Valla Ali'yi Ayşe'yi bilmem ama çıktığından beri 64 bit sistemler kullanıyorum. 32 bite göre bariz hızlı ve performanslı...
Kendimden örnek veriyim 32 bitlik işletim sisteiminde rybka satranç motoru ile saniyede 120-150 bin pozisyon analiz ederken 64 bitlik versiyonunda 210-270 bin pozisyon analiz edebiliyor.Tabiki bu biraz extreme bi örnek.Bu diğer tüm programlardada aynı performansı sağlayacak anlamına gelmiyor. Kesinlikle perfermans artışı sağlayacaktır. x64 işletim sistemi kullanmak için bence öncellikle donanımlarınz için x64 driver mevcutmu onu araştırın. Asus F3sr laptop ta aldığım günden beri Vista x64 ultimate kullanıyorum. Şu ana kadar programlarla ilgili bi sıkıntı yaşamadım.
Merhabalar yeni bir sistem toplamak istiyorum elimdeki sistem eski işlemcim İntel 2.8HT 32Bit işletim sistemim orjinal xp home 32 bit bildiğim kadarı ile şu anda piyasadaki işlemciler 64 bit peki ben bu işletim sistemini yeni alacağım sistemde kullanırsam şimdikinden çok mu performans düşüklüğü yaşarım? Saygılar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme