Şimdi Ara

650 tl bütçeli oto ses sistemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
5.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 4*45watt çıkışlı kenwood teyp ve alphine oval hoparlorlerim var.araç megane 2 hb.

    650tl ye amfi woofer ve companent kolon almak istiyorum.forumlarda ohm muhabbetidir gidiyor.fakat hiç birşey anlamadım açıkçası.

    bu siteye üye arkadaşların bilgilerine çok güveniyorum.isteklerim doğrultusunda tavsiye edeceğiniz marka ve modeller nelerdir?sorularımın yanıtsız kalmayacağını düşünerek şimdiden teşekkürler :)



  • Ne tarz müzikden hoşlanıyosun bassı sertmi seviyosun yoksa kaliteli müzikten yanamısın..
    Eğer gürültü dinlemek istemiyorum diyorsan..
    önlere kompenat hertz esk165 veya infinity reference serilerini öneririrm kesinlikle.
    amfi 4kanal yeterli olur sana alabilirsen benim kullandığım kicker 650.4 2.el temız bulabılırsın tavsiyem + helix sound magus xetec de seni memnun eder.
    bass olarak pioner ve jbl önermicem artık alayı merdiven altı üretim 5 para etmez.Müzik tarzına göre alpine kicker re audıo jl audıo rofkfortfostage digital desing usa italyan mallarına yönel derim..
    ohm olayına gelince eğer 4kanal amfi alıcaksan bassın da çift bobin olucaksa 2+2 ohm almalısın ki paralelde 4 ohm a düşsün ve amfin 4 ohmda maximum derecede o bassı beslesin aynı şey kompenattada geçerli.4kanal amfiler genelde köprüde 4ohm da en yüksek rms değerlerini verirler.Alacağın kompenatta 4ohm olması gerek.
    Uyuşmazlık ve ohm da sıkıntı olursa çıkacak sorunlar ; Hoparlörlerde yanma, yırtılma ,ses bozuklukları, belli bi dakika dinlemeden sonra ses de kesme, amfi kendini korumaya alması, dc kaçırması sigorta atması vs gibi skıntılar çıkarır...




  • FreQueency ilgin için teşekkürler.hip hop tarzı müzikler dinliyorum.yani club tarzı vurup geçen değilde derin uzun basslar hoşuma gidiyor.buna uygun bir sistem düşünüyorum.hani evde otururken bir araba geçerde,arabada çalan müziğin sesi çok açık olmadığı halde camlar uzunca titrer ya öyle birşey.bilmem anlatabildimmi :)
  • pioneer 309d4'dü sanırım.çift bobin 400rms.youtubedada videolarına baktım.hoşuma gitti.sen önerirmisin?önerirsen buna uygun hangi amfiyi alırdın.tabi bütçe doğrultusunda
  • Sert müzik seviyosan sert çalan ürünlere yönelmelisin 1adet kompenat al infinity reference 6030cs bu tizleri sert çalar ve sağlam üründür harman karbon tarafından üretilmiştir.
    bass pioner jbl artık ortalık malı oldu bütçe çıkarabilirsen kicker crv 12 15 serileri cok güzel olur.
    bu 2sini besleyecek sağlam bir amfiye ihtiyaç olucak benimde kullandıgım kicker 650.4 snn için ideal olur ben çok memnunum.
    ürünlerin sıfır fiyatları yüksek olabilir 2.el e yönelebilirsin ben genelde 2.el alıyorum ve yarı yarıya fiyat farkı oluyor..
  • dediğim gibi bassı uzatan müzikleri seviyorum.dediğin amfiye sahibindenden ve gittigidiyordan baktım ama yok.nereden temin ediyorsun bu 2. el ürünleri?
  • aynen sana soruyu sormadan önce karşılaştım bu ilanla.dicektim senmisin.tam dediğin cihazlar :) alakanda olabilir ne olcak.yalnız sadece amfi ve wooferı almakla bitse kicker l7 1000watt rms konusunda çok gaza gelmiş durumdayım ama.daha bir 200-250 de masrafına gider :)
  • L7 için mutlaka mono amfi kullanman gerekecek + kompenatlar içinde mid amfisi kullanman gerekecek + maliyet 2 3 katına çıkıcak bi anda ...
    Ayrıca L7 cok sert bi basstır fazla müzik dinletmez..
  • haklısın 1000 rms olmasada 500 olabilir.ne karışık iş bu ya.en iyisi netten falan almaktansa izmirde gideceğim iyi bir oto sesçiye halledeceğim.
  • Sahibinden.com da bulunan bir ilanın ilan numarasını vereyimde bir bak bakalım. ilan numarası 93748860 . Bu ürünlerle ilgilenmiştim ama çok büyük olması bagajımı kapatması ve en önemlisi gürültü olarak bana hitabetmediği kanaatine vararak vazgeçmiştim. Bana hitabetmeyen sana hitabedebilir, kolay gelsin (:

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çevrenizde sağlam tesisatçılar varsa tabiki deneyerek dinleyerek almanız daha iyi olucaktır.
    Genelde sert seviyorum diyen bi kişi kicker tarzı ürünleri aldıktan sonra müzik dinletmiyor kafam kaldırmıyor şikayetleri beliriyor..
  • 93748860 ilana baktım , herhangi bir sorun yoksa bu ürünlerde alacağım kesin ama 2. el alıyorum nereden bileceğim amfide wooferda bir sorun olup olmadığını ?
  • Bende satanların laflarına güvenerek ve cihazları dinleyerek subwoofer amfi ve hatta çevirici ile tesisat kablo setini bile ikinci el aldım. Biraz risk olmakla beraber iki katına sıfır alacağına ufak bi riske girerek yarı fiyatına işi bitirebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 sene geçmiş.satılmamışmı yaw
  • istanbulda otursam gider bakardım.zaten nakit alacağımda izmirden nasıl takip edeceğim be abi.adı üstünde ses bu.görüntüyle olmuyor 0 olmadıktan sonra :) m acustik nasıl markadırki onu bile bilmiyorum. ama sağol ilgine
  • aa yanlış bakmışım.üye tarihimiş o :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zingaro206

    aa yanlış bakmışım.üye tarihimiş o :)

    (:

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya nihat şimdi ben bu ilandaki sistemi alsam işçilik kablo falan nekadara malolur.birde buna kapasitörmü ne öyle birşey varmış.onu almak gerekiyormu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.