Şimdi Ara

63000 KM 2010 model FORD CONNECT 110 PS FULL SATILIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 63000 KM deki 2010 model full donanımlı camlı aracımı satıyorum.
    Aracın 1. sahibiyim. Doğan otomotiv den almıştım ve şimdiye kadar tüm bakımlarını şahsuvaroğlu otomotivde yaptırdım.
    Tüm kayıtları vs orada mevcut.

Araçtaki kusurları anlatayım.

2 kazası mevcut. İkiside durur vaziyette olmuş kazalar. Bizim Şansımıza diyelim.

1. ışıklarda dururken sağa sola bakmayan bir tır üzerimize kırdı ve tekerleklerindeki vidalar sol çamurluğu çizdi. Çamurluğu söktürmeden boyattık. (şahsuvaroğlu serviste)
    2. yine duru vaziyette yoldaki kazada yoldan çıkan araç gelip sürücü camından içeri girmeye çalıştı. kapı sacını eğdi camı kırdı vs. Sürücü kapısı orjinali ile değişti. (şahsuvaroğlu servis)

bunların dışında günlük kullanımda olan sıyrıklar vs oda önemsenmeyecek kadar az. ön tampon plastiğinde var.

motor şanzuman alt takımlar vs de sorun yok. lastikler bu yaz değiştirildi. sıfır sayılır. mazotunu bile opet harici almadım.

sahibinden İlan No 139018031

• hayırlı satışlar
  • muyenesi ne zaman geliyor ne kadar yakıyor?
  • cexen kullanıcısına yanıt
    ne kadar yakıyor acaba km de ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alesta1818

ne kadar yakıyor acaba km de ?

Uzun yolda normal dizel araçlarla çok farkı yok. 1 depo benzinle istanbul-çarşamba arasını gidiyor. +60 km gösteriyor. 850 km nin altına düşmez tabii sürüşe bağlı değişebilirde. tam olarak bilgi veremeyeceğim zira pek bakmıyorum.
    işyerim ile evim arası 16 km 50 tl ye 1 hafta işe gidip geliyorum çok rahat. Şehir içi içinde ancak bunu söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cexen -- 7 Ocak 2014; 15:37:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: interior designer

muyenesi ne zaman geliyor ne kadar yakıyor?

Muayenesi ocak ayının sonunda geliyor. Bakımlarını 2 gün önce yaptırdım. 15000 km si var şuanda bir sonraki bakıma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.