi tutmaz diyeyse ben de öyle yaptım çanakkale yazdım aynı derecedeyiz aynı yerleri yazmışız takip
quote:
diğer ikisi tutmaz diyeyse ben de öyle yaptım çanakkale yazdım aynı derecedeyiz aynı yerleri yazmışız takip
çanakkalede düşük pamukkalede çok güzel hastanesi var oda düşük sen niye kocaeli falan yazmadın kardeş -
Bence Eskişehir'e girmeye çalış, şehir çok daha iyi bir kere. Eğer Samsun'da yaşıyorsan bilemem tabi. -
kocaelinin ortamı iğrenç tusa girmek önemli gerisini gibtir et diyorlar aynen öyle yaptım eve yakın diye yazdım
quote:
Orijinalden alıntı: JustOffer
Bence Eskişehir'e girmeye çalış, şehir çok daha iyi bir kere. Eğer Samsun'da yaşıyorsan bilemem tabi.
yok çorumluyum bana şehir farketmez aslındada gidipde kocaeli çanakkaleye gerek yok ondokuzmayısın ne farkı var gibi düşündüm adanamı yazsam acaba -
abi şehire karar ver üniversiteyi gibtir et tusa giricen kazanıcan bu kadar basit Yani teorik açıdan
istanbula vs. Yakin diye kocaelinin puani daha yuksek cok bi farki yok
Samsunluysan Samsun yaz. Değilsen Akdeniz. -
quote:
kocaelinin ortamı iğrenç tusa girmek önemli gerisini gibtir et diyorlar aynen öyle yaptım eve yakın diye yazdım
hacı adana sence?? -
quote:
Orijinalden alıntı: Gezmeyi Seven Adam
Samsunluysan Samsun yaz. Değilsen Akdeniz.
akdeniz tutarmı da forumda herkes orayı yazıyoraynen bu şekil yazdım hangisi gelir
-
Adananın methini duydum kardeşim ortamını bilemem adanalı birine sormakı
quote:
Orijinalden alıntı: sagokey019
quote:
Orijinalden alıntı: Gezmeyi Seven Adam
Samsunluysan Samsun yaz. Değilsen Akdeniz.
akdeniz tutarmı da forumda herkes orayı yazıyoraynen bu şekil yazdım hangisi gelir
La tutar nolcak sanki. Uludağ falan tutuyorsa onu da yaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sagokey019
Arkadaşlar samsun niye düşük anlamadım samsuna gitmek hata mı sizce bide sizce hangisi gelir sıralama 6577
1-Akdeniz Tıp 6730
2-Eskişehir Osmangazi Tıp 7060
3-Samsun 19 Mayıs Tıp 9550
yaz rte koy binbeşyüz -
Samsunu okuyup birakan cok arkadasm var okulun zorlugundan yakiniyolar tiptan nefret ettik diyorlar gecme notu 70 ve sinavlar zor iyi dusun
Evine hangisi yakınsa onu yaz ilk 3k dan sonra tiplar arasında bir fark yok
Not:orada eskişehir gelir bence boşuna 3. Tercih için heyecanlaniyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X