Merhabalar, problemim şu şekilde: Atlas of Human Anatomy Sobotta v1.5 programını çalıştırdığımda programın 32 bit olduğunu söylüyor ve rezil uyumluluk programı hiçbirşey yapmıyor. bunu çözmenin virtual machine den başka yolu var mı?
Programı duymamıştım ama sanırım bir belgesel için arayüz programı. 64bit yüklü olan başka bir makinede deneyebilme imkanın var mı ?
hayır malesef böyle bir imkanım yok. program bir anatomi atlasının interaktif hali. önerebileceğiniz bişey var mı?
Ya mesela bu tarz interaktif belgesellerde, derslerde vb. kliplerin bulunduğu bir dizin olur. Mesela Cd sürücün D olsun, D:/data/movie gibi gibi klasörlerde filmler olur.Eğer bu tarz bir klasör varsa ve filmlerin uzantıları uygunsa programı hiç açmadan istediğin gibi izleyebilirsin atlası. CD nin içerisini kurcala bence
dediğini anladım ama içinde böyle kliplerin olduğu bi dosya yok. zaten video değil resimler olması gerekiyor içeriğinde. sorunum o şekilde çözülecek birşey değil, yine de saol.
Hmm kötü olmuş Sanal makine kurup denemek senin dediğin gibi bir çözüm. Belki elindeki cd nin arayüz programında sıkıntı vardır, autorun.exe gibisinden ?
keşke cd olsa. sorun çıkarmayacağını düşünüyorum. denediğim versiyon cd değildi. şu an iso formatında başka bi versiyonunu indiriyorum. bakalım.