Şimdi Ara

650 Watt PSU'dan 750 Watt 80+ Gold Serisine Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

GA-Z68X-UD7-B3

E3 1270 V1

32 GB DDR3 1600 Mhz ram 4x8.

PSU: MSI MAG 650BNL 80+ Bronz.

RTX 3060 OC 12 GB MSI Ventus dual.

Şimdi ben bu kasaya biraz daha stabil hale getirmeyi düşünüyorum. Güç kaynağım yeterli fazlasıyla ancak gold 80+ psu ile değiştirmeyi düşünüyorum. Sebebiyse gelecekte X99 türevi bir şeye yükseltebilirim ve ekran kartı olarak AI tabanlı bir GPU'ya geçebilirim veya daha güncel bir RTX serisine.

Yükseltme yapmayı düşündüğüm model bu. Gigabyte'ın muadil olan versiyonunda kapasitör patlama sorunları var anakartları yakmış V2'de sorunlar düzeltilse de sağlam bir güç kaynağı düşünüyorum.

Sistemi UPS ile kullanıyorum.

• Moduler istersen bu corsair olur o fiyatlara en duzgun,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

Modüler olması biraz daha iyi olur. Kasa daha stabil çalışır zaten o nedenle bakıyorum. MSI mag güzelde elimde olan, makinenin stabil çalışması önemli.

Belki platinium veya titanium sınıfı 80+ bir şey bulursam onu da alabilirim.

• rm750x kullanıyorum ucu ucuna kurtarıyor. İleride geliştirmeler yaparım diyorsan rm850x hatta rm1000x bakmanı tavsiye ederim.

• _zer0_ kullanıcısına yanıt
    Bulamazsin onlari eger 750 ise baktigin,
    bi delta psu gordum 4250 tlye 1000w platinum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güç kaynağından önce o işlemci anakart ve ramden kurtulmalısın. x99a falan da bulaşma takabileceğin en güçlü işlemciyi 7500f bile tokat manyağı yapıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.