Şimdi Ara

6300 vs 3110 vs 6233 vs 6120c

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hafta sonu almayı düşünüyorum ama hangisini seçeceğime karar veremedim.
    Yardım edebilecek olan var mı?
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kataliz -- 15 Kasım 2007; 10:04:33 >

• Bende aynı kararsızlık içindeydim. 6300 zerafet ve incelik yönünden gerçekten muhteşem bir telefon. Fakat 3110 Classic yüksek batarya ömrüyle (5-6 gün) öne geçiyor. Benim için batarya önemliydi 6300'ı görene kadar. Fakat şimdi fikrim telefonun tipinin de iyi olmasından yana. Ayrıca Nokia 6300 gelişmiş bir müzik çalara sahip. Nokia 3110 Classic'te müzik çaları arka plana atıp menülerde gezemiyorsun maalesef. Fikrimi soracak olursan şıklık ve net bir ekran daha iyi bir tercih olur derim. 3-4 günde bir şarj etmen sorun olmayacaksa tabii. Nokia 6300 al bence.
  • aynı kararsızlığı yaşıyorum ama pil ömrüde önemli
    hangisi daha önemli ona karar vermek zor ;)
  • salla pil ömrünü bende 6630 var ilk aldığımda hergün şarj ediodum:)nerem eskilirki?gece yatarken şarj olsun sabaha al şarjdan çık.ki 6300 en az 3 gun gider bence.ve tipi super tek eksiği flaş
  • problem benim unutmam o zaman zor durumda kalıyorum
  • sekil olarak 6300 daha güzel
  • bende 6300 var ekran muhteşem,telefon ince ve zarif tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    19 yıl önce açıldı
    Nokia 6300 ve 5130c ekran
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

3110 Classic'te müzik çaları arka plana atıp menülerde gezemiyorsun maalesef.

hayır gezilebiliyor. ayrıca 3110c nin m. çaları 6600 ın müzik çalarından daha iyi diyebilirimn. lütfen yanlış bilgiler vermeyelim!!
  • 6300 kıyaslamayın ekranı yeter 6300 ın...
  • 6300 iyi seçim olacaktır, yalnız 6233 modeline bakmanızı tavsiye ederim
  • 6233 biraz daha pahalı,
    ekstra özelliklerine değer mi?
    bilemiyorum
    (Özellikleri kullanır mıyım onu da bilemiyorum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: arkabisrem

quote:

3110 Classic'te müzik çaları arka plana atıp menülerde gezemiyorsun maalesef.

hayır gezilebiliyor. ayrıca 3110c nin m. çaları 6600 ın müzik çalarından daha iyi diyebilirimn. lütfen yanlış bilgiler vermeyelim!!
    Sanırım yeni eklenmiş bu özellik. İlk çıktığı zamanlar müzik çalar arka plana atılamıyordu. Ben bildiğimi yazıyorum. Yanlış bilgilendirmeye çalışmıyorum. Bunu öğrendiğim iyi oldu. Sana teşekkür ederim.

Karasız kalan arkadaş! Şarjı fazla kafana takma derim. Şimdiki telefonlar en fazla 6 gün ya dayanıyor ya dayanmıyor. 6300 gibi şık bir telefonu ancak 6301 çıktığında bulabilirsin. Bana kalırsa bir telefoncuya git ikisini de incele. Kendiliğinden 6300'ı alacaksın zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.