4 GB RAM kullanabilmek için Windows 7 Ultimate 64 bit yükledim bilgisayar özelliklerinde RAM 4,00 GB (kullanılabilir miktar 3,75 GB) olarak gözüküyor.Bunu nasıl halledebilirim ?
sistem özelliklerini yazarmısın
on board grafik yongası kullanıyordur o 0.25gb rami %99
Sistem Asus M4A88TD-M Evo Phenom 965 işlemci 4 gb 1600 mhz ram 1tb sata 3 sabit disk
Mckhan, dediğin gibi on board grafikten yongasından kaynaklanıyor olabilir.Sistemi yeni topladım ekran kartını daha alamadım, onboard'ı kullanıyorum.Peki ekran kartı alıp taktığımda otomatik olarak ram paylaşımı kesilirmi yoksa kendim manuel olarak nasıl kesebilirim?
biosdan ob gpu yu kapatıcaksınız. Harici vga takınca otomatik kendisi yapıyor sanırım o işide( tam emin değilim)
quote:
Orijinalden alıntı: Mckhan
biosdan ob gpu yu kapatıcaksınız. Harici vga takınca otomatik kendisi yapıyor sanırım o işide( tam emin değilim)
arkadaşlar ekran kartı:asus 6870 direct cu \ 1gb 256bit ddr5 ram :8 gb kullanılan 3.47 32 bit intel core i5 2.80 ghz ya arkadaş bunu kullanılan 8gb yapmak için 64 bit yapmak mecburmu.not toplama bilgisayar.
quote:
Orijinalden alıntı: onder3737 arkadaşlar ekran kartı:asus 6870 direct cu \ 1gb 256bit ddr5 ram :8 gb kullanılan 3.47 32 bit intel core i5 2.80 ghz ya arkadaş bunu kullanılan 8gb yapmak için 64 bit yapmak mecburmu.not toplama bilgisayar.
8Gb ram takmaktaki amac? 4Gb ustu ev kullanicilari icin gereksiz kalir tabi is icin kullaniyosan o baska
64bit kurmaniz zorunlu yoksa gerisini kullanamsin
arkadaşlar ekran kartı:asus 6870 direct cu \ 1gb 256bit ddr5 ram :8 gb kullanılan 3.47 32 bit intel core i5 2.80 ghz ya arkadaş bunu kullanılan 8gb yapmak için 64 bit yapmak mecburmu.not toplama bilgisayar.
pardon 2 kere mesaj yolladım ama oyun için aldım bu bilgisayarı.çok kasılmasın diye.
pardon 2 kere mesaj yolladım ama oyun için aldım bu bilgisayarı.çok kasılmasın diye.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme