Bildirim
654 TL(kargo dahil) Crucial Ballistix 16GB(2x8GB) 3000MHZ CL15 DDR4 RAM (Micron E-die) (28. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
cevap verecek yok mu arkadaşlar :)quote:
Orijinalden alıntı: RedGhost
bende şu ramden var:
Kingston HX430C15PB3/16 16GB 3000MHz DDR4 CL15 DIMM XMP HyperX Predator
HX430C15PB3/16
sizce değiştireyim mi arkadaşlar? yoksa bu ramler de oc oluyor mu? -
hynix cjr ise overclock olabilirler kendiniz deneyip görmeniz gerek
oc oluyorlarsa gerek yok değiştirmeye -
-
stabilse gayet iyi bence e die ile de 3466 cl14 falan yaparsınız yani bi fark olmaz
-
Senin ayarlarını yaptım cl14 nasıl yapılıyor bilmiyorumquote:
Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn
stabilse gayet iyi bencee die ile de 3466 cl14 falan yaparsınız yani bi fark olmaz
-
yapmışsın zaten hocam
stabil ise keyfıne bak boşver al sat ugrasma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 18 Ağustos 2020; 21:6:36 > -
581 TL den 606 TL ye usulca yükseliyor baktılar gidiyor :) -
yaw herkes bi yükseltme yapıp duruyor.bu meret standart çalışmıyormu. 2x8 de bende var bendemi yükseltme yapsam cemaat. ancak anakart a320
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar ram overclock için dimm A1 B1 mi yoksa dimm A2 B2 mi?
Bu ramleri OC yapıp Pubg de kullanan oldu mu acaba? Alanlar deneyimlerini aktarırsa memnun olurum -
-
-
Yeni bir bilgisayar topluyorum. İşlemci ryzen 3600, anakart tuf b450m pro gaming, ekran kartı rx5500xt. Ram olarak karar veremedim henüz. Başlangıçta ram ve işlemci için OC düşünmüyorum. Konuda ki ram ile linkteki ram arasında hangisini seçmeliyim? Konuda yer alan hız ve Cl değerleri linkteki ram ile görülemez mi? Ayrıca anakartın sayfasında yer alan desteklenen ram listesinde iki ramide göremedim. Anakartın desteklediği 4400 ram hızı sadece o listedeki ram ile mi görülebilir.
www.hepsiburada.com
Corsair Vengeance 16GB(2x8GB) 3200MHz DDR4 Ram Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/corsair-vengeance-16gb-2x8gb-3200mhz-ddr4-ram-cmk16gx4m2e3200c16-p-HBV00000LWEJ7?magaza=Hepsiburada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir45700 -- 22 Ağustos 2020; 14:56:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
İşe yaramaz o belekler..quote:
Orijinalden alıntı: kadir45700
Yeni bir bilgisayar topluyorum. İşlemci ryzen 3600, anakart tuf b450m pro gaming, ekran kartı rx5500xt. Ram olarak karar veremedim henüz. Başlangıçta ram ve işlemci için OC düşünmüyorum. Konuda ki ram ile linkteki ram arasında hangisini seçmeliyim? Konuda yer alan hız ve Cl değerleri linkteki ram ile görülemez mi? Ayrıca anakartın sayfasında yer alan desteklenen ram listesinde iki ramide göremedim. Anakartın desteklediği 4400 ram hızı sadece o listedeki ram ile mi görülebilir.
https://www.hepsiburada.com/corsair-vengeance-16gb-2x8gb-3200mhz-ddr4-ram-cmk16gx4m2e3200c16-p-HBV00000LWEJ7?magaza=Hepsiburada
Crucial marka alın
-
Teamgroup 8*2 3200 mhz mi cl16 yoksa bu Ram mı arkadaşlar
Arkadaşlar Konusu olan Ram den satmak isteyen olursa Pm atabilir
-
benim de 8gb cl18 3200mhz hyperx vardı 16gb a yükseltmek için bu ikiliyi sipariş ettim ama gönderdikleri 2400mhz olandı geri gönderdim 1haftadır bekliyorum inşaallah iyi sonuç alırım sonuçları buraya yazarım “ebrardan almıştım”
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X