Şimdi Ara

64-bit te 32 bit uyumlu programı açamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    problemim şu şekilde: Atlas of Human Anatomy Sobotta v1.5 programını çalıştırdığımda programın 32 bit olduğunu söylüyor ve rezil uyumluluk programı hiçbirşey yapmıyor. bunu çözmenin virtual machine den başka yolu var mı?

• Programı duymamıştım ama sanırım bir belgesel için arayüz programı. 64bit yüklü olan başka bir makinede deneyebilme imkanın var mı ?
  • hayır malesef böyle bir imkanım yok. program bir anatomi atlasının interaktif hali. önerebileceğiniz bişey var mı?
  • Ya mesela bu tarz interaktif belgesellerde, derslerde vb. kliplerin bulunduğu bir dizin olur. Mesela Cd sürücün D olsun, D:/data/movie gibi gibi klasörlerde filmler olur.Eğer bu tarz bir klasör varsa ve filmlerin uzantıları uygunsa programı hiç açmadan istediğin gibi izleyebilirsin atlası. CD nin içerisini kurcala bence
  • dediğini anladım ama içinde böyle kliplerin olduğu bi dosya yok. zaten video değil resimler olması gerekiyor içeriğinde. sorunum o şekilde çözülecek birşey değil, yine de saol.
  • Hmm kötü olmuş Sanal makine kurup denemek senin dediğin gibi bir çözüm. Belki elindeki cd nin arayüz programında sıkıntı vardır, autorun.exe gibisinden ?
  • keşke cd olsa. sorun çıkarmayacağını düşünüyorum. denediğim versiyon cd değildi. şu an iso formatında başka bi versiyonunu indiriyorum. bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.